Drug Chabor Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 "Vec vidjeno" - maestralni Mustafa Nadarevic nasekira Batu Paskaljevica, istranzira macem Mandu i na kraju u tus kabini zadavi Anicu Dobru, uprkos pandurima koji ga besomucno lupaju pendrekom po glavi. Jezivo realno, kao klinac sam se zato plasio celavih ljudi sa tom "Nikola Simic" frizurom.
debaser Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Smrt Bess [Emily Watson] u Breaking the waves [mislim na scenu u bolnici, kada jos stize mama], pa sahrana i pesak koji curi iz kovcega.
martinj Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Pussy Bonpensiero negde krajem druge sezone sopranosa....Johny Deep u Dead Man....
Aleksija Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 dakle, u pitanju je Wit, tv film sa emom thompsontek sam ga skoro pogledala, neopisivo potresan film.
Molder Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Niko nije spomenuo Spašavanje redova Rajana - ona scena pred kraj, u onoj kući, kad se na spratu ona dvojica "prikolju"
Aleksija Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 veceras bilo na televiziji, pa sam se opet isplakala - kad slobodan aligrudic umire u doli bel."Kol'ko kažeš, Dino? Četiri milijarde? Mene ne računaj."kakav je to glumac bio.
Lale Gator Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Uz čuvenu scenu iz Bambija, najpotresnija smrt na crtanom filmu.
Calavera Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 (edited) Slazem se sa onima koji su pomenuli Rutgera Hauera u Blade Runneru i dodajem:- The Untouchables - Al Capone (De Niro) posle relativno mirnog govora uzima bejzbolku i na smrt prebija jednog od svojih henchmena koji nije izvrsio zadatak;- Monty Python and the Meaning of Life - Arthur Jarrett (Graham Chapman) oteran u sopstveni grob (bukvalno, bio je otvoren) bezeci od povece grupe golih devojaka;- The Green Mile - Uzasna smrt Dela (Michael Jeter) prouzrokovana cistom zlobom zatvorskog cuvara;edit: I Strangelove, naravno. Edited September 5, 2009 by Calavera
Aleksija Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 i uopste, noir cesto ima obicaj da povezuje smrt sa elegancijom.
BOOGIEMAN Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Može jedna najgora scena umiranja? Kad gine Boromir u Kralju prstena. Te hoće, te neće, ah, oh, eh, pa se uhvati one strijele, pa druge, pa sedme, pa poglea onako značajno, pa malo duže tako, pa kao poklekne, tetura, pa ajde više jebote! :D ... Son Bin, majstor teatralnog umiranja..Harry Hanrahan brings you the many onscreen tragic and dramatic deaths of Sean Bean. There's many of them. You decide which one is the most tragic and dramatic.http://www.youtube.com/watch?v=zEhtsgu6bJg
palfoot Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 proklet bio bresonu, pustio sam dosta suza na mouchette. crappy bullying epizoda jednog totalnog underdoga pa katolicka ekstaza (vise-no) dostojanstvene zavrsnice. to je ujedno jedna od najelegantnijih i najtisih, najocekivanijih i najstrasnijih smrti, velicanstveni ples prohujale devican-stvenosti. posle toga me ni samozbrisavanje cele porodice u hanekeovom sedmom kontinentu nije mnogo dotUklo. :Shttp://www.youtube.com/watch?v=NSeIlQHthJI
Arkadija Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Kad dr Čandra isključi HAL9000 u Odiseji.
đorđe geprat Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 prva koja je bila i šmekerska, ona belmondova na pešačkom prelazu u parizu, posle dugog teturanja. njegove poslednje reči upućeni džin siberg.odvratnu, kada atila ubija dečaka, prvi put sam video pre par meseci. trebalo mi je 30 godina da prelomim. film mi je ogadilo i izbrisalo iz interesovanja svojevremeno prepričavanje te scene. samo savršen glumac je mogao da odigra atilu u toj sceni.i ona na kraju menclovih "strogo kontrolisanih vozova".
Anonymous Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Smrt pape u Bunjuelovom filmu (ne sećam se kom). 'Sanjao sam noćas da umire papa.' U sledećem kadru papa drži propoved i iznenada pada mrtav.
Aće Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 ^^ to je milky way valjdakad rade markovic u valteru ode na bascarsiju i kaze fasisti koji ga pita gde je valter, "nosim ti poruku od njega.. za tebe i mene poslednju"i kad ubiju moljca, a onaj kaze "pa ti ubi dete iso"i "poginuo puskar"
Recommended Posts