goofs Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 Pa, rekao je poslednji "for now" ili "for the time being", tako nesto, sumnjam da se nece predomisliti u nekom trenutku, a i jos uvek nije toliko mator da batali bas sve.
Calavera Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 lepo od njega što je ispoštovao norma, ali ovo mu je bio 1 od slabijih netflix specijala, mada je to meni i dalje solidna sedmica jer jbg chappelle. deluje da mu je ponestalo ideja ili motivacije, ne bi bilo neko čudo s obzirom da je odradio šest specijala za relativno kratko vreme. vredi odgledati zadnjih petnaest minuta svakako zbog priče o daphne dorman, ovo pre toga možete i preskočiti.
Takeshi Posted October 30, 2021 Posted October 30, 2021 frenki bojl je počeo 5. sezonu new world ordera. isti koncept: gosti, tri teme, zavrsni monolog.
vladavsnarod Posted December 14, 2021 Posted December 14, 2021 Nadam se da imenjak ima svežiji materijal, ima potencijala
Vapad Posted March 4, 2022 Posted March 4, 2022 Nije stand up, mada Bill jeste po tome najpoznatiji, pored F is for family i par odlicnih uloga, a mozda uskoro i neka jača... Već 15 godina radi podcast, slušam ga od day one, sa ponekim pauzama, posebno kad se primi na sport, ali pisma čitalaca retko propuštam i preporučujem. Čovek mi je jako pomogao iskreno, a takoše je izvrsan antiotrov svim glupostima, cancel culture, toksičnim ovim ili onim, i uspeo je u svemu tome da bude, kako kažu the comedian's comedian i generalno cenjen lik. Pošto nije za reagovanje iz sveta, evo ovde, jako jako jako kratko ali jedan shout out za sve koji prate sr**e u Ukrajini i jedno rešenje za ceo svet... 1
Lezilebovich Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 Da li je gledao neko novi netflix Ricky Gervais special ? 1
James Marshall Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 19 minutes ago, Lezilebovich said: Da li je gledao neko novi netflix Ricky Gervais special ? evo upravo gledam, prvih 20 minuta predobar, poseravanje po woke i cancel kulturi za sve pare 2
Cane Vukic Prebranac Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 Одгледао синоћ, нисам се одавно оволико смијао неком стендапу 1
autsajder Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 (edited) Ja gledao sinoć pred spavanje. Odličan - woke, cancel, trans, they, hitler, aids - svi su tu Naravno već ima zgražavanja i žalbi, ali on sam kaže da je postupio u duhu vremena i samo inkluzirao u svoj show zapostavljene manjine Edited May 27, 2022 by autsajder 2
pariah Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 kakav car... na rotten tom. od kritičara (debila) dobio 0% a od gledalaca preko 90%... slična situacija je bila i sa jednim chapellovim specijalom... 1
James Marshall Posted May 28, 2022 Posted May 28, 2022 10 hours ago, autsajder said: Ja gledao sinoć pred spavanje. Odličan - woke, cancel, trans, they, hitler, aids - svi su tu Naravno već ima zgražavanja i žalbi, ali on sam kaže da je postupio u duhu vremena i samo inkluzirao u svoj show zapostavljene manjine Ja sam kao Roza Parks, samo što se ja borim da se uopšte ne vozim busom 2
Recommended Posts