Jump to content
IGNORED

Men's fashion

Leia

Recommended Posts

Posted

Odveć si "veliki" ;-)

sad sam jos veci ;(

Posted

imam ja oldckul indigo 501 38/34 jednom/dvaput nosene, pa eto..

moj broj :D kolko para?

Posted

a neprodajem, no se hvalim :D

sve se nadam da cu ponovo uci u taj broj :)

Posted

jebote, nisu normalni, suze model pa stari valjaju za 3put cenu.

Posted

Dobro, selvage denim je dosta skuplji kod svih brendova. 

Posted

a ok, nisam skapirao, znaci ovo je model leviski™ koje pravi neko drugi, ili kao fensi varijanta, ko leksus za tojotu npr?

Posted

Ne baš. Ovo jeste kao neka posebna levisova linija (vintage) koja rekreira neke starinske krojeve i modele pa je kao takva i skuplja od običnog levisa. A selvage denim je vrsta denima koji je porubljen na oldskul način koji je kvalitetniji. (skuplji je jer je sam proces skuplji i komplikovaniji a delom i zbog hipster/snob hajpa :D)

Posted

a, oke, kapiram.

nije da im opravdavam toliku cenu, doduse, svakakav prosek valjaju za te pare.

ako se naleti na nekom snizenju, naleti se.

Posted

Na ovom nemačkom sajtu idu popusti i do 50% tako da može da se ulovi za neku prihvatljivu cenu. Inače imaju u ponudi otprilike sve što vredi iz tog jeans sveta. Japanski jeans je najcenjeniji. :D

Posted (edited)

Evo ti oldskul, širočije su dole ali im je cena malo jača. :D

Za te pare idem na liposukciju i tetoviranje pa ću i u pazarskim izgledati kao ovaj na slici.

Ne dam 250 keka za krpu, radije ću kupiti četiri zimske Goodyear UltraGrip i nositi 501 od pre 10 godina.

Edited by April
Posted

Kakva su iskustva sa kupovinom garderobe na Aliexpress? Nisam nista skuplje od 10 $ pazario a i ne znam da li im se velicine poklapaju sa nasim?

Slucajno poslato sa Tapatoka

Posted

Kakva su iskustva sa kupovinom garderobe na Aliexpress? Nisam nista skuplje od 10 $ pazario a i ne znam da li im se velicine poklapaju sa nasim?

Slucajno poslato sa Tapatoka

Napisao sam tamo na internet kupovini, lutrija. Gledaj da naručuješ u radnjama gde ima tabela sa merama , zaboravi oznake...