April 10Apr 10 On 27. 3. 2026. at 8:59, bey said:zaboravila sam klea sa naglavačkim natpisom :)dobar je natpis, no je slika naopako
April 10Apr 10 49 minutes ago, Ras said:Veza zemlje, kamena i drvetapogotovo mi se sviđaju nagoreni izgori....još u priloženom tekstu čitam "креMације човековог духа".nije zgoreg da mi stručnjak to pogleda, čim prije. Edited April 10Apr 10 by makaronee
April 10Apr 10 2 hours ago, makaronee said:dobar je natpis,no je slika naopakoWith the two lost onesPaul Klee created "With the two lost ones" in the early 20th century using oil on cardboard. The composition suggests a landscape with abstract shapes that hint at natural forms, like a sun, or bodie2 hours ago, makaronee said:nije zgoreg da mi stručnjak to pogleda, čim prije.i ja sam prvo tako pomislila, ali sam promenila point of view kada sam ugledala par u donjem levom uglu :)
May 13May 13 U Šumatovačkoj sutra Andrej Bunuševac. Kultni umetnik, barem u mom životuOtvorene su još uvek izložbe Jelene Ilić i Nataše Kokić, ko sve to obiđe ima pristojan uvid u savremeni crtež Beograda
May 13May 13 sad sam hteo da pitam, sta mu dodje kosta bunusevac i jel medju zivima, ali brzi odgovor gugla kaze da preminuo pre 5 godina
May 13May 13 A. Calder, još dok je motao žičane modele, crteže u prostoru, sa sve cirkusom svojimrečima. Pre nekoliko godina sam prvi put video te medrano iluminacije i ostao očaran a ujedno i malo bolje razumeo genezu njegove poetike.Kome je na_ruku, fondacija LVuitton, Pariz u onom FGerijevom nesporazumu od zgrade.Još traje pozni Matis u Gran Paleu i Renoar u Orseju. Za Matisa je teže naći karte na sajtu, ali na početku radnog vremena mogu da se ulove na kasi i to bez vremenskog intervala. Edited May 13May 13 by makaronee Qrq
May 13May 13 22 minutes ago, ultra plasticni said:sad sam hteo da pitam, sta mu dodje kosta bunusevac i jel medju zivima, ali brzi odgovor gugla kaze da preminuo pre 5 godinaĆale
June 1Jun 1 sa izložbe Last Songs: Music in Serbia during Yugoslav Disintegration u parobrodukraljicaovo nije op.1stravinski u beogradunikad viđene stvari ili anacyclosis
June 1Jun 1 8 minutes ago, ultra plasticni said:sjajno, ima li katalog?mislim da ne, tj. nije ga bilo tamo
June 1Jun 1 6 hours ago, bey said:mislim da ne, tj. nije ga bilo tamoMozda bude kasnije - i za salon arh se pojavio tek pred kraj
June 2Jun 2 20 hours ago, jms_uk said:Mozda bude kasnije - i za salon arh se pojavio tek pred krajizložba je mislim završena. mada, kada vratim film - nemam pojma da li je bilo kataloga. nisam ga videla jer ga nisam ni tražila, možda postoji :)u parobrodu vrv znaju ili imaju neki primerak, ako ga je bilo.