Jump to content

Kitchen Appliances

Featured Replies

dajte savete za kupovinu nozeva. u beogradu, sto kvalitetnije a pristupacnije
neki lik povremeno na kalenicu ima ruske keramicke, 1500-2000 din zavisno od velicine. deluju smrtonosno:)
mislim da sam odrasla. kupila sam ekspres lonac.fp_det0_3115079.jpg
Ekspres-lonac mi je fiksacija! Stalno planiram a nikako da kupim.Verovatno ću Metalac, trebalo bi da tu nema greške.

nikada nisam imao to sokocalo, i nikada mi nije zahvalilo.. :fantom:

Plus jedanПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

i od mene plus jean

i još jedan +1a pride ga se i plašuckam (sve kontam da bi mogao nekako nekada da eksplodira)

korisna je to stvarcica kad covek nema puno vremena za uz sporet. i skoro pa potpuno bezopasna.

korisna je to stvarcica kad covek nema puno vremena za uz sporet. i skoro pa potpuno bezopasna.
u rukama pravog kuvara, svaki lonac je opasan.

ako nemam vremena za uz sporet naseckam slanine i bela luka ili isprzim jaja..kad kuvam volim natenane..

Plus jedanПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

ako nemam vremena za uz sporet naseckam slanine i bela luka ili isprzim jaja..kad kuvam volim natenane..
isto. omlet, sir i eto gozbe.a moguce je da bi taj lonac ubrzao neke stvari....ali ne volim ga nikako. racionalno znam da to ne moze da eksplodira, ali iracionalno znam da je to parni kotao na zivoj vatri.

Edited by Marko M. Dabovic

aha, a i plin u kuci je smrtna opasnos, a onaj bokalcic za espreso je pobio pola italije :lolol:

aha, a i plin u kuci je smrtna opasnos, a onaj bokalcic za espreso je pobio pola italije :lolol:
pa ko sto rekoh, iracionalan strah, jbg

nemam strah ni od plina ni od expres lonca, jadnostavno kad kuvam volim polako i sa uzivanjem, ne znam ni za sta bi mi posluzio iskren da budem..