Jump to content
IGNORED

Satovi

banecare1

Recommended Posts

Posted
Satovi momci, satovi - ne merači pritiska i otkucaja srca.
Idi tutkališi đon svojih zumbanih gilja.Evo ti "sat", jebo te sat (btw, moj najdraži)1006_Mission_Timer_ONE_01_200.jpg
Posted

Dobro™, ovaj put si se izvadio.Ama može i digitalni, ako je strejt ejtiz dizajn.Ili ovakav, seventiz, što mi je bio prosledio čale:LED_Digital_Watch_Red_70s_retro.jpg

Posted
LED_Digital_Watch_Red_70s_retro.jpg
Jebo te, ovo zrači k'o nuklearni reaktor...
Posted

Toliko je i težak.BTW, ekran je crn dok ne stisneš dugme - tek tada pokaže vreme.

Posted

I pobije sve žive organizme u radiusu od 7km...Ovo mi je sledeća žrtva (iako sam svestan da ću biti na bolan način likvidiran zbog tog "bacanja para")342_647.10.41S.jpg

Posted
seiko5.jpgNosim ovo cudo veoma dugo, trenutno mi je drugi na ruci (prvi izgubio na grudvanju). Ako mi se nesto desi sa trenutnim satom, kupicu opet Seiko 5. I moj otac nosi samo Seiko 5. Ne vidim zasto ikome treba bilo koji sat osim Seiko sata model 5.
Posted

I ja imam 1 :D ... što bi rek'o moj stric (gastos u Švabiji) "Zajko".

Posted

I moj ćale samo njega nosi otkako je saznao za nj.

Posted

Navodno su ga u Beogradu prodavali tako sto su u izlog stavljali posudu sa vodom i sat je bio izlozen u vodi, dan i noc. U vreme kada se sat pojavio waterproof modeli su bili ekskluziva i retkost.

Posted

Ma mom matorom je glavni argument bio taj što ne mora da ga navija i ne mora da troši baterije.

Posted
Navodno su ga u Beogradu prodavali tako sto su u izlog stavljali posudu sa vodom i sat je bio izlozen u vodi, dan i noc. U vreme kada se sat pojavio waterproof modeli su bili ekskluziva i retkost.
Ne samo u Beogradu. Kad se pojavio prvi model Seiko sata koji je bio waterproof, pakovan je u teglu sa vodom.
  • 5 months later...
Posted (edited)

my newest baby...

post-373-12710357902018.jpeg

Edited by nexus13