nezvanova Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 evo, nadjoh nesto kao dobrica, bas izgleda neformalno i kao neki ludi naucnik koji ne prati modne trendove (mada, istina je da je moj sin jako slicne konstitucije kao dobrica)
napadaj Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 Izgleda kao advokatski pripravnik kežualnim petkom. 1 2
borris_ Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 Zar nije bolje da pustis njega da izabere sam? Ovaj gore lici na glumca Adama Sandlera. 1
Ras Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 Meni isto liči na adama, ali ne tog. Pitaću na sobnom bilju. 2
Pixie Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 3 hours ago, borris_ said: Zar nije bolje da pustis njega da izabere sam? Drago mi je što se neko usudio da napiše.
beta Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 dobrica u tom dva broja manjem sakou izgleda kao kompletan retard. 5
askeladden Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 (edited) 5 hours ago, nezvanova said: evo, nadjoh nesto kao dobrica, bas izgleda neformalno i kao neki ludi naucnik koji ne prati modne trendove (mada, istina je da je moj sin jako slicne konstitucije kao dobrica) Bez zezanja,mnogo bolje sako od kepera koji ce mu dati formu i popuniti figuru.Eventualno neki military detalj kao epoleta .Ja nosim ove mekane sakoe ali imam dosta popunjenije ruke i ramena i taman mi legne.Ti kruci od kepera me ukockaju. https://www.limundo.com/kupovina/Odeca/Muska-odeca/Odela-i-sakoi/TERRANOVA-JEANS-muski-sako-L-KAO-NOV/71067609 ovako nekako Edited September 9, 2021 by askeladden
kud u maglu Simoviću Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 (edited) meni ti sakoi od kepera kao sa ora tjentište ‘79 Edited September 9, 2021 by kud u maglu Simoviću 2
askeladden Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 Nista on nije razbacaniji od Dobrice,ali prikladniji sako cuda cini.Makar imaju gradju .Ja sam vise kao Bjelogrlic,pa kad pogodim ramena i nadlakticu,rukavi dugacki.A ne sme ni pes da bude dugacak da ne budem bas totalno kao od starijeg brata da sam uzeo.
ultra plasticni Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 Mogao je da obuce onu radnicku bluzu na zakopcavanje pa da bude pravi lazni Mao na samitu liberala 2
Fakundo Sava Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 Ti sakoi i odela su po limundima i drugoručnim prodavnicama bagatela i često ima skoro novih za 20% regularne cene Ne vidim poentu davati toliko para za nešto će se možda nositi jednom godišnje ,gde će ionako svi gledati u mladu i mladoženju
kud u maglu Simoviću Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 pa ne ženi se makron, nego otvaraju muzej 2
Frank Pembleton Posted September 9, 2021 Posted September 9, 2021 ja kad mi je poslednji put trebalo odelo, tražio sam zeleno pošto mi je kolega bivši jednom rekao da imam maslinasto zeleni ten [emoji23]. nisam našao odelo, te završih sa ovim navigare sakoom i barbolini ostatkom. ko piletu sise što se kaže [emoji23] Tebe i AV isti stilista oblači!Vesara je vaša kopija... ... Shiit has hit the fan
Recommended Posts