Jump to content
IGNORED

Svet

Кристофер Лумумбо

Recommended Posts

Ma bre necenzurisan internet a ne nespijuniran. Ovo potonje znamo odavno da se radi al dzaba se nadate i zivite ususkani misleci da ce te doveka moci da citate i pricate po netu sta ocete. Kineska verzija neta je mala maca za ono sto nas ceka u buducnosti MMW. 

Meni je to oduvek bila najmističnija forma špijunaže. I šta će da rade sa 228452 sati materijala mene kako blenem u ekran?

Ma to je manje bitno, bitno da ti prate e-mailove i search history pa ti neki dokoni analitičar za par sati sklopi psihoprofil i zna sledeći korak.

Kamera se pali ako si im zanimljiv.

Kineska verzija neta je mala maca za ono sto nas ceka u buducnosti MMW. 

Misliš MMXX? Slažem se, samo se nadam bar da će to biti UNPROFOR.

Ma to je manje bitno, bitno da ti prate e-mailove i search history pa ti neki dokoni analitičar za par sati sklopi psihoprofil i zna sledeći korak.

Kamera se pali ako si im zanimljiv.

Pa to i jeste bitnije. Najgluplji mogući oblik špijunaže koji mogu da zamislim jeste da neko ustanovljava po mojoj facijalnoj ekspresiji da li je na ekranu Lisa Ann ili Diamond Foxxx.

Pa to i jeste bitnije. Najgluplji mogući oblik špijunaže koji mogu da zamislim jeste da neko ustanovljava po mojoj facijalnoj ekspresiji da li je na ekranu Lisa Ann ili Diamond Foxxx.

Ha!

Hacking into webcams using remote administration tools, also known as ‘ratting’, to spy on women and ‘enslave’ them by controlling their computers and secretly filming and taking pictures is not a new phenomenon but has grown in the past year.

article-2520707-02AD34D0000005DC-742_634

Earlier this year, tech site Arstechnica revealed that one of the 'slave forums' had 23 million total posts, where ‘ratters’ boasted about their ‘slaves’ posting pictures, mainly of women, unaware that they were being watched.

Sve ima svoju primenu, možda dežurni službenik FBI ne gleda Lisu Ann :naughty:

Edited by Tribun_Populi

čovek uvek ima izbor. ovo verovatno jeste bio veoma težak izbor za njega. ne osudjujem, ali njegove reči posle tog prenosa više nemaju istu težinu u smislu zalaganja za transparentnost vlasti.

čuj ne mogu da se natežem oko pojedinačnih reči. rekao sam "u smislu zalaganja za transparentnost vlasti". za dokaze o NSA kapa dole, tu mu čast niko neće oduzeti. to ne menja fakt da sad radi za čoveka koji je jedno 20 puta gori od bivšeg šefa kada je u pitanju odnos prema gradjanskim pravima. ne pristajem na lažne ekvidistance spram Moskve i Vašingtona, ma koliko to sad bilo popularno.

Edited by Грешни Василије

Sta ti smeta?

Што ниси на политици за децу. Одавно. Ја се само надам да макар примаш какву кинту за то што пишеш. Ако изистнски  верујеш у то што пишеш...онда је то стање врло опасно.

ne pristajem na lažne ekvidistance spram Moskve i Vašingtona, ma koliko to sad bilo popularno.

Nema lažnih ekvidistanci, one su prave.

Rusi su govna i iznutra i spolja. Amerika je iznutra raj na zemlji u tom pogledu, spolja je tri puta licimurnije i gore govno nego Rusi.

Pa su egal.

Iz perspektive građanina Srbije, ogavni su mi i jedni i drugi.

Edited by Tribun_Populi

Da uzimam. Placa me CIA.

Sad umesto lupetanja napisi sa kojim se delom ne slazes i zasto.

Snowden je uradio vrlo vaznu stvar otkrivsi razmere prisluskivanja od strane NSA, ali on sam je vrlo mutan lik koji je na kraju pristao da sluzi mnogo gore od onih koje je razotkrio a takvih nema mnogo.

• Create New...