Tresko Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Treba mi mamojebni dvoredni sako u pomorskom stilu (navy?). Gde da trazim? Ako imaš negde blizu Givenchy ili Burberry's radnju, imaju strava blejzere navy style, sa trenutno još uvek dobrim cenama.
boshoku Posted March 11, 2014 Posted March 11, 2014 ma naročito da ta dva proizvođača imaju "dobre cene", al ti si rokafeler pa ti se može...
stoka Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 (edited) Gde u Begišu mogu da se kupe jeftini neseseri? Edited March 15, 2014 by stoka
kud u maglu Simoviću Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Gde u Begišu mogu da se kupe jeftini neseseri? kod kineza ili na buvljaku ja rabim neki uzet u čempionu, dobar je ima duplo dno može i pokoja buksna da se spakuje. ne znam koliko je koštao
cmrlj Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Treba mi mamojebni dvoredni sako u pomorskom stilu (navy?). Gde da trazim? dvoredni su zastareli
Nicol Posted April 5, 2014 Posted April 5, 2014 Hoste, ako nije prekasno ja bi apelirala da se vratis na jednoredni navy sako. Pogledajmo, usporedimo- jednoredno: Ovaj je H. Boss, pa ne moramo ti valjda mi govorit da se za to ide u onaj Bossov outlet u Metzingenu, to ti je u susjedstvu . Br. 2 je iz Zare Dok s druge strane imamo dvoredno kopcanje: Ili ako stvari krenu po zlu (jbg. zaboravila sam kako se stavlja u spojler)
djekson Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Ne znam da li je odgovarajući topić, naime, trebao bih početi raditi u nekoj multinacionalki, ali me hebe što ne znam ni kravatu vezati. Šta u stvari znači business casual, kako da se predstavim u najboljem svjetlu zgodnim poljakinjama? Da li fercera neki Aca Lookas look-a-like ili može i bolje? ;)
Ravanelli Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 business casual hah. pantale, šulja sa dugim rukavima, cipele, ne mora krvata. gore sako/džemper. petkom nosiš farke štgod dole, gore može polo maja ili košulja --- u suštini pojavi se prvi dan u odelu bez krvate, snimi šta se inače nosi, vidi koliko su spustili standard i to je to :)
djekson Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 business casual hah. pantale, šulja sa dugim rukavima, cipele, ne mora krvata. gore sako/džemper. petkom nosiš farke štgod dole, gore može polo maja ili košulja --- u suštini pojavi se prvi dan u odelu bez krvate, snimi šta se inače nosi, vidi koliko su spustili standard i to je to :) hvala :)
dig_chohano Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Ne mogu da verujem da je prošlo više od 24h a da cmrlj nije rekla da bi ovo nosila na keca.
Indy Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Mozda sam joj na IL... elem, ovo ladno moze da se ocekuje u sledecoj epizodi GoT (vec nisu daleko od takovih kreacija).
ToniAdams Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Mozda sam joj na IL... :( meni nisi, ako ti to nesto znaci
Recommended Posts