November 6, 200915 yr Satovi momci, satovi - ne merači pritiska i otkucaja srca.Idi tutkališi đon svojih zumbanih gilja.Evo ti "sat", jebo te sat (btw, moj najdraži)
November 6, 200915 yr Dobro™, ovaj put si se izvadio.Ama može i digitalni, ako je strejt ejtiz dizajn.Ili ovakav, seventiz, što mi je bio prosledio čale:
November 6, 200915 yr Toliko je i težak.BTW, ekran je crn dok ne stisneš dugme - tek tada pokaže vreme.
November 6, 200915 yr I pobije sve žive organizme u radiusu od 7km...Ovo mi je sledeća žrtva (iako sam svestan da ću biti na bolan način likvidiran zbog tog "bacanja para")
November 6, 200915 yr Nosim ovo cudo veoma dugo, trenutno mi je drugi na ruci (prvi izgubio na grudvanju). Ako mi se nesto desi sa trenutnim satom, kupicu opet Seiko 5. I moj otac nosi samo Seiko 5. Ne vidim zasto ikome treba bilo koji sat osim Seiko sata model 5.
November 6, 200915 yr Navodno su ga u Beogradu prodavali tako sto su u izlog stavljali posudu sa vodom i sat je bio izlozen u vodi, dan i noc. U vreme kada se sat pojavio waterproof modeli su bili ekskluziva i retkost.
November 6, 200915 yr Ma mom matorom je glavni argument bio taj što ne mora da ga navija i ne mora da troši baterije.
November 6, 200915 yr Navodno su ga u Beogradu prodavali tako sto su u izlog stavljali posudu sa vodom i sat je bio izlozen u vodi, dan i noc. U vreme kada se sat pojavio waterproof modeli su bili ekskluziva i retkost.Ne samo u Beogradu. Kad se pojavio prvi model Seiko sata koji je bio waterproof, pakovan je u teglu sa vodom.