nezvanova Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 da sam musko, i da nosim 47 ove bih kupila odmah (rekla bih ili da su jako malo nosene ili nenosene). istina, nisu bas za svakoga. https://mojekrpice.rs/items/cipele/4513549/trippen-muske-original-cipele
roksi Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 ajme, 47(!!) inace su vrlo gothic (bas vuku na rick owensa). odgovaralo bi nekom darkeru... a mozda i nekom bivsem pankeru, sto da ne (taman za nekog s foruma - jer sve bivsi panker do bivseg pankera )
Indy Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 Pa, dosta to liči na izraubovane ozi poljoprivredne čizme. Inače, nezvanova ako voliš te gothic stvari, Trappen ima nešto za tebe: (lol) Spoiler
nezvanova Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 Dada.... Znam da imaju. Juce sam na buvljaku naisla na jedne njihove zenske ali 40 br ( i one gore sto sam postavila su trippen, mislim da ih je Dig voleo, ukoliko me secanje jos sluzi). Zato sam posle pogledala po kojoj se ceni inace prodaju ( zaradila bih 50 evrica da sam preprodala xixixi) ali me smara da se cimam sa fotkanjem, kacenjem, blejanjem itd.... :-)
nisam ja Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 Vido da ima nekih turaka u promenadi što prave odelca koja nisu preskupa. Kigili se zovu. Jel neko imao neka iskustva?
Lezilebovich Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 (edited) On 18.1.2020. at 21:35, nezvanova said: da sam musko, i da nosim 47 ove bih kupila odmah (rekla bih ili da su jako malo nosene ili nenosene). istina, nisu bas za svakoga. https://mojekrpice.rs/items/cipele/4513549/trippen-muske-original-cipele Kupio :D. Hvala ! Uzivo izgledaju odlicno, bas malo nosene, meka koza... I zena odusevljena. Samo nisam bas siguran kad ih mogu nositi Edited January 26, 2020 by Lezilebovich
nezvanova Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 jeah! sreca, sreca, radost bas sam presrecna!
darling Posted January 26, 2020 Posted January 26, 2020 a jeee, mislila sam da su taman za zlija glija, a ono jos ima nogatih na formu. lepe su ti cipelise, lezilebovicu srela sam poznanicu i odlepila na kaput koji je bio na njoj, dugo uzivo nisam videla tako lep kaput, jednostavan, predivan, s faltama, kao neka debela haljina, kaze zena barberi, nisam dalje pitala. tako da, nezvanova, kad spazis barberi kaput do 100 eura, posalji mi pm
slepa živana Posted January 27, 2020 Posted January 27, 2020 22 hours ago, Lezilebovich said: Kupio :D. Hvala ! Uzivo izgledaju odlicno, bas malo nosene, meka koza... I zena odusevljena. Samo nisam bas siguran kad ih mogu nositi carski! pa možeš da ih nosiš stalno ja bi ih nosila stalno, osim kad pada kiša. i moraš da nabaviš neke lude čarape, tamo ispod doma omladine.
Recommended Posts