halloween Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Ovo sam videla jednom pre 10 godina i veoma se iznenadila, jer sam zamišljala da je bar 3 puta veće i da radi brže.
ajgor Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Jedna interesantna spravicaKruzometar? Mislim da sam nešto nalik ovom sokoćalu video pre neko veče u TV reportaži o sajentolozima.
retronaut Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Sta meri, to verovatno ne znaju ni oni koji ga koriste: sajentoloska andrmolja zvana E-metar, meri otpor i provodljivost koze, ljudske, cime se utvrdjuju razne podobnosti za ovo ili ono...Sve u smislu crkvenih potreba, mentalna masa, energija....
Indy Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 ommetar zapravo, meri električni otpor. The device's primary component is an electrical measuring instrument called a Wheatstone bridge, which measures the subject's galvanic skin response.
Frile Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Ako lažem ja ne laže Wikipedija: :) A Wheatstone bridge is an electrical circuit used to measure an unknown electrical resistance ...Provodnost i otpor imaju su recipročne veličine, mere se istim instrumentom, ommetar možemo zvati "galvanometar" ali taj naziv je kandidat za Dabovićev rečnik arhaizama.
retronaut Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 sajentoloska andrmolja zvana E-metar Da li se na fotografiji koju je covek postavio nalazi E-metar ili ne?
Recommended Posts