Jump to content
IGNORED

Men's fashion

Leia

Recommended Posts

Posted

ajme, 47(!!) 

inace su vrlo gothic (bas vuku na rick owensa). odgovaralo bi nekom darkeru... a mozda i nekom bivsem pankeru, sto da ne (taman za nekog s foruma - jer sve bivsi panker do bivseg pankera :D )

Posted

Pa, dosta to liči na izraubovane ozi poljoprivredne čizme.

Inače, nezvanova ako voliš te gothic stvari, Trappen ima nešto za tebe: (lol)

Spoiler

pulley-f-blk-waw-blk-sat-pc-blk.jpg

Posted

Dada.... Znam da imaju. Juce sam na buvljaku naisla na jedne njihove zenske ali 40 br ( i one gore sto sam postavila su trippen, mislim da ih je Dig voleo, ukoliko me secanje jos sluzi). Zato sam posle pogledala po kojoj se ceni inace prodaju ( zaradila bih 50 evrica da sam preprodala xixixi) ali me smara da se cimam sa fotkanjem, kacenjem, blejanjem itd.... :-) 

Posted

volimo te mustangice, bas takvu, kakva si :heart:

Posted

Vido da ima nekih turaka u promenadi što prave odelca koja nisu preskupa. 

Kigili se zovu. Jel neko imao neka iskustva? 

Posted (edited)
On 18.1.2020. at 21:35, nezvanova said:

da sam musko, i da nosim 47 ove bih kupila odmah (rekla bih ili da su jako malo nosene ili nenosene).

istina, nisu bas za svakoga. 

https://mojekrpice.rs/items/cipele/4513549/trippen-muske-original-cipele

Kupio :D. Hvala !

Uzivo izgledaju odlicno, bas malo nosene, meka koza... I zena odusevljena. Samo nisam bas siguran kad ih mogu nositi :D

Edited by Lezilebovich
Posted

jeah! 

sreca, sreca, radost :wub:

bas sam presrecna!

Posted

a jeee, mislila sam da su taman za zlija glija, a ono jos ima nogatih na formu. lepe su ti cipelise, lezilebovicu :)

srela sam poznanicu i odlepila na kaput koji je bio na njoj, dugo uzivo nisam videla tako lep kaput, jednostavan, predivan, s faltama, kao neka debela haljina, kaze zena barberi, nisam dalje pitala. tako da, nezvanova, kad spazis barberi kaput do 100 eura, posalji mi pm :D 

Posted
22 hours ago, Lezilebovich said:

Kupio :D. Hvala !

Uzivo izgledaju odlicno, bas malo nosene, meka koza... I zena odusevljena. Samo nisam bas siguran kad ih mogu nositi :D

carski!

pa možeš da ih nosiš stalno :D

ja bi ih nosila stalno, osim kad pada kiša. 

i moraš da nabaviš neke lude čarape, tamo ispod doma omladine.