Jump to content
IGNORED

Men's fashion

Leia

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, darling said:

roksi, u zari gledaj prsluke i na decjem odeljenju. mi zene uglavnom stajemo u decje najvece brojeve, tu moze da se probere, a jeftino.

fala darling, stvarno dobra ideja. sledeci put cu da virnem (mislim da mozda i duksevi, majice i jakne mogu tu da se nadju, ono mozda malo cropped, al fino) i to verovatno vise u sekciji za deckice. 

1 hour ago, Ras said:

Budućnost je u naturizmu.

al kako cete u evropi na minusu u naturizam? mora bar prsluk.

Posted (edited)
30 minutes ago, roksi said:

al kako cete u evropi na minusu u naturizam?

manja briga od:

30 minutes ago, roksi said:

al kako cete u evropiu?

Edited by Ras
Posted
22 hours ago, darling said:

ja sam ovaj videla uzivo i pomislila da mi je zao sto imam previse prsluka, a da nema veze sto sam zensko. jel taj nisam jae? lazni nubok!

https://www.zara.com/hr/en/basic-faux-suede-gilet-p08281368.html?v1=6451880&v2=1079281

i ovaj mi je odlican sa slike.

https://www.zara.com/hr/en/puffer-gilet-p01792360.html?v1=6483741&v2=1079281

bio, uzeo

https://m.zara.com/hr/en/rubberised-puffer-gilet-p04604400.html?v1=6451990&v2=1079281

zara je zajebala vek što se tiče brojeva i standardizacije veličina

jedan model xl, drugi 2xl

Posted (edited)

Uleti u Zari i nekad nešto veće... imam njihov kaput, a imao sam i neki sako ranije, a 2m visine, tako da nemojte da vas mrzi da svratite

Edited by Lezilebovich
Posted
On 22.10.2018. at 13:26, roksi said:

fala darling, stvarno dobra ideja. sledeci put cu da virnem (mislim da mozda i duksevi, majice i jakne mogu tu da se nadju, ono mozda malo cropped, al fino) i to verovatno vise u sekciji za deckice. 

ima i na devojcicama u sta moze da se stane. na decacima je pravo veliko, imam kisnu kabanicu, majice, mekani sako dzemper, a sa devojcica par duksi na kojima pise nesto sto mi znaci. kad se kupuje treba ici bez predrasuda.

Posted
2 hours ago, darling said:

ima i na devojcicama u sta moze da se stane. na decacima je pravo veliko, imam kisnu kabanicu, majice, mekani sako dzemper, a sa devojcica par duksi na kojima pise nesto sto mi znaci. kad se kupuje treba ici bez predrasuda.

moracu da pogledam, thx darling! i slazem se za to da treba da se virne svugde a ne samo tamo gde nas navode i u sta nas grupisu. (btw. na nekom random blogu ili jutjubu, ne secam se vise tacno ali znam da mi je bilo malo otkrovenje(!) zenska je pazarila bas dobru rock-style koznu jaknu sa decijeg "odeljenja" [sekcija za decke] da li zare ili h&m. e tu sam stekla nagovestaj da je vreme da se otmem i odevnom sistemu;))

e da! btw, nadjoh kombinezon koji mi se dopada i s kojim bih da rizikujem:) ali nema mog broja - al vrebam i cekam da neko vrati

Posted

redovno kupujem na dznuior odeljenju, vise odgovara mom stilu nego za odrasle

Posted

to se zove ne da stajem u svoju decu iz srednje skole, nego stajem u svoju odecu iz osnovne :D

Posted
7 hours ago, borris_ said:

To se zove kriza cetrdesetih...

i tako zadnjih 30 godina:laugh:

kakva kriza, u pitanju su dizajni i dzuniori imaju bolje dizajnere.

moje oblacenje se uglavnom sastoji od majice, farmerki i patika. casual sto bi rekli. i sa sto manje šara. solid. i bez vidljive marke. 

a cim dodjem kuci presvucem se u trenerku i kucne majice. 

Posted

Gde gledati muske sakoe za posao?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Posted
22 hours ago, mustang said:

redovno kupujem na dznuior odeljenju, vise odgovara mom stilu nego za odrasle

takođe,mada više odgovara mojoj visini nego stilu ,5"5",i do ženskog sektora nekad svratim po starke 

I onda me gleda keva,pa to je  žensko,e pa kada ste me ovakvog napravili nemam puno da biram 

Posted
36 minutes ago, Fakundo Sava said:

takođe,mada više odgovara mojoj visini nego stilu ,5"5",i do ženskog sektora nekad svratim po starke 

I onda me gleda keva,pa to je  žensko,e pa kada ste me ovakvog napravili nemam puno da biram 

naravno  zaboravila sam i musko odeljenje :) trenerke su mi sa tog ...

nema potrebe da se covek ogranicava ....glupost.