assück Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 e jebiga :) fossil sam dobio na poklon, nije bio moj izbor
Tresko Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 U svakom slučaju Lemans. Skuplji je od Fossila, ali je mnogo kvalitetniji i viša kategorija izrade.
vladavsnarod Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Najvise volem Panerai i ovaj i Radomira :) Kupujem cim se proslavim.
stajebrebilo Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Modni satovi su out, za te pare moj bi savet bio neka marka sto _pravi_ satove.
Tresko Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Pa da. Za te pare može da se kupi nešto dobro, recimo neki automatski KIENZLE.
dig_chohano Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Iskoristih onaj besni skok švajcarca u januaru i kašnjenje sajdžija u nivelisanju cena da bih pazario ovo skoro 30% jeftinije. Plus mi dali još 20% popusta jer sam platio u kešu tako da prođoh debelo trocifreno :D Već sam krenuo da odlažem dukate na stranu da si kupim nešto ljepo za šetrdesetu obljetnicu sledeće godine kako kanap ne bih mastio. Luminor Marina 1950 bi bila idealna, al to mi nešto previše dukata, eventualno polovan da pazarim. Uz standardne gnjuračke postulate (vodootporan i mali tuki=velika čuka), mora da bude aftomatik, da ne šljašti i da nije metalna narukvca. Ima neko neki predlog?
Razzmatazz Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Drugi ljudi ulažu u nekretnine, a ti sve ulupao u satove. Mada, za bežaniju jeste praktičnije.
dig_chohano Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Ako nemas gadjenja prema svemu nemackom (zasto nemas?) Nek se Švabo drži mešenja afta. Kad udare zombiji mnogo ću lakše džorati Swiss Made za katanu, kanister vode i konzervu cvekle. Za sad su na listi usual suspects, Omega, TH, Tudor, IWC... B&R i Breitling se trude, al ne mogu još sebe da ubedim da to metnem na ruku.
reg Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Super izgledaju ovi Hostovi Nomos satovi...jesu nemacki, ali ovaj model se zove zurich :)
Recommended Posts