Jump to content
IGNORED

Satovi

banecare1

Recommended Posts

Posted

U bgd nisam ni onu plasticnu bocu sto ide kroz rupice da zamenim toliko o nasim uvoznicima i zastupnicima. Prethodnu scuba uspeo da zamenio u Dojclandu posle se raspalo kuciste gde ulazi narukvica, snowpass jednom obnovio u nyc w broadway, ali prosle ni oni nisu imali vise. da sam kolekcionar pa da se ebaycim ipak su swatch potrosna roba za nas smrtnike.

• 4 weeks later...
Posted
lep
vaistinu lep... svaka cas za ukus
Posted

Prolazeci graditeljski frendly centrom Beograda na jednu od skela postavljenih na sred trotoara izgulim sat i to junacki - izgulio sam metalni deo, odmah pored stakla. Zanima me postoji li nacin da se to nekako zamaskira i ko bi mogao to da mi sredi u BG...hvala.

Posted (edited)

Ako nije mnogo duboko, možda možeš da pokušaš sa nekim sredstvom za poliranje?

Edited by gotivac
Posted

Pre neki dan sam kupio jedan fenomanalni satic za leto(more) ... Kosta smesnih 4600 dinara , sto ti pruza totalnu opustenost kada je briga oko sata u pitanju ... Sa zadovoljstvom sam odlozio do jeseni svoj Tisot prc 200 i stavio ovaj lagani "gumificirani-plastikanac" na ruku :) Topla preporuka svakom , ko se bavi sportom i ko je navikao da ima sat na ruci ali i da nema neku obavezu prema njemu ...

post-3634-12799858423926.jpg

Posted

fini je, ne izgleda cak ni grdno ko vecini digitalaca

Posted
fini je, ne izgleda cak ni grdno ko vecini digitalaca
Da nije uopste u transformers nezgrapnom fazonu ... vec je neka suptilnija sportska varijanta , nesto slicno Suunto Core satovima ... samo sto je 10x jeftiniji od njih (i naravno ima dosta manje opcija)
Posted
Da nije uopste u transformers nezgrapnom fazonu ... vec je neka suptilnija sportska varijanta , nesto slicno Suunto Core satovima ... samo sto je 10x jeftiniji od njih (i naravno ima dosta manje opcija)
Gde si pazario....
Posted

Ovaj sat planiram da kupim kada lovu skupim (ha, kako zvuči).f16350_1.jpg

Posted (edited)
Ali nema prc u nazivu. :D Kao Tissot. Edited by Tresko
  • 2 months later...
Posted (edited)
pepsii.jpgo desnom je bilo reci, a levi je mladji brat ovog613960093400.jpg Edited by najgori