Vapad Posted May 22, 2023 Posted May 22, 2023 On 9. 5. 2023. at 21:25, goofs said: Gledao sam Jima Jefferiesa uživo prošli vikend, lik je jbno fenomenalan. Krajnje sam subjektivan, on mi je verovatno i najomiljeniji standupper, mnogo volim kada komičar priča priču umesto što samo baca forice i viceve, a Jim je u tome baš maher. Znam svaki od njegovih specijala maltene napamet, no ovaj nastup mi je ostavio bolji utisak od svih, valjda jer je nekako prisnija i intimnija atmosfera, nije sve pod konac izrežirano i mislim da je slobodniji na jeziku. Malo je i improvizovao nešto sa publikom, to je toliko dobro delovalo da sam skoro pa imao utisak da je namešteno. Lik se otvoreno smejao na sceni jer za 10 dana ima nastup u Izraelu, a deo nastupa su mu i neke glupe forice na račun Hitlera. Predgrupatm mu je bio neki momak, valjda Australohrvat, bio je odličan, i neki debeli lik sa kojim Jim ima podcast (Forrest Shaw?), on je bio onako, nismo se kidali od smeha, ali i ti warmupovi dosta kratko traju, pa ne stigne da te smori. Iskreno zavidim, Jim je baš jedan opak car 1 hour ago, napadaj said: Bil Bur u Mađarskoj u septembru. Opa, hvala kolega na heads up, iako mu je Red Rocks bio slabiji i dalje bih voleo uživo da ga vidim. .9. deluje izvodljivo ali nešto mi se čini na ovom jednom sajtu da nema više karata?!? 1
napadaj Posted May 22, 2023 Posted May 22, 2023 Možda još nije počela prodaja, nisam video detalje. 1
bebaguza Posted May 23, 2023 Posted May 23, 2023 Hteo sam Berlin, ali u sred radne nedelje :( Budimpesta savrsena za produzeni vikend izlet ko moze. 1
Nevernik Posted May 27, 2023 Posted May 27, 2023 Izmedju Budimpešte i Atine ima 3 dana, mogao bi ga neko dovesti kod nas. Pusti snovi. Novi John Mulaney special je sasvim solidan. Generalno čovek je standarno dobar. 1
Nevernik Posted May 27, 2023 Posted May 27, 2023 16 minutes ago, oyashirazu said: mulaney na netflixu? Baby J, valjda je na netflixu. Gledao sam preko Stremio, nisam obratio pažnju na taj detalj. 1
Patty Lee Posted June 14, 2023 Posted June 14, 2023 (edited) Tek sad sam videla da Daniel Sloss ima novi specijal, Socio, izašao krajem prošle godine! Od prethodnih sam gledala samo Dark i Jigsaw (na Netfliksu) i ti su mi bili odlični. edit: ovaj je, koliko vidim, izašao samo preko njegovog sajta, dakle mora bunarenje po torentima, vrv Edited June 14, 2023 by Patty Lee 1
Filozof manijak Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 malo historije, jedana i jedini Bil Hiks (i poreklo mog potpisa) 1
Patty Lee Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 (edited) Meni je ovaj omiljen: Do you go up to crippled people dancing too you fucks? Edited August 23, 2023 by Patty Lee 2
Patty Lee Posted September 15, 2023 Posted September 15, 2023 (edited) Priča o ovome, btw: Edited September 15, 2023 by Patty Lee 2
I*m with the pilots Posted September 29, 2023 Posted September 29, 2023 Micky Overman https://www.facebook.com/reel/611774840783802
Recommended Posts