Frank Pembleton Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 U zemun iza "konjičke škole"....E sad pošto kupio poto prodao to za lokaciju.... Shiit has hit the fan!
kud u maglu Simoviću Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 ja neveruem da još postoji osoba koja prebaci na studio b(tv) pa makar i da vidi kolika je temperatura
gospa buba Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 ja ne znam ni gde mi je studio b. kao ni ex b92 i bilo koji pink koji pushta bilo shta shto nisu filmovi...
Tinman Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 Kod mene (EON) Pink i Happy imaju postavljen parental lock, za svaki slucaj. 1
Zabalujev Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 U doba pre 2014 meni je Studio Bee bio deo jutarnjeg rituala. Ustajanje, opasuljivanje, temperatura, stanje saobraćaja... Savršeno uklopljeno u tadašnji dnevni raspored. A imalo je šta da se i pogleda popodne i uveče. Kad su počeli da prave Studio Bot, doviđženja. 1
Frank Pembleton Posted January 30, 2021 Posted January 30, 2021 Preminuo je Nebojsa Burovic Burke Gde god da je bio tu je bilo smeha i veselja. Pocivaj u miru. 2
Malkmus Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 Ajd ovde, pošto je pre svega dete starog Studija B. Francuski Orden viteza umetnosti za Jugoslava Pantelića https://rs.n1info.com/kultura/francuski-orden-viteza-umetnosti-za-jugoslava-pantelica/ 1
Popular Post Tinman Posted February 2, 2022 Popular Post Posted February 2, 2022 Poznati novinar, autor kultne emisije „Nivo 23“ i „Duhovnici“, Velja Pavlović, preminuo je večeras saznaje Nova.rs. 11
April Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 Nikad ga nisam upoznao, a voleo bih da jesam. Kapiram da je bilo super popiti kafu s njim. Sent from my M2102J20SG using Tapatalk 2
Recommended Posts