February 9, 201312 yr dajte savete za kupovinu nozeva. u beogradu, sto kvalitetnije a pristupacnijeneki lik povremeno na kalenicu ima ruske keramicke, 1500-2000 din zavisno od velicine. deluju smrtonosno:)
February 9, 201312 yr mislim da sam odrasla. kupila sam ekspres lonac.Ekspres-lonac mi je fiksacija! Stalno planiram a nikako da kupim.Verovatno ću Metalac, trebalo bi da tu nema greške.
February 9, 201312 yr i još jedan +1a pride ga se i plašuckam (sve kontam da bi mogao nekako nekada da eksplodira)
February 9, 201312 yr korisna je to stvarcica kad covek nema puno vremena za uz sporet. i skoro pa potpuno bezopasna.
February 9, 201312 yr korisna je to stvarcica kad covek nema puno vremena za uz sporet. i skoro pa potpuno bezopasna. u rukama pravog kuvara, svaki lonac je opasan.
February 9, 201312 yr ako nemam vremena za uz sporet naseckam slanine i bela luka ili isprzim jaja..kad kuvam volim natenane..
February 9, 201312 yr ako nemam vremena za uz sporet naseckam slanine i bela luka ili isprzim jaja..kad kuvam volim natenane..isto. omlet, sir i eto gozbe.a moguce je da bi taj lonac ubrzao neke stvari....ali ne volim ga nikako. racionalno znam da to ne moze da eksplodira, ali iracionalno znam da je to parni kotao na zivoj vatri. Edited February 9, 201312 yr by Marko M. Dabovic
February 9, 201312 yr aha, a i plin u kuci je smrtna opasnos, a onaj bokalcic za espreso je pobio pola italije
February 9, 201312 yr aha, a i plin u kuci je smrtna opasnos, a onaj bokalcic za espreso je pobio pola italije pa ko sto rekoh, iracionalan strah, jbg
February 9, 201312 yr nemam strah ni od plina ni od expres lonca, jadnostavno kad kuvam volim polako i sa uzivanjem, ne znam ni za sta bi mi posluzio iskren da budem..