dig_chohano Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Satovi momci, satovi - ne merači pritiska i otkucaja srca.Idi tutkališi đon svojih zumbanih gilja.Evo ti "sat", jebo te sat (btw, moj najdraži)
Razzmatazz Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Dobro™, ovaj put si se izvadio.Ama može i digitalni, ako je strejt ejtiz dizajn.Ili ovakav, seventiz, što mi je bio prosledio čale:
Razzmatazz Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Toliko je i težak.BTW, ekran je crn dok ne stisneš dugme - tek tada pokaže vreme.
dig_chohano Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 I pobije sve žive organizme u radiusu od 7km...Ovo mi je sledeća žrtva (iako sam svestan da ću biti na bolan način likvidiran zbog tog "bacanja para")
Аврам Гојић Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Nosim ovo cudo veoma dugo, trenutno mi je drugi na ruci (prvi izgubio na grudvanju). Ako mi se nesto desi sa trenutnim satom, kupicu opet Seiko 5. I moj otac nosi samo Seiko 5. Ne vidim zasto ikome treba bilo koji sat osim Seiko sata model 5.
Indy Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 I ja imam 1 :D ... što bi rek'o moj stric (gastos u Švabiji) "Zajko".
Razzmatazz Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 I moj ćale samo njega nosi otkako je saznao za nj.
Аврам Гојић Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Navodno su ga u Beogradu prodavali tako sto su u izlog stavljali posudu sa vodom i sat je bio izlozen u vodi, dan i noc. U vreme kada se sat pojavio waterproof modeli su bili ekskluziva i retkost.
Razzmatazz Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Ma mom matorom je glavni argument bio taj što ne mora da ga navija i ne mora da troši baterije.
Tresko Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Navodno su ga u Beogradu prodavali tako sto su u izlog stavljali posudu sa vodom i sat je bio izlozen u vodi, dan i noc. U vreme kada se sat pojavio waterproof modeli su bili ekskluziva i retkost.Ne samo u Beogradu. Kad se pojavio prvi model Seiko sata koji je bio waterproof, pakovan je u teglu sa vodom.
nexus13 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 (edited) my newest baby... Edited April 12, 2010 by nexus13
Recommended Posts