Vapad Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 10 hours ago, Patty Lee said: Ovo je za rubriku “Sramim se priznati” ali: tek sad sam pogledala u cugu Sincerely, Louis CK i Sorry... ne znam, super je, nedostajao mi je Louis. Prilično sam sigurna da sam već preslušala na YT neki prejadni piratski snimak iz 2018. ili 2019. i da je veći deo tog nastupa ustvari ovaj Sincerely stand-up. Izbacio je doduše onaj najjači bit na svetu za Parkland decu. Louis ima novi show, dostupan je još uvek na njegovom sajtu strim. Čekam da stignem doma i imam malo vremena da platim i pogledam pre no što ga skine sa sajta (17/02). Bio je i ko Rogana, to generalno ne gledam ali sam prešao neke delove i bilo je zanimljivo. Mislim da vredi. 1
pariah Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 It might as well be you! hahhahahahahahahaah 2
hansolo Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 Dylan Moran u Lisinskom 27. februara ... uf, tako blizu a tako daleko ...
jms_uk Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 2 hours ago, hansolo said: Dylan Moran u Lisinskom 27. februara ... uf, tako blizu a tako daleko ... Nadam se da ce biti bolje od ovoga...
hansolo Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 1 hour ago, jms_uk said: Nadam se da ce biti bolje od ovoga... Šteta, kad je bio u "snazi" retko ko je mogao da se meri sa njim, ali sad kad kažeš nisam našla na netu skoro neki noviji njegov nastup, uglavnom je yeah, yeah i like, totally turneja.
I*m with the pilots Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 Mi smo gledali tokom pandemije neki specijal koji je isao online, snimak ...od negde, uopste ne mogu da se setim kako se to zvalo a uglavnom jesu bile nove fore (dakle ne YYY niti Like, totally). Bilo je kao i uvek iz dva bloka, prvi je bio mnogo bolji. Iako je (standardno) pio, nije bilo lose, ali u poredjenju sa svim dosadasnjim nastupima (gledala sam ga i uzivo u Beogradu i Frankfurtu) je bilo najslabije. Mozda je to ovaj Dr. Cosmos, sad gledam bas na sajtu sta ima. //Bila sam tad zapravo iznenadjena da ima nesto aktuelno, to mi je stiglo kao newsletter i nisam mnogo razmisljala, uzela sam kartu odmah (10-tak evra).
Indy Posted April 15, 2023 Posted April 15, 2023 Ovo nema veze sa serijama, ali jeste stand-up. Večeras, uživo... očekivano, oplakasmo:) 1
Patty Lee Posted April 16, 2023 Posted April 16, 2023 Mislim da znam ovaj bit napamet od reči do reči, ovo mora minimum jednom godišnje da se pogleda 1
goofs Posted May 9, 2023 Posted May 9, 2023 Gledao sam Jima Jefferiesa uživo prošli vikend, lik je jbno fenomenalan. Krajnje sam subjektivan, on mi je verovatno i najomiljeniji standupper, mnogo volim kada komičar priča priču umesto što samo baca forice i viceve, a Jim je u tome baš maher. Znam svaki od njegovih specijala maltene napamet, no ovaj nastup mi je ostavio bolji utisak od svih, valjda jer je nekako prisnija i intimnija atmosfera, nije sve pod konac izrežirano i mislim da je slobodniji na jeziku. Malo je i improvizovao nešto sa publikom, to je toliko dobro delovalo da sam skoro pa imao utisak da je namešteno. Lik se otvoreno smejao na sceni jer za 10 dana ima nastup u Izraelu, a deo nastupa su mu i neke glupe forice na račun Hitlera. Predgrupatm mu je bio neki momak, valjda Australohrvat, bio je odličan, i neki debeli lik sa kojim Jim ima podcast (Forrest Shaw?), on je bio onako, nismo se kidali od smeha, ali i ti warmupovi dosta kratko traju, pa ne stigne da te smori. 1
Recommended Posts