Jump to content

Men's fashion

Featured Replies

Odveć si "veliki" ;-)

sad sam jos veci ;(

imam ja oldckul indigo 501 38/34 jednom/dvaput nosene, pa eto..

moj broj :D kolko para?

a neprodajem, no se hvalim :D

sve se nadam da cu ponovo uci u taj broj :)

al sam se upecao :lolol:

jebote, nisu normalni, suze model pa stari valjaju za 3put cenu.

Dobro, selvage denim je dosta skuplji kod svih brendova. 

a ok, nisam skapirao, znaci ovo je model leviski™ koje pravi neko drugi, ili kao fensi varijanta, ko leksus za tojotu npr?

Ne baš. Ovo jeste kao neka posebna levisova linija (vintage) koja rekreira neke starinske krojeve i modele pa je kao takva i skuplja od običnog levisa. A selvage denim je vrsta denima koji je porubljen na oldskul način koji je kvalitetniji. (skuplji je jer je sam proces skuplji i komplikovaniji a delom i zbog hipster/snob hajpa :D)

a, oke, kapiram.

nije da im opravdavam toliku cenu, doduse, svakakav prosek valjaju za te pare.

ako se naleti na nekom snizenju, naleti se.

Na ovom nemačkom sajtu idu popusti i do 50% tako da može da se ulovi za neku prihvatljivu cenu. Inače imaju u ponudi otprilike sve što vredi iz tog jeans sveta. Japanski jeans je najcenjeniji. :D

asken

:D

Evo ti oldskul, širočije su dole ali im je cena malo jača. :D

Za te pare idem na liposukciju i tetoviranje pa ću i u pazarskim izgledati kao ovaj na slici.

Ne dam 250 keka za krpu, radije ću kupiti četiri zimske Goodyear UltraGrip i nositi 501 od pre 10 godina.

Edited by April

Kakva su iskustva sa kupovinom garderobe na Aliexpress? Nisam nista skuplje od 10 $ pazario a i ne znam da li im se velicine poklapaju sa nasim?

Slucajno poslato sa Tapatoka

Kakva su iskustva sa kupovinom garderobe na Aliexpress? Nisam nista skuplje od 10 $ pazario a i ne znam da li im se velicine poklapaju sa nasim?

Slucajno poslato sa Tapatoka

Napisao sam tamo na internet kupovini, lutrija. Gledaj da naručuješ u radnjama gde ima tabela sa merama , zaboravi oznake...