Kampokei Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 Moja poslednja kupljena kosulja nosi etiketu XXL. Regular fit. A realno, bila mi tek malo veca kad sam je kupio, mozda neki XL. Dva pranja na 40 i eto ti ga stari dobri L.
Prokleto Djubre Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 ma jebes sve to, wrangler rula Jedino sto moraju tregeri za pun ugodjaj. No, ne znam da li si taj 501 probavao po razvijenom zapadu ali ja sam u Delta/Uscu uzeo i ako moja guzica moze uci u ono, vala moze svaka. Mozda se ovi kod nas snabdevaju s nekog jadnijeg izvora, ne znam dal je to moguce?
ToniAdams Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 ma svugde sam probavao, udjem ja, al mi dole budu ko helanke. bas se suzavaju, za razliku od onih oldskul koje su bile maltene ravne. poslednje sam doduse kupio pretkraj 2013, i one su kako bog zapoveda.
Prokleto Djubre Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 Nikad nisam pomislio da su mi listovi mali, ali sada se osecam neadekvatno :(
Frank Pembleton Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 ma jebes sve to, wrangler rula Al ajd ga nađi u BG majčin sine!
morgana Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 (edited) pa rekli smo vec, delta u prizemlju, butik denim planet, ima wrangler desni hodnik iduci od glavnog ulaza, desna strana, na mjestu nekadasnjeg manga. pa desna polica u dnu prodavnice :D Edited October 19, 2016 by morgana
morgana Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 :( razocarale su me zenske wrangler, teksas je nekako slabunjav, a bas sam im se nadala. ali sto sam vidjela replay! bice moje il nicije, samo ako pozive do snizenja. solidan je izbor farmerki u tom butiku, za nase pojmove.
Frank Pembleton Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 :( razocarale su me zenske wrangler, teksas je nekako slabunjav, a bas sam im se nadala. ali sto sam vidjela replay! bice moje il nicije, samo ako pozive do snizenja. solidan je izbor farmerki u tom butiku, za nase pojmove. Znam, overio, nadao se boljem izboru.Nadao se i tregericama wrangler, ali ništa.... Velika premoć fensi modela, izlizani, zalizani, brušeni , cepani ovo ono... A indigo 501 imali samo 2 broja... A košulje da ne spominjem!
Čutura Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 imam ja oldckul indigo 501 38/34 jednom/dvaput nosene, pa eto..
Frank Pembleton Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 imam ja oldckul indigo 501 38/34 jednom/dvaput nosene, pa eto..Odveć si "veliki" ;-)
Recommended Posts