stajebrebilo Posted October 21, 2016 Posted October 21, 2016 Tnx, pogledacu na toj temi sta se pise. Slucajno poslato sa Tapatoka
El Guapo Posted October 21, 2016 Posted October 21, 2016 A selvage denim je vrsta denima koji je porubljen na oldskul način koji je kvalitetniji.Ja sam kupio selvage farmerke na sportdirect, povoljno, dal je pravi, nemam pojma, niti imam sa čim da uporedim.
El Guapo Posted October 21, 2016 Posted October 21, 2016 Kakva su iskustva sa kupovinom garderobe na Aliexpress? Nisam nista skuplje od 10 $ pazario a i ne znam da li im se velicine poklapaju sa nasim? Slucajno poslato sa Tapatoka Ako si naš L, možeš da kupiš njihov XXXL, ako ti treba veće, nema.Ja sam kupovao samo kupaće gaće.
Renegade Posted October 21, 2016 Posted October 21, 2016 Ja sam kupio selvage farmerke na sportdirect, povoljno, dal je pravi, nemam pojma, niti imam sa čim da uporedim. To beše one kangol za baš neke male pare? Razmišljao sam i ja da vidim kakve su ali sam nešto odustao, ne sećam se više ni što. Za te pare idem na liposukciju i tetoviranje pa ću i u pazarskim izgledati kao ovaj na slici. Ne dam 250 keka za krpu, radije ću kupiti četiri zimske Goodyear UltraGrip i nositi 501 od pre 10 godina. :D Evo nešto jeftinije. Kaže da su original fit, to bi trebalo da je ovo što toni hoće. https://www.urbanindustry.co.uk/collections/levis/products/levis-501-original-fit-jeans-stonewash
ToniAdams Posted October 21, 2016 Posted October 21, 2016 to brt, ti si nas oficijelni stilista! o ovome pricam, normalan kroj, ko stobog zapoveda. super je i cena, samo sto nemau 36/34 :(
namenski Posted October 21, 2016 Posted October 21, 2016 Vec smo pominjali, ne znam zasto ne pogledate ovde i ovde: godinama se kod njih snabdevam pantalonama i ostalim jaknama, sto se dzinsa tice, u 90% slucajeva je kvalitetniji, brojeva ima kakvih god hoces, modela onoliko, cene su vise nego OK. Za kvalitet jamcim, isprobavan svugde i na svakom mestu, u svim uslovima, modeli jesu, doduse, malo konzervativniji.. Sad sa shopzilama i ostalim servisima je pretpostavljam jos lakse naruciti u Srbiju...
El Guapo Posted October 21, 2016 Posted October 21, 2016 (edited) To beše one kangol za baš neke male pare? Razmišljao sam i ja da vidim kakve su ali sam nešto odustao, ne sećam se više ni što. Ja kupio 5 komada Nisu ih baš lepo opisali na SD, nisu sve iste, 3 para nosim aktivno, i imam par komada u rezervi, za 10-15 eur, odlična kupovina, a tek kad vidim da sam svih 5 dobio za pare koje bih ostavio za 1 par kod nas. Edited October 21, 2016 by El Guapo
Frank Pembleton Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 Vec smo pominjali, ne znam zasto ne pogledate ovde i ovde: godinama se kod njih snabdevam pantalonama i ostalim jaknama, sto se dzinsa tice, u 90% slucajeva je kvalitetniji, brojeva ima kakvih god hoces, modela onoliko, cene su vise nego OK. Za kvalitet jamcim, isprobavan svugde i na svakom mestu, u svim uslovima, modeli jesu, doduse, malo konzervativniji.. Sad sa shopzilama i ostalim servisima je pretpostavljam jos lakse naruciti u Srbiju... Jel to naručuješ u Srbiju da stigne ili?
namenski Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 Jel to naručuješ u Srbiju da stigne ili? Par drugara koje sam prosvetliotm dobijaju preko nekih servisa, mislim da je shopzilla i neki forwardit, tako nekako, nisu imali primedbe, raspitacu se pa javljam. Ja sam napravio aranzman sa ondasnjom firmom za koju radim, pa mi oni organizuju u sklopu redovnih aktivnosti, izvinjenje ako sam bio nejasan, mislio sam da sa svim tim aliekspresima to ide ocas posla.
Frank Pembleton Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Pa to i pitam, ali ekspresi, geaebestovi šalju ovamo... ....shit has hit the fan...
Frank Pembleton Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 A forwardit je usluga koja "pomogne" kad ne šalju preko bare... ....shit has hit the fan...
namenski Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 A forwardit je usluga koja "pomogne" kad ne šalju preko bare... ....shit has hit the fan... Pa to i pitam, ali ekspresi, geaebestovi šalju ovamo... ....shit has hit the fan... Na putu sam, imas preciznu informaciju za par dana.
Hamlet Strašni Posted October 23, 2016 Posted October 23, 2016 Ja sam koristio forwardit pre nekoliko godina. Sve bilo ok. Čak sam i neke lekove poručivao. Plus iz najk stora i neku igračku sa amazona. Sent from my iPad using Tapatalk
FERNOUX H Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 Gde se u Beogradu mogu naći muške crne rolke najklasičnije? Može i kao džemper i kao majica, i jedno i drugo me zanima.
Ravanelli Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 (edited) Gde mogu da kupim kvalitetne crne polo majice bez ikakvog znaka ili aplikacije? Gde se u Beogradu mogu naći muške crne rolke najklasičnije? Može i kao džemper i kao majica, i jedno i drugo me zanima. nemoj sine tolko crnog, ko bogosloviju da studiraš, a ne filozofski već petnaestu godinu Edited December 14, 2016 by Ravanelli
Recommended Posts