Jump to content
IGNORED

Kitchen Appliances

Allegra

Recommended Posts

Posted
dajte savete za kupovinu nozeva. u beogradu, sto kvalitetnije a pristupacnije
neki lik povremeno na kalenicu ima ruske keramicke, 1500-2000 din zavisno od velicine. deluju smrtonosno:)
Posted
mislim da sam odrasla. kupila sam ekspres lonac.fp_det0_3115079.jpg
Ekspres-lonac mi je fiksacija! Stalno planiram a nikako da kupim.Verovatno ću Metalac, trebalo bi da tu nema greške.
Posted

nikada nisam imao to sokocalo, i nikada mi nije zahvalilo.. :fantom:

Posted

Plus jedanПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted

i od mene plus jean

Posted

i još jedan +1a pride ga se i plašuckam (sve kontam da bi mogao nekako nekada da eksplodira)

Posted

korisna je to stvarcica kad covek nema puno vremena za uz sporet. i skoro pa potpuno bezopasna.

Posted
korisna je to stvarcica kad covek nema puno vremena za uz sporet. i skoro pa potpuno bezopasna.
u rukama pravog kuvara, svaki lonac je opasan.
Posted

ako nemam vremena za uz sporet naseckam slanine i bela luka ili isprzim jaja..kad kuvam volim natenane..

Posted

Plus jedanПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted (edited)
ako nemam vremena za uz sporet naseckam slanine i bela luka ili isprzim jaja..kad kuvam volim natenane..
isto. omlet, sir i eto gozbe.a moguce je da bi taj lonac ubrzao neke stvari....ali ne volim ga nikako. racionalno znam da to ne moze da eksplodira, ali iracionalno znam da je to parni kotao na zivoj vatri. Edited by Marko M. Dabovic
Posted

aha, a i plin u kuci je smrtna opasnos, a onaj bokalcic za espreso je pobio pola italije :lolol:

Posted
aha, a i plin u kuci je smrtna opasnos, a onaj bokalcic za espreso je pobio pola italije :lolol:
pa ko sto rekoh, iracionalan strah, jbg
Posted

nemam strah ni od plina ni od expres lonca, jadnostavno kad kuvam volim polako i sa uzivanjem, ne znam ni za sta bi mi posluzio iskren da budem..