Amelija Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 ... ...e pa ok drage moje, će se probapa i ako eksplodira krive ste vi i muž mi, a ja svakako nisam :P
gospa buba Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 e pa ok drage moje, će se probapa i ako eksplodira krive ste vi i muž mi, a ja svakako nisam :Pmi i muz, mashinski inzenjeri, nemamo nikakav problem s tim -_-
Ravanelli Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 (edited) kolko da trošim na oštrač noževa?u ponudi su fleckerman oštrač od nekih 700 rsd u home centru i neki iz radnje za profesionalne ubojice (snajper ko zna) od 1500 rsdjel ima smisla za oštrač davati više para ili je to teško napraviti da ne valja, pa i ne mora?i ako postoji još smislenih opcija predlažiteimam dobre noževe, dva soma svaki... dakle bitno mi je da su dobro održavani, a i sada znate da sam bogatun Edited February 21, 2013 by Ravanelli
assück Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 umesto da saljes oslobodjene pare nazad u otadzbinu koja stenje pod okupatorskom cizmom...
Ravanelli Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 (edited) @assuckovo nam je da oštrimo srboseke za death squad "steva čenejac"ne stvarno, oštrač, anyone? uzmi taj od 700, sasvim je OKhvala renne Edited February 22, 2013 by Ravanelli
maheem Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 uzmi bilo koji za prvu pomoć a za ozbiljno oštrenje (pre nego što kreneš u pokolj) ih nosi kod oštrača
Frank Pembleton Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 (edited) Kad smo već u temi gde u BG oštrite noževe, kako ove ručne tako i ove na mlinovima. Pitam za bg jer ovi preko sigurno u svakoj kući imaju profi oštrač Send from WC šolja by BVK Edited February 22, 2013 by Frank Pembleton
Ravanelli Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 (edited) uzmi bilo koji za prvu pomoć a za ozbiljno oštrenje (pre nego što kreneš u pokolj) ih nosi kod oštračapitao ove u firmi, niko ne nosi noževe kod oštrača. čak nisu znali da tako nešto postoji. isti slučaj sa biciklanom. oni to nemajusigurno nisu nikada ni videli prodaju sladoleda iz bicikla. zato nam treba ta autonomija. suviše je veliki kulturni jaz Edited February 22, 2013 by Ravanelli
assück Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 ostrac je na kalenicu. ali ostri samo turcima
banatjanin Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 nabavite masat (ona okrugla šipka, na drščci kao za nož), to je majka za održavanje oštrostičim osetiš da je zatupeo, provučeš par puta preko masata i ko nov
renne Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 jeste, masat je zakon, ali ga treba znati i koristiti, gledao sam čak mesare koji numeju lepo da provuku masat o nož
mammy two shoes Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 oštrica pod uglom od 45 stepeni, naizmenično leva i desna strana. naoštrim nož koliko za jedno sečenje. zato imam sve prste na broju.
duda Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 rene, ajd' malo o onom v rendetu što s' kupiogde, pošto, kako radi, za šta sve može itakoto
Recommended Posts