yolo Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 e pa kad translirate svoje srpske fiksacije u obliznje regione, samo da kazem da mi je novi karaiskaki jedan od tripoznijih setinga u urbanom ambijentu koji sam imao prilike da vidim, raspali pirej i crveno belo, odlicno izgleda sa zemlje. mnogo gotivnije od nekih glasovitih evropskih arena na kojima su igrana finala SP.
Muwan Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Sa snegom okolo baš lepo izgleda. Koji je kapacitet, deluje kao 30k ili tako nešto...
crtamOrasi Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Sa snegom bas lepo izgleda, slazem se, verovatno je bas taj render presudio da se usvoji ovo resenje. Al na zelenom/sivom ne izgleda nikako. Ko metalik jastuk izjeden od metalik moljaca koji je igrom slucaja dospeo na parking. Skroz van sklada sa okruzenjem, a to nikada nije dobro resenje. Pritom, cini mi se da je neko maznuo pare, nemoguce da parter oko stadiona nije ukljucen u projekat, ovo deluje bas sumorno.
yolo Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 (edited) ko je to pravio, frank gehry? Edited August 30, 2014 by gazza1
crtamOrasi Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Slovenacki OFIS, oni sto su radili stadion u Mariboru. Meni ovo red velicine slabije od toga. Slazem se za Karaiskaki, btw, super stadion.
Nikodije Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Ima i ćirilica, ime stadiona na konstrukciji, treća slika, desno. Za svakog ponešto.
Apollo Creed Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Latinica, kukavno rustvo ugašeno Auuu-bruka, kakav propust...
Recommended Posts