Jump to content
IGNORED

Studio B

Eraserhead

Recommended Posts

Posted
Strašno je da prva reakcija na otvaranje mosta bude riganje po izveštavanju o tome. Tačka.
Sto je strasno pjuvati o izvestavanju studija Đ?
Posted (edited)

To je trebalo odmah napraviti, bez nekih glupih reci.

Edited by bergasa19
Posted (edited)
Strašno je da prva reakcija na otvaranje mosta bude riganje po izveštavanju o tome. Tačka. Strašno je koliko ste u pljuvačkom modu, toliku potrebu za opljunuti i toliko odsustvo želje za pohvaliti apsolutno ne razumem. Tačka. Pa i kada se nacrta prilika za reći "e, pa ovo je baš dobro", ne koristi se, nego se fokusira na jebeno izveštavanje jebenog studia B.Meni lično most znači mnogo više od betonske građevine. Svaki dan sam tuda prolazio na posao, svaki metar napretka se radovao, objašnjavao sebi da ovde ipak neko nešto dobro radi, da ovaj grad ipak napreduje... Neka je koštao i tri puta više, taj novac su mogli da pokradu da ne vidimo ni dinara.I uopšte ne želim da slavim Đilasa ili bilo koga zbog ovoga. Slavim što smo dobili globalni landmark, grandioznu mostinu koja će nam olakšati život i ulepšati grad.
ajde, mozes ti to i bolje, ovo je cista zamena teza. ne moramo svaki put kada pricamo o mostu da se ogradimo pricom kako je divan, potreban, fenomenalan...prolazio sam i ja pored mosta, danas cu proci preko njega, ali me uzasno iznerviralo izvestavanje i to sam rekao. ovaj bold ne umem da prokomentarisem. Edited by kojot
Posted

fakat su prepreterali. ne bih bio u kozi onoj maloj sto je od 7 izvestavala sa mosta, kontam da se prilicno glupo osecala.

Posted

kojot i ja smo vas upozoravali jos i kad je na studiu b bio celonedeljni festival povodom prve godine djilasove vlasti...ali niste tada imali sluha.i kul, mogu oni da nas kradu, ali zaboga nemojte nas ucutkivati kad o tome pricamo.

Posted

ne vidim cemu dramoseranje, zivot je skup a plata mora da se zaradi <_<

Posted

Gledajuci Studio B znamo na sta ce RTS liciti (samo verovatno 2x gore) ukoliko Djilas zajase republicku vlast. A tek kako nijedan veliki medij nece smeti da opljune vladu (kao sto danas ne smeju gradsku vlast)...milina.

Posted

Mnogi ne shvataju da je DJilas najveca pretnja demokratiji.

• 2 weeks later...
Posted

Nego, jel neko zna koja je ono pesmica koja ide dok emituju slike nestalih kućnih ljubimaca (ne znam da li je to emisija ili kao neki intermeco)?

Posted
Nego, jel neko zna koja je ono pesmica koja ide dok emituju slike nestalih kućnih ljubimaca (ne znam da li je to emisija ili kao neki intermeco)?
I mene živo zanima, moraćemo da pritisnemo nekog iz režije TV-a da prizna :) Liči mi na nešto iz Ćelentanove radionice, recimo iz perioda kada je pevao Yuppi du, u svakom slučaju neki žabarski rad.
Posted
Mnogi ne shvataju da je DJilas najveca pretnja demokratiji.
:Hail: :Hail: :Hail: