Eraserhead Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Internet je izmislila CIA Sve vise lici na Milosevica. Paranoja, zavere, manipulacije nacionalnim osecanjima... Link to comment
Hella Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 pih mislio neko od naših pa sam se obradovao repriznoj primarnoj akumulaciji svog voljenog kapitala Link to comment
Roger Sanchez Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Internet je izmislila CIA Sve vise lici na Milosevica. Paranoja, zavere, manipulacije nacionalnim osecanjima... Njegova izjava je povezana s aktualnim legijalističkim potezima. Nakon što je sredio Vkontakte, red je da pokori i CIJajine ogranke u RF! Link to comment
Korki Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Невезано за Путина и његове акције, надам се да ће се свет ослободити монопола американаца на интернет комуникацију и створити некакав међународни оквир. Нарочито после свих података које је изнео Сноуден и масовној шпијунажи коју американци спроводе. Link to comment
Аврам Гојић Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 onaj Snouden koji voljno učestvuje u Putinovoj propagandnoj lakrdiji? Link to comment
Lord Protector Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Putin priča gluposti, internet nije smislila CIA nego satanisti. Još je Tarabić govorio o sokoćalu kome ćemo prodati dušu i čiji ćemo postati robovi. Ovi iz KGB-a veze nemaju sa životom, da su pročitali knjige starosavne i slušali pametne ljude ne bi bili na gubitničkoj strani. Internet se može pobediti samo molitvom, nikako zabranama i teorijama zavere. Link to comment
Korki Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 onaj Snouden koji voljno učestvuje u Putinovoj propagandnoj lakrdiji? Какве то има везе са шпијунирањем које су и сами Америкнаци признали? Link to comment
расејан Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 Какве то има везе са шпијунирањем које су и сами Америкнаци признали? Тврда линија постаје још тврђа кад њихова страна нешто призна. Тек онда није било тако! Link to comment
Zhota Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 (edited) onaj Snouden koji voljno učestvuje u Putinovoj propagandnoj lakrdiji? toga ne bi bilo da njegova rodjena vlada ne zeli da ga lincuje. video bih tebe da se nadjes u azilu u nepoznatoj zemlji bez ikog svog gde ti prete uskracivanjem istog, odnosno sudbinom bredlija meninga, da li bi saradjivao ili ne bi. Edited April 26, 2014 by Zhota Link to comment
Filipenko Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 Obaška što ja nisam ni primetio da Snouden učestvuje u propagandnim lakrdijama ili izražava podršku izabranom predsedniku Rusije u bilo kom pogledu. Link to comment
Аврам Гојић Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 toga ne bi bilo da njegova rodjena vlada ne zeli da ga lincuje. video bih tebe da se nadjes u azilu u nepoznatoj zemlji bez ikog svog gde ti prete uskracivanjem istog, odnosno sudbinom bredlija meninga, da li bi saradjivao ili ne bi. ne sporim to, daleko bilo. Link to comment
Shan Jan Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Nema nista od oslobadjanja interneta, EU vlade su ovu frku oko americkog spijuniranja iskoristile samo da prebace spijuniranje pod svoje skute. Uzivajte u internetu dok jos nije postao cenzurisan. Link to comment
Tribun_Populi Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Uzivajte u internetu dok jos nije postao cenzurisan. Džaaaabe... http://www.youtube.com/watch?v=Met9yoEv8DA Link to comment
Filipenko Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Meni je to oduvek bila najmističnija forma špijunaže. I šta će da rade sa 228452 sati materijala mene kako blenem u ekran? Link to comment
mlatko Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 ono što oni ne znaju je da ako oni gledaju mene ja vidim i njih Link to comment
Recommended Posts