Jump to content
IGNORED

Satovi

banecare1

Recommended Posts

Posted

hvala... :) bags, interesantna stvarcica

• 2 months later...
Posted

Gde u Beogradu potražiti džepni sat sa lancem? Naravno, ima ih kod pijačarskih staretinara, ali da li negde u redovnoj prodaji ima nečega što nije Tissot, IWC ili neka slična sprava koju valja platiti sa tri litre sopstvene krvi?

Posted
Ne samo u Beogradu. Kad se pojavio prvi model Seiko sata koji je bio waterproof, pakovan je u teglu sa vodom.
ove nove mogu da stave u providno bure za kupus i da navale na poklopac veliki kamen da se pokaze da je otporan i na pritisak
Posted
ove nove mogu da stave u providno bure za kupus i da navale na poklopac veliki kamen da se pokaze da je otporan i na pritisak
A gde da kupim kupus koji je Seikoproof, povuce mi podvarak i curetina na kasnjenje.
Posted
A gde da kupim kupus koji je Seikoproof, povuce mi podvarak i curetina na kasnjenje.
Tako ti i treba kad praviš podvarak sa ćuretinom.
Posted

ja na volim satove ali ovo ne bih odbio. Nazalost, nigde ne pronalazim ni naznaku o ceni.minimal-watch-design.jpgdoduse, ima 5cm precnik, malo je oversized.

Posted (edited)
Nisam znao...I tako svojim postom postadoh sumnjiva licnost :) Edited by B_B
Posted
Nisam znao...I tako svojim postom postadoh sumnjiva licnost :)
nisam ni ja znao - podsetio me tvoj post na legendarnu firmu. uglavnom, ja sam narucio plastikanera :)
Posted
8743.jpg
:wub:Meni se više dopadaju oni modeli što liče na klasične:http://www.01theone.com/products/zerone/ze102b2/http://www.01theone.com/products/samui-moon/sm102g2/
Posted
uglavnom, ja sam narucio plastikanera :)
Imala sam casio, poklon za diplmski, sa plastičnom narukvicom. Posle 2 - 3 godine nošenja, puče narukvica :isuse: , tražila po Beogradu, tražila i nigde, imala je neka fora sa vešanjem, tako da nije mogla bilo koja da se stavi, a o boji i da ne govorim. Na kraju nađem tipa koji mi kaže da može da naruči ( prolaz od Terazija prema Čumićevom ), vratim se kući pročnem da tražim sat... nigde ga nema :frust:.Od tada kupujem samo satove na koje ide klasična narukvica, a za ovaj casio mi je baš krivo, nemam ni sliku :( .Možda je sada situacija sa narukvicama bolja... beše davno moj diplomski :D
Posted
Imala sam casio, poklon za diplmski, sa plastičnom narukvicom. Posle 2 - 3 godine nošenja, puče narukvica :isuse: , tražila po Beogradu, tražila i nigde, imala je neka fora sa vešanjem, tako da nije mogla bilo koja da se stavi, a o boji i da ne govorim. Na kraju nađem tipa koji mi kaže da može da naruči ( prolaz od Terazija prema Čumićevom ), vratim se kući pročnem da tražim sat... nigde ga nema :frust:.Od tada kupujem samo satove na koje ide klasična narukvica, a za ovaj casio mi je baš krivo, nemam ni sliku :( .Možda je sada situacija sa narukvicama bolja... beše davno moj diplomski :D
jok ja imam isti problem sa swatchom.
Posted (edited)
jok ja imam isti problem sa swatchom.
Savetujem ti da ga odložiš na sigurno mesto, da ne bude kao kod mene - našla narukvicu, a nigde nema sata :isuse:Vidim zivis na zanimljivoj lokaciji : Amerikanistan :D .Ako si, ipak, iz Bg, da li si gledao preko puta Tehnickog, u visini KST-a, ima jedna radnja samo prodaju swatch ? A ako nema ni u Amerikanistanu, ne znam sta bih rekla :o . Edited by Krotka