April 24, 20159 yr promace mi na limundu Braun AW 10 otisao je za 1510 din, inace se prodaje za 200-300 evra, ja ponudio 1500 pa zaboravio roknucu se
April 24, 20159 yr jesi siguran da to nije aparat za pritisak ili mikser? nisam znao da braun pravi satove. inace je ok.
April 24, 20159 yr jesi siguran da to nije aparat za pritisak ili mikser? nisam znao da braun pravi satove. inace je ok. sad bi mi bas trebao aparat za pritisak
April 24, 20159 yr darwil nadjen, poslat na servis, ja radovati. sad samo josh neku preverziju od narukvice da smislim :D Edited April 24, 20159 yr by gospa buba
April 24, 20159 yr Какав је Дарвил? Класичан бели? Онда класична црна наруквица, евентуално змијска кожа лакирана.
April 24, 20159 yr jesi siguran da to nije aparat za pritisak ili mikser? nisam znao da braun pravi satove. inace je ok. Braunov sat, prva asocijacija mi je ona mala crna pištava plastična vekerica iz osamdesetih :) Kad se u leto otvore prozori, to se čulo na stotinak metara unaokolo, a čoban iz komšiluka ostavi sokoćalo da zvoni u nedogled. I mrtve bi razbudilo, jedina konkurencija mu je bio neki neznani ruski sat sa mehaničkom zujalicom koja zvuči kao roj pregladnelih komaraca.
May 26, 20159 yr darwil nadjen, poslat na servis, ja radovati. sad samo josh neku preverziju od narukvice da smislim :D ocekujem da uslikas darvil i prezentujes nam fotografiju :)
May 26, 20159 yr Za koji da se odlucim? imam ovaj fossil sa metalnom narukvicom tako da bih ja uzeo lemans