banecare1 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 ovde mozemo da pisemo o satovima. slabo otvaram topike, mislim da je ovo prvi, ali ovih dana mi se vrzma po glavi ideja da kupim dobar sat. samo delimicno iz razloga sto zelim da nosim taj novi sat, vise da bi ga kad dodje vreme poklonio sinu. moj prvi sat je bila (naravno) ruska raketa - slican modelu sa slikepa neki sto mi poklonio teca iz italije - secam se da je menjao boju pozadine, sto je bio super hi-tech 80-ih. posle je za rodjendan kao poklon dosao ellese (da, da ellese :D). trenutno nosim maurice lacroix (jedan od jeftinijih modela). kuci vec imamo jedan veoma skup sat, ali to nam vise dodje kao crni fond, jer niti mi se nosi, niti sam ga ja zaradio, pa da poklanjam sinu. moj favorit je ovaj lepotan meni je rano da kupim takav sat, ali par godina cu sacekati - mora jednom da prokine na kladioni i kao zanimljivost prilazem sta se nosi u kremlju i dumi (ukljucujuci vrednost sata i godisnju zaradu cinovnika - pa vi racunajte) naravno to su sve pokloni (btw po zakonu cinovnici mogu da primaju poklone do neke mizerne sume 500-1000USD) video
melankolic Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 sreći nema kraja što sam pronašao sat po mojoj meri
El Guapo Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 i kao zanimljivost prilazem sta se nosi u kremlju i dumi (ukljucujuci vrednost sata i godisnju zaradu cinovnika - pa vi racunajte) naravno to su sve pokloni (btw po zakonu cinovnici mogu da primaju poklone do neke mizerne sume 500-1000USD) video Nisam gledao, ali koleginica mi kaze da je prilikom posete Medvedeva, snimila rus. min. za vanredne situacije Sojgua da nosi plastikaner sa pijace.
banecare1 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Nisam gledao, ali koleginica mi kaze da je prilikom posete Medvedeva, snimila rus. min. za vanredne situacije Sojgua da nosi plastikaner sa pijace.pogledao sam sta pisu za njegane znam sta nosi dok je u ulozi politicara. kad je u akcijama spasavanja (a cesto je) nosi Breitling Emergency Mission
Eidyia Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Hasler & Hippie, strava ure.Ja volim s. Oliver, imaju jednostavne modele, ne lome ruku i nemaju luđačke cijene. Sada imam neki njihov, ok je, mada mi model i nije skroz po volji, ali poklon je...Oću nešto ovako:ah:
Tresko Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 U poslednje vreme nosim stalno ovaj:Mada sam pacijent za satove i imam ih više, a najdraži mi je ovaj:
Razzmatazz Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Ja sam seljak čovek, kad su u pitanju satovi i cipele, samo klasični dizajn. Ae bate, desu ti Armane i Versaće?
dig_chohano Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 U poslednje vreme nosim stalno ovaj:Brao! Ja ovaj ne skidam:
Razzmatazz Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Satovi momci, satovi - ne merači pritiska i otkucaja srca.
Indy Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Pošto radim rukama, sat mi smeta... a i greota da ga ogrebem u nekom pisiju.
borris_ Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Mada sam pacijent za satove i imam ih više, a najdraži mi je ovaj:
Recommended Posts