Jump to content
IGNORED

Kitchen Appliances

Allegra

Recommended Posts

Posted

Pkus jedanПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted
nemam strah ni od plina ni od expres lonca, jadnostavno kad kuvam volim polako i sa uzivanjem, ne znam ni za sta bi mi posluzio iskren da budem..
mozda za prvu fazu prebranca...
Posted

Ekspres menja ukus hrani, keva ga ima, i uvek nepogresivo znam kad je kuvala u njemu...

Posted

mojoj mami je eksplodirao ekspres lonac doduse pre 30god al otada datira taj iskonski strah a jos ga i imam u spajzu ali nijednom nije video svetlost dana staznam mozda za neke pasulje,kupuse,keljove,bosanski lonac lajk jela...

Posted

ja se secam da je keva fabulozno pravila lovacke snicle u ekspres loncu. jebiga...

Posted
mojoj mami je eksplodirao ekspres lonac doduse pre 30god al otada datira taj iskonski strah a jos ga i imam u spajzu ali nijednom nije video svetlost danastaznam mozda za neke pasulje,kupuse,keljove,bosanski lonac lajk jela...
sve to moze lepse natenane, jedva cekam penziju i smederevac.
Posted

ma znam i ja i uopste nemam ambicije prema njemu..mozda ga jednog dana izvadim i nesto skuvam cisto eksperimenta radi

Posted
aha, a i plin u kuci je smrtna opasnos, a onaj bokalcic za espreso je pobio pola italije :lolol:
E sad si me prestravio sa espreso bokalčetom Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Posted

pa jebi ga, to ti je ekspres lonac u malom :D

Posted

Zato pazim na onaj ventil ;-) Послато са U8815 користећи Тапаток 2

Posted

Realno, ko voli da provede sate i sate uz šporet, njemu je EL čista nepotrebnost. Ja em ne volim em nemam to vreme.

Posted
ja se secam da je keva fabulozno pravila lovacke snicle u ekspres loncu. jebiga...
Imam ekspres lonac i koristim ga baš za te fabulozne šnicle, rinfajš, kuvanje piletine, kupusa... super stvar.Povremeno očistim sigurnosni ventil, i ne otvaram ga dok se ne izjednači pritiskak.
Posted

ja imam neki koji sam kupio u nemackoj ali me nesto jebe u poslednje vreme, vec par puta na full pritisku mi probija na dihtungu gumenom, naravno u kuci sveopsta paranoja, macke zalezu pod krevet, zena istrcava napolje, dok ja u neverici gledam kako pici masna para u plafon.realno, treba EL u kuci, ima stvari koje su pretezak smor za kuvanje. kolenice i razna druga suva mesa, onda supa ljudska ona sto treba bas da se smaras s njom itd.

Posted
realno, treba EL u kuci, ima stvari koje su pretezak smor za kuvanje. kolenice i razna druga suva mesa, onda supa ljudska ona sto treba bas da se smaras s njom itd.
+1Škenbe skuhano za čuku vremena, ušteda struje, plina, čega god.
Posted
+1Škenbe skuhano za čuku vremena, ušteda struje, plina, čega god.
O da šjembići su do jaja u "pretis loncu" a i skratiš vreme kontaminacije Послато са U8815 користећи Тапаток 2