Gojko & Stojko Posted November 12 Posted November 12 On 29. 10. 2024. at 21:06, makaronee said: Ima zanimljivosti! Kako onih što ignorišu blizinu mora, ako je to uopšte moguće - kao i onih koji se dopunjavaju priobaljem. Što takođe može biti predmet promišljanja i polemike. Moja omiljena izložba, taj potez između plaža Bondaj i Tamarama je i bez izložbe spektakularan i po lepom vremenu uvek pun turista sa svih strana sveta (lokalnih šetača sa i bez pasa i rekreativnih trkača ima uvek), za svaki eksponat kojih uvek ima negde između 100 i 110 je različit ugođaj zavisno od doba dana (jutarnje sunce sa okeana, popodnevno sunce iz zaleđa), vremena (kiša ili sunce), talasa i od toga da li je plaža Tamarama puna, a nekad je jednostavno ugao gledanja dovoljan za potpuno suprotan ugođaj - sve ove stvari su nemoguće u galeriji. Puno eksponata je uvek napravljeno tako da su prikladni za decu za penjanje i uvlačenje unutra, raspon materijala je fantastičan, uvek ima nekoliko eksponata koji su napravljeni da se pomeraju na vetru, uvek ih ima nekoliko koji su napravljeni od odbačenih stvari, i uvek ih ima dosta koji se poigravajuu perspektivom i pravljeni su za baš to mesto. Na ovoj temi sam osim ove godine kačio fotke iz 2019, 2022 i 2023, a na ovom forumu još i iz 2016 (1 i 2), 2017, 2018 (1, 2 i 3), a na starom forumu i dosta ranije, sve od 2004., otkako je lako da se čuvaju fotografije jer su digitalne. Potrudiću se da stavim još fotki iz prethodnih godina, evo nekoliko iz 2011 (slavina je te godine dobila glavnu nagradu): Share & Enjoy 4
Gojko & Stojko Posted November 12 Posted November 12 On 12. 11. 2024. at 9:06, beyoncé said: na solbosch kampusu université libre de bruxelles se u nekom od holova nalazi i umetnička galerija. ulaz u galeriju je sa malog platoa sa klavirom na kojem sviraju studenti u prolazu. ima i klupica za slušaoce. proletos je u toj galeriji bila postavljena izložba posvećena NJ.V. klitorisu. Podseti me na malu crticu sa ovogodišnjeg Bijenala savremene umetnosti (sa temom Deset hiljada sunaca), radove jedne Indonežanke izložene u AGNSW: Share & Enjoy 3
beyoncé Posted November 13 Posted November 13 (edited) 8 hours ago, Gojko & Stojko said: Podseti me na malu crticu sa ovogodišnjeg Bijenala savremene umetnosti (sa temom Deset hiljada sunaca), radove jedne Indonežanke izložene u AGNSW: Share & Enjoy baš su dobre! te izložbe su sada moderne, deo sexuality/gender/identity talasa Edited November 13 by beyoncé
ubibobi Posted November 27 Posted November 27 Pogled sa Chateau Grimaldi-Muzej Pabla Pikasa u Antibu..današnja 2 1
Recommended Posts