Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kitchen Appliances

Featured Replies

Pkus jedanПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

• Replies 3.6k
  • Views 335.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Haralampije
    Haralampije

aj da metem i ovde  treba mi ovakva majca, stomak vec imam   

• probaj nesto sama da skuvas, da vidis sta se desava    

• *edited by mod
    *edited by mod

Stiglo pojačanje.   Sada još da iskoristim ovo blago zahlađenje i da odlučim šta da stavim za svečano porinuće...

Posted Images

nemam strah ni od plina ni od expres lonca, jadnostavno kad kuvam volim polako i sa uzivanjem, ne znam ni za sta bi mi posluzio iskren da budem..
mozda za prvu fazu prebranca...

Ekspres menja ukus hrani, keva ga ima, i uvek nepogresivo znam kad je kuvala u njemu...

mojoj mami je eksplodirao ekspres lonac doduse pre 30god al otada datira taj iskonski strah a jos ga i imam u spajzu ali nijednom nije video svetlost dana staznam mozda za neke pasulje,kupuse,keljove,bosanski lonac lajk jela...

ja se secam da je keva fabulozno pravila lovacke snicle u ekspres loncu. jebiga...

mojoj mami je eksplodirao ekspres lonac doduse pre 30god al otada datira taj iskonski strah a jos ga i imam u spajzu ali nijednom nije video svetlost danastaznam mozda za neke pasulje,kupuse,keljove,bosanski lonac lajk jela...
sve to moze lepse natenane, jedva cekam penziju i smederevac.

ma znam i ja i uopste nemam ambicije prema njemu..mozda ga jednog dana izvadim i nesto skuvam cisto eksperimenta radi

aha, a i plin u kuci je smrtna opasnos, a onaj bokalcic za espreso je pobio pola italije :lolol:
E sad si me prestravio sa espreso bokalčetom Послато са U8815 користећи Тапаток 2

pa jebi ga, to ti je ekspres lonac u malom :D

Zato pazim na onaj ventil ;-) Послато са U8815 користећи Тапаток 2

Realno, ko voli da provede sate i sate uz šporet, njemu je EL čista nepotrebnost. Ja em ne volim em nemam to vreme.

ja se secam da je keva fabulozno pravila lovacke snicle u ekspres loncu. jebiga...
Imam ekspres lonac i koristim ga baš za te fabulozne šnicle, rinfajš, kuvanje piletine, kupusa... super stvar.Povremeno očistim sigurnosni ventil, i ne otvaram ga dok se ne izjednači pritiskak.

ja imam neki koji sam kupio u nemackoj ali me nesto jebe u poslednje vreme, vec par puta na full pritisku mi probija na dihtungu gumenom, naravno u kuci sveopsta paranoja, macke zalezu pod krevet, zena istrcava napolje, dok ja u neverici gledam kako pici masna para u plafon.realno, treba EL u kuci, ima stvari koje su pretezak smor za kuvanje. kolenice i razna druga suva mesa, onda supa ljudska ona sto treba bas da se smaras s njom itd.

realno, treba EL u kuci, ima stvari koje su pretezak smor za kuvanje. kolenice i razna druga suva mesa, onda supa ljudska ona sto treba bas da se smaras s njom itd.
+1Škenbe skuhano za čuku vremena, ušteda struje, plina, čega god.
+1Škenbe skuhano za čuku vremena, ušteda struje, plina, čega god.
O da šjembići su do jaja u "pretis loncu" a i skratiš vreme kontaminacije Послато са U8815 користећи Тапаток 2