Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Men's fashion

Featured Replies

B33EC7A3-1B23-4EC5-B06E-7FDEC77AA8E4.jpeg

• Replies 1.4k
  • Views 160.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Isti Vesic  

• nema veze sa trenutnom modom. par bitnih stvari: - nije namenjeno držanju kravate, smišljeno je za igrače polo-a, da im kragne ne lepršaju na vetru i ne smetaju - uvek se zakopčavaju

• Dodao bih još da se prilikom skidanja košulje ta dugmad na kragni ne moraju otkopčavati. 

Posted Images

1 minute ago, askeladden said:

B33EC7A3-1B23-4EC5-B06E-7FDEC77AA8E4.jpeg

Modna ikona na ovim prostorima.Nisam ja je ovu nijansu trazio.

7 hours ago, borris_ said:

Zar nije bolje da pustis njega da izabere sam?

Ovaj gore lici na glumca Adama Sandlera. 

na kraju on sam izabere, a meni, posto sam ja dokona (radim u opstini, a na netu sam 5 od 8 sati radnog vremena, ali psssssst :D) i usamljena majka (udovica) deteta u pecalbi,  to dodje kao da kuvam za njih ili tako nesto.... svesna sam da bih trebalo da ga pustim da sam bira i trazi, ali eto, on ima manjka vremena, ja viska, a i svi mi koji imamo decu volimo da nesto cinimo za njih. ne bih ga nikada terala da nosi to nesto sto se meni svidja a njemu ne, samo mu sibam linkove za stvari koje mislim da bi mu odgovarale i koje bi mu se svidele. 

nisam ja bas od onih  posesivnih, ''crnogorskih'' majki, ali ponekad nedostaje to sto nemas obavezu da kuvas nedeljni rucak, pricuvas mu dete i takoto... laksi i pje zivot sa tim nekim sitnicama koje cine porodican zivot.

Edited by nezvanova

Sin ti je u francuskoj?

Koji muzej otvaraju?

17 minutes ago, nezvanova said:

na kraju on sam izabere, a meni, posto sam ja dokona (radim u opstini, a na netu sam 5 od 8 sati radnog vremena, ali psssssst :D) i usamljena majka (udovica) deteta u pecalbi,  to dodje kao da kuvam za njih ili tako nesto.... svesna sam da bih trebalo da ga pustim da sam bira i trazi, ali eto, on ima manjka vremena, ja viska, a i svi mi koji imamo decu volimo da nesto cinimo za njih. ne bih ga nikada terala da nosi to nesto sto se meni svidja a njemu ne, samo mu sibam linkove za stvari koje mislim da bi mu odgovarale i koje bi mu se svidele. 

nisam ja bas od onih  posesivnih, ''crnogorskih'' majki, ali ponekad nedostaje to sto nemas obavezu da kuvas nedeljni rucak, pricuvas mu dete i takoto... laksi i pje zivot sa tim nekim sitnicama koje cine porodican zivot.

Eo ima kod mene da se čuva i kuva :lolol:

7 minutes ago, borris_ said:

Sin ti je u francuskoj?

Koji muzej otvaraju?

u orleanu, muzej za biodovzitet. on je na tom projektu bio od pocetka, pravljenja zbirki, dizajniranje postavke itd.... kustos je za botanicku neku zbirku

https://www.recolnat.org/en/nos-partenaires/les-herbiers-du-museum-dorleans

Danas sam bas slusao gradonalcenika Orléans-a, prica kako je grad postao popularan poslije svih ovih korona zatvaranja.

Ako se muzej otvara na jesen ili zimu, neka uzme neki tanki dzemper sto ide uz vrat sa sakoom. A moze i neki engleski stil (ima slika na prosloj strani).

meni po fejsbuku iz nekog razloga iskače reklama za varteks odela i mogu reći da mi se jako svidjaju

Screenshot-20210913-130104.jpg

Ima dobru sisu.

u orleanu, muzej za biodovzitet. on je na tom projektu bio od pocetka, pravljenja zbirki, dizajniranje postavke itd.... kustos je za botanicku neku zbirku
https://www.recolnat.org/en/nos-partenaires/les-herbiers-du-museum-dorleans

Oftopik:
Radio neki intervju sa onim Rill-om urednikom NG i on kaže da je pričao sa nekim našim istraživačima koji su ustanovili da su naša groblja riznice biodiverziteta [emoji15]

... Shiit has hit the fan

Groblja su naselja koja imaju najviši priraštaj u Srbistanu.

3 hours ago, Frank Pembleton said:

Oftopik:
Radio neki intervju sa onim Rill-om urednikom NG i on kaže da je pričao sa nekim našim istraživačima koji su ustanovili da su naša groblja riznice biodiverziteta emoji15.png

... Shiit has hit the fan

ja se bas ne doznajem u te  nauke, ali logicno mi zvuci da jesu riznice autohtonih biljaka, danas i nocnu frajlu tesko da mozes da vidis negde, i tu vlada moda. instagram prepun hortenzija i bozura, a karanfilima npr ni traga. a na starim grobovima se svasta nesto zapatilo od bbiljaka

• 4 months later...

<3

• 5 months later...

9D2475FE-57DC-48AB-9F6C-9F31B0381C7D.thumb.jpeg.1baed2f2dc40a7610ddd3a9ac786e32e.jpeg

gasi sve, zatrpavaj

:gospode: