yolo Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 dajte savete za kupovinu nozeva. u beogradu, sto kvalitetnije a pristupacnijeneki lik povremeno na kalenicu ima ruske keramicke, 1500-2000 din zavisno od velicine. deluju smrtonosno:)
Valk Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 mislim da sam odrasla. kupila sam ekspres lonac.Ekspres-lonac mi je fiksacija! Stalno planiram a nikako da kupim.Verovatno ću Metalac, trebalo bi da tu nema greške.
Čutura Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 nikada nisam imao to sokocalo, i nikada mi nije zahvalilo..
renne Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Plus jedanПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Amelija Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 i još jedan +1a pride ga se i plašuckam (sve kontam da bi mogao nekako nekada da eksplodira)
aram Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 korisna je to stvarcica kad covek nema puno vremena za uz sporet. i skoro pa potpuno bezopasna.
Lancia Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 korisna je to stvarcica kad covek nema puno vremena za uz sporet. i skoro pa potpuno bezopasna. u rukama pravog kuvara, svaki lonac je opasan.
Čutura Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 ako nemam vremena za uz sporet naseckam slanine i bela luka ili isprzim jaja..kad kuvam volim natenane..
renne Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Plus jedanПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Аврам Гојић Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 (edited) ako nemam vremena za uz sporet naseckam slanine i bela luka ili isprzim jaja..kad kuvam volim natenane..isto. omlet, sir i eto gozbe.a moguce je da bi taj lonac ubrzao neke stvari....ali ne volim ga nikako. racionalno znam da to ne moze da eksplodira, ali iracionalno znam da je to parni kotao na zivoj vatri. Edited February 9, 2013 by Marko M. Dabovic
aram Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 aha, a i plin u kuci je smrtna opasnos, a onaj bokalcic za espreso je pobio pola italije
Аврам Гојић Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 aha, a i plin u kuci je smrtna opasnos, a onaj bokalcic za espreso je pobio pola italije pa ko sto rekoh, iracionalan strah, jbg
Čutura Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 nemam strah ni od plina ni od expres lonca, jadnostavno kad kuvam volim polako i sa uzivanjem, ne znam ni za sta bi mi posluzio iskren da budem..
Recommended Posts