Jump to content
IGNORED

Stand Up

Joshua

Recommended Posts

Posted

Pa, rekao je poslednji "for now" ili "for the time being", tako nesto, sumnjam da se nece predomisliti u nekom trenutku, a i jos uvek nije toliko mator da batali bas sve.

Posted

lepo od njega što je ispoštovao norma, ali ovo mu je bio 1 od slabijih netflix specijala, mada je to meni i dalje solidna sedmica jer jbg chappelle. deluje da mu je ponestalo ideja ili motivacije, ne bi bilo neko čudo s obzirom da je odradio šest specijala za relativno kratko vreme. vredi odgledati zadnjih petnaest minuta svakako zbog priče o daphne dorman, ovo pre toga možete i preskočiti.

• 4 weeks later...
Posted

frenki bojl je počeo 5. sezonu new world ordera. isti koncept: gosti, tri teme, zavrsni monolog.

• 2 weeks later...
Posted

jedan iz mog kraja, not bad at all

• +1 1
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Nadam se da imenjak ima svežiji materijal, ima potencijala

• 2 months later...
Posted

Nije stand up, mada Bill jeste po tome najpoznatiji, pored F is for family i par odlicnih uloga, a mozda uskoro i neka jača...

Već 15 godina radi podcast, slušam ga od day one, sa ponekim pauzama, posebno kad se primi na sport, ali pisma čitalaca retko propuštam i preporučujem. Čovek mi je jako pomogao iskreno, a takoše je izvrsan antiotrov svim glupostima, cancel culture, toksičnim ovim ili onim, i uspeo je u svemu tome da bude, kako kažu the comedian's comedian i generalno cenjen lik.

Pošto nije za reagovanje iz sveta, evo ovde, jako jako jako kratko ali jedan shout out za sve koji prate sr**e u Ukrajini i jedno rešenje za ceo svet...

• +1 1
  • 1 month later...
Posted

politicki nekorektna bezobraznica :thumbup:

• +1 1
  • 4 weeks later...
Posted

Da li je gledao neko novi netflix Ricky Gervais special ?

• +1 1
Posted
19 minutes ago, Lezilebovich said:

Da li je gledao neko novi netflix Ricky Gervais special ?

evo upravo gledam, prvih 20 minuta predobar, poseravanje po woke i cancel kulturi za sve pare :D

• +1 2
Posted

Одгледао синоћ, нисам се одавно оволико смијао неком стендапу :ziga:

• +1 1
Posted (edited)

Ja gledao sinoć pred spavanje. Odličan - woke, cancel, trans, they, hitler, aids - svi su tu :D

Naravno već ima zgražavanja i žalbi, ali on sam kaže da je postupio u duhu vremena i samo inkluzirao u svoj show zapostavljene manjine

Edited by autsajder
  • +1 2
Posted

kakav car... na rotten tom. od kritičara (debila) dobio 0% a od gledalaca preko 90%... slična situacija je bila i sa jednim chapellovim specijalom... :D

• +1 1
Posted
10 hours ago, autsajder said:

Ja gledao sinoć pred spavanje. Odličan - woke, cancel, trans, they, hitler, aids - svi su tu :D

Naravno već ima zgražavanja i žalbi, ali on sam kaže da je postupio u duhu vremena i samo inkluzirao u svoj show zapostavljene manjine

Ja sam kao Roza Parks, samo što se ja borim da se uopšte ne vozim busom :lolol:

• Haha 2