Valk Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 ja sam se na to posekla jednom jezivo, ne želim više ni na slici da vidim to čudo. sve lepo u multipraktik secka i pritisnem dugme. jebeš ti ovo...
renne Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 dajte bre neku sliku tog rendeta kad ste tolke pare spucali
kud u maglu Simoviću Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 ja sam se na to posekla jednom jezivo, ne želim više ni na slici da vidim to čudo. sve lepo u multipraktik secka i pritisnem dugme. jebeš ti ovo...+1preoštar je, kad se posečeš to je do koske i lipti kao iz islandskog gejzira
Аврам Гојић Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 ala bi se moje macke tome radovale, svaki put kada se isecem u kuhinji pozovem neku od njih da okusi moju krv.
renne Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Ma ne može se poseći ako si iole oprezan, ovaj držaš namirnica je odlično dizajniran i koncipiran, nema razloga bilo šta držati u ruci. Plus se pere pod mlazom vode.
duda Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 bogme, na ovom klipu majstor ponešto drži i u rucito bih izbegla, al' kako onda seckati kupus, praziluk
renne Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 praziluk može u ruci, isprobao sam, kupus nisam, ali kupus i na "ribežu" se obično drži u ruci, tako da nema problema.
renne Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 evo iseckao sam pola glavice kupusa, iz ruke, za manje od minut
Amelija Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 imam ja taj đavao (dobro nije identičan kao na klipu ali to je to), i mogu samo reći da je supera inače se plašim seckajućih objekata (npr ono seckalo za kulene i slično ne želim posedovati)za ovo lepo možeš da držiš pomoću onog pomoćnog andraka, a možeš i da usporiš kad se približiš kraju :D i nema zime krvi
duda Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 isprobalaza kupus je stvoreno, secka brzo i savršenoza kolutiće isto, za rezance malo više prakse treba ali moženekako mi salata bila ukusnija, valjda zbog te šargarepe i dajkona na rezanceto sam videla kod koreanaca, ne bi ti oni iseckali povrće poprečno, nema teorijesamo uzdužno, na rezance i tvrde da je tako mnogo ukusnije.ima neki đavo u tometrudila sam se ja i sa običnim rendetom da to budu rezanci, al' nemoguće je, ne ide paralelno sa vlaknima nego ih seče, dijagonalno, doduše, al' opet, nisu to bili rezanci
duda Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 ok ... za sada ... dok se ne isečem ... a čemu sam sklona ma jok, neću se iseći, držaću se ja strogo pravila sa ovim sokoćalo, opasno je oštro, nema zezanjatako da, ok nam je odnos
renne Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Woohoo :)Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Frank Pembleton Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Pa šta radi sem što mehanički pritiska , jel malo greje da ubrza?Send from WC šolja by BVK
Recommended Posts