January 5, 20214 yr U zemun iza "konjičke škole"....E sad pošto kupio poto prodao to za lokaciju.... Shiit has hit the fan!
January 5, 20214 yr ja neveruem da još postoji osoba koja prebaci na studio b(tv) pa makar i da vidi kolika je temperatura
January 5, 20214 yr ja ne znam ni gde mi je studio b. kao ni ex b92 i bilo koji pink koji pushta bilo shta shto nisu filmovi...
January 6, 20214 yr U doba pre 2014 meni je Studio Bee bio deo jutarnjeg rituala. Ustajanje, opasuljivanje, temperatura, stanje saobraćaja... Savršeno uklopljeno u tadašnji dnevni raspored. A imalo je šta da se i pogleda popodne i uveče. Kad su počeli da prave Studio Bot, doviđženja.
January 30, 20214 yr Preminuo je Nebojsa Burovic Burke Gde god da je bio tu je bilo smeha i veselja. Pocivaj u miru.
December 27, 20213 yr Ajd ovde, pošto je pre svega dete starog Studija B. Francuski Orden viteza umetnosti za Jugoslava Pantelića https://rs.n1info.com/kultura/francuski-orden-viteza-umetnosti-za-jugoslava-pantelica/
February 2, 20223 yr Popular Post Poznati novinar, autor kultne emisije „Nivo 23“ i „Duhovnici“, Velja Pavlović, preminuo je večeras saznaje Nova.rs.
February 2, 20223 yr Nikad ga nisam upoznao, a voleo bih da jesam. Kapiram da je bilo super popiti kafu s njim. Sent from my M2102J20SG using Tapatalk