Jump to content
IGNORED

Sta je ovo?

woodooinstalater

Recommended Posts

Posted
Za umetanje nekakvog mehaničkog osigurača? (protiv "neovlašćenog" uključivanja-isključivanja)
BRAVO!!!BRAVO!!!BRAVO!!!Od kako su ove fotografije nacinjene (namerno nisam mak'o datum) u zemlji Srbiji, od stratosferskih visina managementa nad managementima EPS-a, do ostalih NISova, itd, itd, jos niko nije ovako brzo pogodio o cemu se radi.A ova i slicne naprave, vidim da je LPN (Nidza :P ) povukla nogu pripadaju veoma, veoma ozbiljnoj raboti - ima o tome ovde, Evropa jos preporukishe...
Posted (edited)

.. nije mi prebacilo na poslednju stranu..

Edited by Kelt
Posted

Nije.Jeste zanatska alatkica, ali ne zanata te vrste.Hint: postoji topic na Lifestyle.

Posted (edited)

Proizvođač:

groz-beckert-logo.header.gif

Alatkica je korisna pri mašinskom štrikanju.

Edited by cika tale
Posted

mnogo razudjen sajt :( aj na slepo: nekakva paralica?poz

Posted
Proizvođač:

groz-beckert-logo.header.gif

Alatkica je korisna pri mašinskom štrikanju.

То за пребацивање са игле на иглу? Оно кад дође предњица до рукава па треба да се сужава. То за куку са десне стране, него не сећам се тачно шта ради оно лево, да ли је за чачкање или сечење... а треба да ми је такав комад на два метра иза леђа :).
Posted
а треба да ми је такав комад на два метра иза леђа :).
pa, prebaci se tamo-vamo ta dva/cetir metra i dojavi, a ne da se brukam s paralicama :P poz
Posted

2 le petit nicolas:nije namenski paralica, mada ovaj deo levo može da posluži tome.2 расејан:nije ni za prebacivanje kod sužavanja. Kod mašinskog štrikanja nema takvih ručnih akcija - ili je sve auto ili toga sužavanja pri štrikanju nema već se obavi kasnije, na krojenju.'ajde javite ako je preteško, da ne zadržavam igru.

Posted

meni je pretesko. jasno je da kukica sluzi za odizanje nekog konca ili petlje, a srpic za secenje, ali ne znam kako bi se zvala alatka :( .poz

Posted

Ja sličnu kukicu imam u alatu, kažu da je to za navlačenje federa... samo kažem.