Jump to content

Studio B

Featured Replies

6 hours ago, foto said:

P.S.

Ta Ilustrovana je nekada davno nazivana jugoslovenskim paris matchom. I nije bilo neko veliko preterivanje. 

Ja sam kao klinac čitao ćaletovu kolekciju Ilustrovanih Politka iz '60ih i moram da priznam da je to bio sjajan časopis, bukvalno je bilo svega, sećam se da sam tamo pročitao ovu priču.

• Replies 2.2k
  • Views 269.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Poznati novinar, autor kultne emisije „Nivo 23“ i „Duhovnici“, Velja Pavlović, preminuo je večeras saznaje Nova.rs.

• slepa živana
    slepa živana

uđe marko koj brkove suče... izvolite uđite... evo idu evo idu... drlandrlandrland... a koj mu je broj telefona... on nema telefon, on ima radio... na stolu hladan gulaš od juče... paštete, mesni nare

• Lezilebovich
    Lezilebovich

Bas sam voleo da gledam nivo 23. Bas je bio nekako mio i drag

Posted Images

ni meni nije jasno zasto fuksa. zasto ubacivati seksualne konotacije i na taj nacin rodno polarizovati kad joj se lepo i kulturno moglo reci da je govno ono nesvareno koje viri iz gazdinog supka i polupismena kromanjonka koja u iole normalnu redakciju ne bi mogla ni da prismrdi. i za kraj, jezikom nagradjivane knjizevnice - da joj se posere na nju.

1 hour ago, adam said:

ni meni nije jasno zasto fuksa. zasto ubacivati seksualne konotacije i na taj nacin rodno polarizovati kad joj se lepo i kulturno moglo reci da je govno ono nesvareno koje viri iz gazdinog supka i polupismena kromanjonka koja u iole normalnu redakciju ne bi mogla ni da prismrdi. i za kraj, jezikom nagradjivane knjizevnice - da joj se posere na nju.

ima smisla. i ako ga grde, samo se pozove na reference.

23 hours ago, aram said:

tužiti za snimanje poziva bez obaveštenja i bez saglasnosti

Da. Imao sam slucaj takav, mislim da sam cak i potrazio savet od pravnika ovde na forumu, i svi su jasno i nedvosmisleno odgovorili da je to krsenje zakona....

23 hours ago, pt 2.0 said:

stoka si.

fuksa si.

razmenjujemo mišljenja kad počneš da misliš i prestaneš da lažeš. kad se artikulišeš. do tada - mupm.

Plus milion.

Mi smo kao sve vreme uzdržani i distancirani. Terati ih u materinu bez uvoda. I to sa sintagmom koja uvek mora da sadrži elemenat 'naprednjačka' - govno naprednjačko, lopove naprednjački, kurvetino naprednjačka.

'Naprednjačka' da postane uvreda sama za sebe.

4 hours ago, adam said:

ni meni nije jasno zasto fuksa. zasto ubacivati seksualne konotacije

mislim da je interpretacija tog termina kada se koristi kao uvreda stvar lično usvojenog žargona. u mojoj glavi termin nema nikakvu seksualnu konotaciju, samo etičku.

lično ne koristim tu reč. napisala sam je samo kao citat-podršku sergejevom načinu obraćanja naprednjacima (maji g, ivani v, i barbari ž.).

Edited by pt 2.0

ne znam, u zargonu moje generacije fuksa = kurva. ona seksualna, kamenjarka. bezveze mi je bilo to ubacivati jer se unapred zna kako ce se od toga braniti.

teranje u materinu mi je sasvim na mestu. 

@gospa buba bas sam i racunao na reference. :D

Meni, recimo, ne smeta da me zovu stoka ...

ni meni manijak

:fantom:

13 hours ago, adam said:

ne znam, u zargonu moje generacije fuksa = kurva. ona seksualna, kamenjarka. bezveze mi je bilo to ubacivati jer se unapred zna kako ce se od toga braniti.

teranje u materinu mi je sasvim na mestu. 

@gospa buba bas sam i racunao na reference. :D

mupm je praktično poziv na tuču, ako već gradiramo psovke i uvrede.

Ni meni faca...

7 hours ago, dvb-t manijak said:

ni meni manijak

:fantom:

:fantom::fantom:

Šta mislite hoće Barbara izveštavati u subotu u inat dušmanima? Ili imaju dovoljno svežeg topovskog mesa?

ja mislim da mora. i ona sugurno tako misli.

sent from bubamoto

Mislima da je vaznije sta urednica misli, a misli da Barbara nastavi gde je stala...