copkillah Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 6 hours ago, foto said: P.S. Ta Ilustrovana je nekada davno nazivana jugoslovenskim paris matchom. I nije bilo neko veliko preterivanje. Ja sam kao klinac čitao ćaletovu kolekciju Ilustrovanih Politka iz '60ih i moram da priznam da je to bio sjajan časopis, bukvalno je bilo svega, sećam se da sam tamo pročitao ovu priču.
adam Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 ni meni nije jasno zasto fuksa. zasto ubacivati seksualne konotacije i na taj nacin rodno polarizovati kad joj se lepo i kulturno moglo reci da je govno ono nesvareno koje viri iz gazdinog supka i polupismena kromanjonka koja u iole normalnu redakciju ne bi mogla ni da prismrdi. i za kraj, jezikom nagradjivane knjizevnice - da joj se posere na nju.
gospa buba Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 1 hour ago, adam said: ni meni nije jasno zasto fuksa. zasto ubacivati seksualne konotacije i na taj nacin rodno polarizovati kad joj se lepo i kulturno moglo reci da je govno ono nesvareno koje viri iz gazdinog supka i polupismena kromanjonka koja u iole normalnu redakciju ne bi mogla ni da prismrdi. i za kraj, jezikom nagradjivane knjizevnice - da joj se posere na nju. ima smisla. i ako ga grde, samo se pozove na reference.
Frank Pembleton Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 23 hours ago, aram said: tužiti za snimanje poziva bez obaveštenja i bez saglasnosti Da. Imao sam slucaj takav, mislim da sam cak i potrazio savet od pravnika ovde na forumu, i svi su jasno i nedvosmisleno odgovorili da je to krsenje zakona....
April Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 23 hours ago, pt 2.0 said: stoka si. fuksa si. razmenjujemo mišljenja kad počneš da misliš i prestaneš da lažeš. kad se artikulišeš. do tada - mupm. Plus milion. Mi smo kao sve vreme uzdržani i distancirani. Terati ih u materinu bez uvoda. I to sa sintagmom koja uvek mora da sadrži elemenat 'naprednjačka' - govno naprednjačko, lopove naprednjački, kurvetino naprednjačka. 'Naprednjačka' da postane uvreda sama za sebe.
pt 2.0 Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 (edited) 4 hours ago, adam said: ni meni nije jasno zasto fuksa. zasto ubacivati seksualne konotacije mislim da je interpretacija tog termina kada se koristi kao uvreda stvar lično usvojenog žargona. u mojoj glavi termin nema nikakvu seksualnu konotaciju, samo etičku. lično ne koristim tu reč. napisala sam je samo kao citat-podršku sergejevom načinu obraćanja naprednjacima (maji g, ivani v, i barbari ž.). Edited December 13, 2018 by pt 2.0
adam Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 ne znam, u zargonu moje generacije fuksa = kurva. ona seksualna, kamenjarka. bezveze mi je bilo to ubacivati jer se unapred zna kako ce se od toga braniti. teranje u materinu mi je sasvim na mestu. @gospa buba bas sam i racunao na reference.
čekmeže Posted December 14, 2018 Posted December 14, 2018 13 hours ago, adam said: ne znam, u zargonu moje generacije fuksa = kurva. ona seksualna, kamenjarka. bezveze mi je bilo to ubacivati jer se unapred zna kako ce se od toga braniti. teranje u materinu mi je sasvim na mestu. @gospa buba bas sam i racunao na reference. mupm je praktično poziv na tuču, ako već gradiramo psovke i uvrede.
Filozof manijak Posted December 14, 2018 Posted December 14, 2018 7 hours ago, dvb-t manijak said: ni meni manijak
Tihajeza Posted December 14, 2018 Posted December 14, 2018 Šta mislite hoće Barbara izveštavati u subotu u inat dušmanima? Ili imaju dovoljno svežeg topovskog mesa?
gospa buba Posted December 14, 2018 Posted December 14, 2018 ja mislim da mora. i ona sugurno tako misli.sent from bubamoto
Jumanji Posted December 14, 2018 Posted December 14, 2018 Mislima da je vaznije sta urednica misli, a misli da Barbara nastavi gde je stala...
Recommended Posts