Valk Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 meni predstoji rekonstrukcija kuhinje u skorije vreme. otprilike već imam predstavu gde će šta da stoji ali nervira me što mi je ispod prozora radijator pa mi zauzima tu prostor da nešto nabudžim
darling Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 meni predstoji rekonstrukcija kuhinje u skorije vreme. otprilike već imam predstavu gde će šta da stoji ali nervira me što mi je ispod prozora radijator pa mi zauzima tu prostor da nešto nabudžim radijator moze da se pomeri.
Аврам Гојић Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 dopizdele mi majstorije domacih stolara i fensi proizvodi za metroseksualce, tako da sam nakon 6 godina izbacio polutrulu radnu plocu sa pozutelom blanco sudoperom od silgranita i kompletno istrulelim elementim ispod nje, koji je btw drugi koji sam instalirao u ovom periodu (sa istim rezultatom).umesto toga svemirski profi randa ploca/element/polica od inoksa, sa integrisanom sudoperom - vredne ruke borcanskih zavarivaca ga napravise po meri kao za pravi ugostiteljski objekat. ne smem da kacim slike ovde u strahu od lopova, izgleda kao privatno vlasnistvo gordona remzija.pics or gtfo
yolo Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 e jbga evo vam iz mobilnog kamera mi ostala u selu onomad
Аврам Гојић Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 nisi bolje mogao iskoristiti malecni prostor. do jaja taj inox, sve mi se cini da ce u sledecoj inkarnaciji i moja kujna biti od njega, kada ova ode u kurac.
luba Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 inoks je dojaja, samo treba macke spreciti da hodaju po njemu jer povremeni greb zvuk noktiju podseca na one divote tipa viljuska po serpi ili kreda po tabli.i mora da se briska cesto, narocito sudopera, ostaju tragovi ako domacica nije vredna.
yolo Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 slazem se po ovih 20-tak sati koriscenja. 1 od 3 macke je i dalje povremeno zainteresovana za usvinjavanje mada sve manje s obzirom na hladnocu. mada, nije samo to sto povremeno proizvodi malo jaci zvuk no mislim da smo se navikli. a domacica je odusevljena pa briska ko luda, nadam se da ce je uskoro proci.
Valk Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 radijator moze da se pomeri.pa pretpostavljam. onda bih i definitivno morala da čekam proleće za to.
Frank Pembleton Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 slazem se po ovih 20-tak sati koriscenja. 1 od 3 macke je i dalje povremeno zainteresovana za usvinjavanje mada sve manje s obzirom na hladnocu. mada, nije samo to sto povremeno proizvodi malo jaci zvuk no mislim da smo se navikli. a domacica je odusevljena pa briska ko luda, nadam se da ce je uskoro proci.A cifra?Ne mora konkretno nego samo koliko je to skuplje u odnosu na "klasicnu kujnu"?
yolo Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 (edited) pa, nije poredivo zato sto mi poznanik da ne kazem prijatelj ima firmu cija je specijalnost profi oprema za restorane. tako da mi je, odokativno ovo napravio za cenu materijala i ruke radnika u proizvodnji, bez njegove ugradnje. razumeces zasto ne mogu da kazem cenu.sa druge strane, mislim da me je ustvari ispalo jeftinije od stare u kojoj je dobar deo cene vukla skupa sudopera od silgranita koja kosta mislim bar 250-300e dok sam je ja platio negde pola od toga na ebay. drvenarija (u dve iteracije promene unistenih vrata) je na staroj kostala cini se 310 evra. bizarno ali istinito, ova me za koji evro kosta manje od stare.odokativno, mislim da bi moralo da bude 1:2, tako nekako. Edited December 1, 2011 by gazza1
rajka Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 svidja mi se industrial look, pozdravljam masinu za ves u kuhinji! a zaista impresivno kako uspevas da skuvas sve ono u cemu pises u tako malom prostoru, rispekt! :)
Valk Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 pozdravljam masinu za ves u kuhinji! uh, ja živim za trenutak kad ću da je izbacim odatle!
Recommended Posts