Jump to content

Featured Replies

e jebiga :)

fossil sam dobio na poklon, nije bio moj izbor 

U svakom slučaju Lemans. Skuplji je od Fossila, ali je mnogo kvalitetniji i viša kategorija izrade.

tako i ja razmisljam - prestiz pre svega :)

Ako je prestiz, uzmi ovo  :fantom:

41_%20Panerai.jpg_tmp.jpg

Pa sad, taj košta nešto neznatno više. :lolol:

Paa napisao je covjek, prestiz pre svega.  -_-

Najvise volem Panerai i ovaj i Radomira :) Kupujem cim se proslavim.

Modni satovi su out, za te pare moj bi savet bio neka marka sto _pravi_ satove.

Pa da. Za te pare može da se kupi nešto dobro, recimo neki automatski KIENZLE.

• 1 month later...

Iskoristih onaj besni skok švajcarca u januaru i kašnjenje sajdžija u nivelisanju cena da bih pazario ovo skoro 30% jeftinije. Plus mi dali još 20% popusta jer sam platio u kešu tako da prođoh debelo trocifreno :D 

ft053_im.jpg

Već sam krenuo da odlažem dukate na stranu da si kupim nešto ljepo za šetrdesetu obljetnicu sledeće godine kako kanap ne bih mastio. Luminor Marina 1950 bi bila idealna, al to mi nešto previše dukata, eventualno polovan da pazarim. 

Uz standardne gnjuračke postulate (vodootporan i mali tuki=velika čuka), mora da bude aftomatik, da ne šljašti i da nije metalna narukvca. Ima neko neki predlog?

Drugi ljudi ulažu u nekretnine, a ti sve ulupao u satove. Mada, za bežaniju jeste praktičnije.

Ja bih neki u-boat...

Ako nemas gadjenja prema svemu nemackom (zasto nemas?)

Nek se Švabo drži mešenja afta. Kad udare zombiji mnogo ću lakše džorati Swiss Made za katanu, kanister vode i konzervu cvekle.

Za sad su na listi usual suspects, Omega, TH, Tudor, IWC... B&R i Breitling se trude, al ne mogu još sebe da ubedim da to metnem na ruku.

Ja bi ovo uzeo:

iwc-schaffhausen-portuguese-white-dial-s

Al nemam, a i da imam odakle mi :cry:

Super izgledaju ovi Hostovi Nomos satovi...jesu nemacki, ali ovaj model se zove zurich :)

zuerich_braungold_raum01.jpg