Jump to content

Featured Replies

6 hours ago, Mil@n said:

Meni sutra stiže garmin venu 3, jedva čekam.

010-02784-00_35176.jpg

To nije sat i ne kači ga ovde bee

• Replies 1.4k
  • Views 151.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Stigla prinova 

• le petit nicolas
    le petit nicolas

jedna istorijska zanimljivost, sa FB stranice Crno-beli Beograd: Nedavno mi je gospodin Bratislav Djordjević, nekadašnji ambasador Jugoslavije u UN, ispričao da je pre nekoliko godina, tokom pose

• le petit nicolas
    le petit nicolas

posle natezanja a postom, carinom, postom... stigli magnet satovi. carina skoro 30 odsto, crkli dabogda. al neka, vole deca.        poz

Posted Images

trebalo bi da imamo topik gedzeti, ako nemamo otvori pa kaci tamo te digitrone sa narukvicom

Koliko ste ozbiljni 😂

među stvarima za koje mi je teško da shvatim kako i zašto postoje u 21. veku su i ručni satovi. zašto su odumrli kućni satovi a nisu ovi, tko to zna.

Modni detalj.

11 minutes ago, Eleniko said:

među stvarima za koje mi je teško da shvatim kako i zašto postoje u 21. veku su i ručni satovi.

Zato što imaju mnogo više funkcija nego kućni. Mada viđam i kućne još ponegde

Just now, Moća said:

Modni detalj.

Bukvalno nakit za muskarce. Meni zaista ne treba ni za sta ali mozda pazarim neki cisto jer mi se estetski svidja.

1 minute ago, Moća said:

Modni detalj.

ma jasno nego ne razumem zašto smo poprimili ženski mentalitet i kinđurimo se nepotrebnim stvarima

zapravo razumem samo investicije u skupe satove koji će za 10 godina vredeti više nego danas

1 minute ago, Shan Jan said:

Bukvalno nakit za muskarce. Meni zaista ne treba ni za sta ali mozda pazarim neki cisto jer mi se estetski svidja.

Meni je i dalje daleko jednostavnije kad sam napolju da samo bacim pogled na zglob, nego da svaki čas vadim mobilni iz džepa i nabijam ga u džep, još ako su mi prljave ruke ili nosim neke kese itd.

da ne pominjem koliko mislim da je karmički loše da imaš vreme koje te drži oko zgloba

(ovo nisam sam izmislio, na to mi je skrenuo pažnju dalaj-lamin lekar. posle toga nikada više nisam stavio sat na ruku)

11 minutes ago, Moća said:

Modni detalj.

Pa jedini razlog. Ali meni ne ide da se ponovo navucem na rucne satove, dobio sam neki na poklon, lep, ali ne nosim. Mozda bi mi bolje islo sa dzepnim.

Nije mi cilj da trolam (ako je to trol) temu sa smart satovima ali imaju nekoliko zaista korisnih stvari kada telefon nije pri ruci, pročitati notifikaciju, javiti se preko sata na poziv, izveštaji o kvalitetu dužini i fazama sna, ono što najčešće koristim možda - snimanje planinarskih trekova, bajs tura i slično.

Naravno, razumem prioritetnu posvećenost otmenosti i prefinjenosti klasičnim satovima i imam jedan za "ozbiljnije" prilike, casio edifice vrv sam ga okačio ovde u nekom momentu. Ja sam 90% života u trenerci, kod mene tu mala primena.

32 minutes ago, Kampokei said:

Pa jedini razlog. Ali meni ne ide da se ponovo navucem na rucne satove, dobio sam neki na poklon, lep, ali ne nosim. Mozda bi mi bolje islo sa dzepnim.

ja sam od dede nasledio neverovatan stari džepni sat, radio je ceo život na železnici i to mu je bio poklon za penziju. stari lonžin.

nažalost nikada nisam našao način da ga upotrebim, to je baš bilo teško za nošenje i pre 40 godina a kamoli danas.

zapravo me ovo podseti da ga pronađem. nisam ga davno video, sasvim je moguće da sam ga odavno ostavio kod nekog časovničara na čišćenju, zaboravio da podignem a fiksni telefoni umrli. vrv i sam časovničar, to je tehnički bilo moguće jako davno.

13 minutes ago, Mil@n said:

Nije mi cilj da trolam (ako je to trol) temu sa smart satovima ali imaju nekoliko zaista korisnih stvari kada telefon nije pri ruci, pročitati notifikaciju, javiti se preko sata na poziv, izveštaji o kvalitetu dužini i fazama sna, ono što najčešće koristim možda - snimanje planinarskih trekova, bajs tura i slično.

Ja bas suprotno, nemam teams i mail ni na telefonu, maksimalno zelim da se iskljucim iz svega. Jedino ovo veznao za zdravlje - san, stres i sl. bi bilo korisno al cekam da nadjem nacin da i za to koristim mob (ne volim da imam previse stvari, minimalista sam).

2 minutes ago, Shan Jan said:

Jedino ovo veznao za zdravlje - san, stres i sl. bi bilo korisno al cekam da nadjem nacin da i za to koristim mob (ne volim da imam previse stvari, minimalista sam).

Sve se to sinka na fon tj prateći app, sat je bitan pre svega zbog senzora.

Edited by Mil@n