renne Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Pkus jedanПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Аврам Гојић Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 nemam strah ni od plina ni od expres lonca, jadnostavno kad kuvam volim polako i sa uzivanjem, ne znam ni za sta bi mi posluzio iskren da budem..mozda za prvu fazu prebranca...
Skyhighatrist Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Ekspres menja ukus hrani, keva ga ima, i uvek nepogresivo znam kad je kuvala u njemu...
ivy Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 mojoj mami je eksplodirao ekspres lonac doduse pre 30god al otada datira taj iskonski strah a jos ga i imam u spajzu ali nijednom nije video svetlost dana staznam mozda za neke pasulje,kupuse,keljove,bosanski lonac lajk jela...
assück Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 ja se secam da je keva fabulozno pravila lovacke snicle u ekspres loncu. jebiga...
Čutura Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 mojoj mami je eksplodirao ekspres lonac doduse pre 30god al otada datira taj iskonski strah a jos ga i imam u spajzu ali nijednom nije video svetlost danastaznam mozda za neke pasulje,kupuse,keljove,bosanski lonac lajk jela...sve to moze lepse natenane, jedva cekam penziju i smederevac.
ivy Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 ma znam i ja i uopste nemam ambicije prema njemu..mozda ga jednog dana izvadim i nesto skuvam cisto eksperimenta radi
Frank Pembleton Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 aha, a i plin u kuci je smrtna opasnos, a onaj bokalcic za espreso je pobio pola italije E sad si me prestravio sa espreso bokalčetom Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Frank Pembleton Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Zato pazim na onaj ventil ;-) Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Valk Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Realno, ko voli da provede sate i sate uz šporet, njemu je EL čista nepotrebnost. Ja em ne volim em nemam to vreme.
Frile Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 ja se secam da je keva fabulozno pravila lovacke snicle u ekspres loncu. jebiga...Imam ekspres lonac i koristim ga baš za te fabulozne šnicle, rinfajš, kuvanje piletine, kupusa... super stvar.Povremeno očistim sigurnosni ventil, i ne otvaram ga dok se ne izjednači pritiskak.
yolo Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 ja imam neki koji sam kupio u nemackoj ali me nesto jebe u poslednje vreme, vec par puta na full pritisku mi probija na dihtungu gumenom, naravno u kuci sveopsta paranoja, macke zalezu pod krevet, zena istrcava napolje, dok ja u neverici gledam kako pici masna para u plafon.realno, treba EL u kuci, ima stvari koje su pretezak smor za kuvanje. kolenice i razna druga suva mesa, onda supa ljudska ona sto treba bas da se smaras s njom itd.
henrik larsson Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 realno, treba EL u kuci, ima stvari koje su pretezak smor za kuvanje. kolenice i razna druga suva mesa, onda supa ljudska ona sto treba bas da se smaras s njom itd.+1Škenbe skuhano za čuku vremena, ušteda struje, plina, čega god.
Frank Pembleton Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 +1Škenbe skuhano za čuku vremena, ušteda struje, plina, čega god.O da šjembići su do jaja u "pretis loncu" a i skratiš vreme kontaminacije Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Recommended Posts