July 11, 20222 yr On 11. 7. 2022. at 18:38, kud u maglu Simoviću said: gasi sve, zatrpavaj old hen fatty soup
July 11, 20222 yr jeste e možda je ortopedsko pomagalo, namešta metatarzalne kosti Edited July 11, 20222 yr by kud u maglu Simoviću
January 11, 20232 yr Imam pitanje u vezi muske mode. Da li dugmence na kragni od kosulje (ovo sto drzi kragnu) postoji vezano za modne trendove ili to postoji ili ne nevezano za trenutnu modu? Evo je slika na sta mislim
January 11, 20232 yr Popular Post On 11. 1. 2023. at 9:57, Sandradjer said: Imam pitanje u vezi muske mode. Da li dugmence na kragni od kosulje (ovo sto drzi kragnu) postoji vezano za modne trendove ili to postoji ili ne nevezano za trenutnu modu? Evo je slika na sta mislim nema veze sa trenutnom modom. par bitnih stvari: - nije namenjeno držanju kravate, smišljeno je za igrače polo-a, da im kragne ne lepršaju na vetru i ne smetaju - uvek se zakopčavaju - dugmad su manja od dugmadi same košulje - suprotno raširenom verovanju, manje su formalne/elegantne od onih bez dugmenceta tako da se nikako ne preporučuju uz svečana odela, može u nekoj sportskoj kombinaciji sako i farmerke
January 11, 20232 yr Popular Post Dodao bih još da se prilikom skidanja košulje ta dugmad na kragni ne moraju otkopčavati.
April 23, 20231 yr Sad kad je @aram pomenuo sako i farmerke, hocu da kupim neki lep sako sinu al nemam pojma gde da gledam, a ni sta se nosi. Moze neka preporuka. Meni se dopalo nesto ovako al gde naci...?
April 23, 20231 yr Sad gledam Zara, na ovim njihovim manekenima sve mi izgleda bezveze Plus, 13k vuneni, a 9,9k din poliester?!, Samo kad bih nasla model dovoljno lezeran koji bi nosio ne bi mi bilo zao para
April 23, 20231 yr Stvarno ne razumem ovo ni kao oblacenje ni kao reklamiranje Hm Jel se sad stvarno ovako nosi???? Edited April 23, 20231 yr by Sara