3opge Posted July 11, 2022 Posted July 11, 2022 9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: gasi sve, zatrpavaj old hen fatty soup
nenad Posted July 11, 2022 Posted July 11, 2022 7 minutes ago, 3opge said: old hen fatty soup ovo je rooster...
kud u maglu Simoviću Posted July 11, 2022 Posted July 11, 2022 (edited) jeste e možda je ortopedsko pomagalo, namešta metatarzalne kosti Edited July 11, 2022 by kud u maglu Simoviću 2
Sandradjer Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 Imam pitanje u vezi muske mode. Da li dugmence na kragni od kosulje (ovo sto drzi kragnu) postoji vezano za modne trendove ili to postoji ili ne nevezano za trenutnu modu? Evo je slika na sta mislim
Popular Post aram Posted January 11, 2023 Popular Post Posted January 11, 2023 29 minutes ago, Sandradjer said: Imam pitanje u vezi muske mode. Da li dugmence na kragni od kosulje (ovo sto drzi kragnu) postoji vezano za modne trendove ili to postoji ili ne nevezano za trenutnu modu? Evo je slika na sta mislim nema veze sa trenutnom modom. par bitnih stvari: - nije namenjeno držanju kravate, smišljeno je za igrače polo-a, da im kragne ne lepršaju na vetru i ne smetaju - uvek se zakopčavaju - dugmad su manja od dugmadi same košulje - suprotno raširenom verovanju, manje su formalne/elegantne od onih bez dugmenceta tako da se nikako ne preporučuju uz svečana odela, može u nekoj sportskoj kombinaciji sako i farmerke 10 3
Sandradjer Posted January 11, 2023 Posted January 11, 2023 @aram Hvala ti mnogo. Sve mi je jasno, bas si lepo objasnio
Popular Post Ras Posted January 11, 2023 Popular Post Posted January 11, 2023 Dodao bih još da se prilikom skidanja košulje ta dugmad na kragni ne moraju otkopčavati. 1 9 1
Sara Posted April 23, 2023 Posted April 23, 2023 Sad kad je @aram pomenuo sako i farmerke, hocu da kupim neki lep sako sinu al nemam pojma gde da gledam, a ni sta se nosi. Moze neka preporuka. Meni se dopalo nesto ovako al gde naci...?
kud u maglu Simoviću Posted April 23, 2023 Posted April 23, 2023 h&m, zara ima i mona al su preskupi 1
Sara Posted April 23, 2023 Posted April 23, 2023 Sad gledam Zara, na ovim njihovim manekenima sve mi izgleda bezveze Plus, 13k vuneni, a 9,9k din poliester?!, Samo kad bih nasla model dovoljno lezeran koji bi nosio ne bi mi bilo zao para
Sara Posted April 23, 2023 Posted April 23, 2023 (edited) Stvarno ne razumem ovo ni kao oblacenje ni kao reklamiranje Hm Jel se sad stvarno ovako nosi???? Edited April 23, 2023 by Sara
Recommended Posts