May 26, 20159 yr U svakom slučaju Lemans. Skuplji je od Fossila, ali je mnogo kvalitetniji i viša kategorija izrade.
July 11, 20159 yr Iskoristih onaj besni skok švajcarca u januaru i kašnjenje sajdžija u nivelisanju cena da bih pazario ovo skoro 30% jeftinije. Plus mi dali još 20% popusta jer sam platio u kešu tako da prođoh debelo trocifreno :D Već sam krenuo da odlažem dukate na stranu da si kupim nešto ljepo za šetrdesetu obljetnicu sledeće godine kako kanap ne bih mastio. Luminor Marina 1950 bi bila idealna, al to mi nešto previše dukata, eventualno polovan da pazarim. Uz standardne gnjuračke postulate (vodootporan i mali tuki=velika čuka), mora da bude aftomatik, da ne šljašti i da nije metalna narukvca. Ima neko neki predlog?
July 11, 20159 yr Drugi ljudi ulažu u nekretnine, a ti sve ulupao u satove. Mada, za bežaniju jeste praktičnije.
July 11, 20159 yr Ako nemas gadjenja prema svemu nemackom (zasto nemas?) Nek se Švabo drži mešenja afta. Kad udare zombiji mnogo ću lakše džorati Swiss Made za katanu, kanister vode i konzervu cvekle. Za sad su na listi usual suspects, Omega, TH, Tudor, IWC... B&R i Breitling se trude, al ne mogu još sebe da ubedim da to metnem na ruku.
July 11, 20159 yr Super izgledaju ovi Hostovi Nomos satovi...jesu nemacki, ali ovaj model se zove zurich :)