ajgor Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Gde u Beogradu potražiti džepni sat sa lancem? Naravno, ima ih kod pijačarskih staretinara, ali da li negde u redovnoj prodaji ima nečega što nije Tissot, IWC ili neka slična sprava koju valja platiti sa tri litre sopstvene krvi?
3opge Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Ne samo u Beogradu. Kad se pojavio prvi model Seiko sata koji je bio waterproof, pakovan je u teglu sa vodom.ove nove mogu da stave u providno bure za kupus i da navale na poklopac veliki kamen da se pokaze da je otporan i na pritisak
fonTelefon Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 ove nove mogu da stave u providno bure za kupus i da navale na poklopac veliki kamen da se pokaze da je otporan i na pritisakA gde da kupim kupus koji je Seikoproof, povuce mi podvarak i curetina na kasnjenje.
Tresko Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 A gde da kupim kupus koji je Seikoproof, povuce mi podvarak i curetina na kasnjenje.Tako ti i treba kad praviš podvarak sa ćuretinom.
A_PACH Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 ja na volim satove ali ovo ne bih odbio. Nazalost, nigde ne pronalazim ni naznaku o ceni.doduse, ima 5cm precnik, malo je oversized.
najgori Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 (edited) 15 euro jedan je casio Edited June 19, 2010 by najgori
B_B Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 (edited) jedan je casioNisam znao...I tako svojim postom postadoh sumnjiva licnost :) Edited June 19, 2010 by B_B
najgori Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Nisam znao...I tako svojim postom postadoh sumnjiva licnost :)nisam ni ja znao - podsetio me tvoj post na legendarnu firmu. uglavnom, ja sam narucio plastikanera :)
Töölönlahti Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 :wub:Meni se više dopadaju oni modeli što liče na klasične:http://www.01theone.com/products/zerone/ze102b2/http://www.01theone.com/products/samui-moon/sm102g2/
Krotka Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 uglavnom, ja sam narucio plastikanera :)Imala sam casio, poklon za diplmski, sa plastičnom narukvicom. Posle 2 - 3 godine nošenja, puče narukvica , tražila po Beogradu, tražila i nigde, imala je neka fora sa vešanjem, tako da nije mogla bilo koja da se stavi, a o boji i da ne govorim. Na kraju nađem tipa koji mi kaže da može da naruči ( prolaz od Terazija prema Čumićevom ), vratim se kući pročnem da tražim sat... nigde ga nema .Od tada kupujem samo satove na koje ide klasična narukvica, a za ovaj casio mi je baš krivo, nemam ni sliku :( .Možda je sada situacija sa narukvicama bolja... beše davno moj diplomski :D
fonTelefon Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Imala sam casio, poklon za diplmski, sa plastičnom narukvicom. Posle 2 - 3 godine nošenja, puče narukvica , tražila po Beogradu, tražila i nigde, imala je neka fora sa vešanjem, tako da nije mogla bilo koja da se stavi, a o boji i da ne govorim. Na kraju nađem tipa koji mi kaže da može da naruči ( prolaz od Terazija prema Čumićevom ), vratim se kući pročnem da tražim sat... nigde ga nema .Od tada kupujem samo satove na koje ide klasična narukvica, a za ovaj casio mi je baš krivo, nemam ni sliku :( .Možda je sada situacija sa narukvicama bolja... beše davno moj diplomski :Djok ja imam isti problem sa swatchom.
Krotka Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 (edited) jok ja imam isti problem sa swatchom.Savetujem ti da ga odložiš na sigurno mesto, da ne bude kao kod mene - našla narukvicu, a nigde nema sata :isuse:Vidim zivis na zanimljivoj lokaciji : Amerikanistan :D .Ako si, ipak, iz Bg, da li si gledao preko puta Tehnickog, u visini KST-a, ima jedna radnja samo prodaju swatch ? A ako nema ni u Amerikanistanu, ne znam sta bih rekla :o . Edited June 20, 2010 by Krotka
Recommended Posts