Jump to content
IGNORED

Satovi

banecare1

Recommended Posts

Posted

e jebiga :)

fossil sam dobio na poklon, nije bio moj izbor 

Posted

U svakom slučaju Lemans. Skuplji je od Fossila, ali je mnogo kvalitetniji i viša kategorija izrade.

Posted

tako i ja razmisljam - prestiz pre svega :)

Posted

Pa sad, taj košta nešto neznatno više. :lolol:

Posted

Paa napisao je covjek, prestiz pre svega.  -_-

Posted

Najvise volem Panerai i ovaj i Radomira :) Kupujem cim se proslavim.

Posted

Modni satovi su out, za te pare moj bi savet bio neka marka sto _pravi_ satove.

Posted

Pa da. Za te pare može da se kupi nešto dobro, recimo neki automatski KIENZLE.

• 1 month later...
Posted

Iskoristih onaj besni skok švajcarca u januaru i kašnjenje sajdžija u nivelisanju cena da bih pazario ovo skoro 30% jeftinije. Plus mi dali još 20% popusta jer sam platio u kešu tako da prođoh debelo trocifreno :D 

ft053_im.jpg

Već sam krenuo da odlažem dukate na stranu da si kupim nešto ljepo za šetrdesetu obljetnicu sledeće godine kako kanap ne bih mastio. Luminor Marina 1950 bi bila idealna, al to mi nešto previše dukata, eventualno polovan da pazarim. 

Uz standardne gnjuračke postulate (vodootporan i mali tuki=velika čuka), mora da bude aftomatik, da ne šljašti i da nije metalna narukvca. Ima neko neki predlog?

Posted

Drugi ljudi ulažu u nekretnine, a ti sve ulupao u satove. Mada, za bežaniju jeste praktičnije.

Posted

Ako nemas gadjenja prema svemu nemackom (zasto nemas?)

Nek se Švabo drži mešenja afta. Kad udare zombiji mnogo ću lakše džorati Swiss Made za katanu, kanister vode i konzervu cvekle.

Za sad su na listi usual suspects, Omega, TH, Tudor, IWC... B&R i Breitling se trude, al ne mogu još sebe da ubedim da to metnem na ruku.

Posted

Ja bi ovo uzeo:

iwc-schaffhausen-portuguese-white-dial-s

Al nemam, a i da imam odakle mi :cry:

Posted

Super izgledaju ovi Hostovi Nomos satovi...jesu nemacki, ali ovaj model se zove zurich :)

zuerich_braungold_raum01.jpg