Jump to content

Studio B

Featured Replies

Ovo bila emisija od sat (tako bar piše na EPG), čisto sumnjam da je N1 posvetio toliko vremena  :lol:

11.00 – bogat kulturno-umetnički program u dva segmenta.

Prvi deo - od 11.00 do 12.30 - direktan prenos na TV Studiu B.

Drugi deo - od 13.00 do 14.30 - direktan prenos na TV Studiu B.

Ovaj događaj je zbog jedinstvenosti svog koncepta i dosadašnjeg uspeha od Grada Beograda dobio status ”manifestacije od posebnog značaja za prestonicu Srbije”.

Napalm™

Gospode Bože, pa to neka ozbiljna boles'. 

Samo sam uhvatio da je danas na programu bilo nešto što se zove Sportsko Sabranje Svete Srbije. Da to nije ono Tomaševićevo maslo, o čemu se radi, je li neko gledao?

Šema za lapanje para od Ministarstva za omladinu i sport. Tomašević, Goran Stevanović, Aleksandar Kristić... Budale.

deki tomašević je nesretnik ...

A koje se discipline praktikuju na Sabranju?

pitam za druga...

Kršćenje i levom i desnom...

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Borbe toljagama, bacanje kamena s ramena i skok iz mesta ...

i skok iz mesta ...

:lolol:

to je meni patriocki skroz, minimalno odvajanje od materine -_-

Slucajno sam sinoc naleteo na nesto sto se naziva Vesti Studia B.

'ajde sto su ocrnili Radulovica na 1 primitivan nacin (Radulovic je kockar koji reketira svoje clanove)

vec se na svaki prilog pozivaju na izvor Informera i slicnih bljuvotina...

Ovo vise nije medijski mrak, vec nadolazeca apokalipsa.

На том сајту стоји да је вечерас у 21 требала да буде панорама.Емисија коју води Ивана Вучићевић,директор тв и кадар снс-а наравно.

Отказали су и то како би пљуцнули мало по Радулету.

• 4 weeks later...

SNS Peđolino se vratio na SNS StudioB da SNS decu spasava od SNS starleta iz SNS rijalitija  :ziga:

Strašno je kako se ljudi prodaju ...

zar on nije otishao u manastir revoltiran savremenim trenutkom. i starletama. secam se da je kolko proshle godine izdao n:eki proglas u tom smislu :unsure:

Edited by gospa buba