Jump to content
IGNORED

Men's fashion

Leia

Recommended Posts

Posted

a što bi ga mučila nošenjem sakoa

• +1 1
Posted

Pa, ponekad mora da se obuce i u nesto sto nije trenerka, majku mu

Vise se i ne nadam da ce obuti ikad ista osim patika

• +1 2
  • Wub 1
  • Haha 1
Posted

A da ga makar pustiš da sam odabere?

• +1 1
Posted (edited)

Hocu naravno, al moram prvo da ih lociram I strazarno ga sprovedem, taj nece probati vise od dve stvari I to na 1mestu

Edited by Sara
Posted

Ima i u Springfildu.

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

• Hvala 1
Posted

Sakoi su ekstremno praktične stvari. Plus mogu dati izgled nekog formalnije oblačenja ako je potrebno. 

• +1 2
Posted (edited)

@Sara

Sakoi/blejzeri od prirodnih materijala su postali nesnosno skupi. Ove sezone u Massimo D i 150 - 200 evra.

Treba pretražiti sve moguće radnje (Jack & Jones, Sportiva, Selected, Sir O, Reserved,....). Takođe, Club of Gents za one koji imaju para, a treba pretražiti Peek & Cloppenburg radnje (idiotskog li imena!), posebno onaj deo sa garderobom sa sniženim cenama - retko, ali sam nailazio i na vuneni Boss, ili Piere Cardain sako po ceni od 12-14 hiljada (imaš radnju u Beo Shopping centru). 

Koliko znam, najpovoljniji laneni sako sada je u H&M, mislim 7.900, ili 8.900 (onlajn, ne znam da li je sve na raspolaganju i u prodavnicama), pri čemu su njihovi krojevi normalniji od Zarinih koji umeju da izgledaju nakaradno.

Ovde imaš jedan klasičan navy blejzer i jedan sako, pamučni Sisley koji je nešto snižen i Beneton u kombinaciji pamuk/lan: https://www.unitedfashion.rs/muskarci-odeca-sakoi/

Edit. Za ove ozbiljnije, u potrazi za vunenim odelom, ili sakoom i Zekstra.

Edited by Ras
  • +1 1
  • Hvala 1
Posted

Ako ga mrzi da nosi sako kupi mu rolke to je isto univerzalno.

Posted
45 minutes ago, Sara said:

Hocu naravno, al moram prvo da ih lociram I strazarno ga sprovedem, taj nece probati vise od dve stvari I to na 1mestu

Znaci bice ljudina, trenerka stil dozivotno

Posted

Zar nemate vi tamo radnje koje prodaju marke po povoljnijim cijenama (proslogodisnji modeli). Uzmi sako od dobrog materijala. 

• +1 2
Posted (edited)

Guglam sad neki HM laneni, premium selection, 9k a postava poliester

Ovi Massimo su super al skupi za nekog ko ce najverovatnije max jednom da ga obuce 

Edited by Sara
Posted
Sad kad je [mention=475]aram[/mention] pomenuo sako i farmerke, hocu da kupim neki lep sako sinu al nemam pojma gde da gledam, a ni sta se nosi. Moze neka preporuka. Meni se dopalo nesto ovako al gde naci...?

Fon.jpg

Second hand.
  • +1 1
Posted

Pa koliko godina ima sin i sta ce mu sako ako je mlad? :unsure: