hefestus Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 e, imam ovaj pleh na sito, uopshte ne znam zashto. jel treba da znam neshto o njemu, neki sovjet itakoto? da ne kazem - kako radi :) prva pregrada u rerni od dna 5-7cm na 220c, kad bude pecena odozdo (visual check) podignes zicu i pleh negde na sredinu pa jos malo. sva peciva u njemu pecem, pizze, croissante, hlebove ... osim sitnih kolaca.
gospa buba Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 e fala valke i hefe, ce da probam do kraja nedelje :)
Lancia Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 e i ja cu, samo ako nadjem to sito od pleha, valjda ga ima. fala na predlogu.
Mil@n Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Imam i ja taj pljeh za pizze, skoro ga uzeo i od tada pizzišem 2x nedeljno.
gospa buba Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 e i ja cu, samo ako nadjem to sito od pleha, valjda ga ima. fala na predlogu.nema to kod vas.
Аврам Гојић Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 (edited) dobio dva predmeta. crock pot i konvekcionu mini rernu (ona providna, grejac i fen u u poklopcu). ima li neko iskustva sa tim predmetima?sada mogu da kuvam na industrijskoj skali Edited January 22, 2013 by Marko M. Dabovic
nbg4ever Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Imam i ja taj pljeh za pizze, skoro ga uzeo i od tada pizzišem 2x nedeljno.Jbga, sad i ja moram da probam. De ima da se uzme? Koja je velicina?
aram Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 @mm dabovicja neam, ali kaze mi kum da krompir bude ko pod sacem, a i da je zakon za ribu.
Аврам Гојић Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 to za ribu mi je vec jasno, sad se izivljavam na nekom krompiru, jako lako mu se formira korica, jos samo da smislim kako da ga ispecem iznutra :huh:ali kapiram da ce ribe biti skroz krckave koze, to je u rerni jako tesko postici
gospa buba Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Jbga, sad i ja moram da probam. De ima da se uzme? Koja je velicina?bilo je u vecim maxijima, mora da ima josh. velichina lepa.
assück Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 ja imam taj pleh ali mi frka da ga rabim. ono, ne struze mi se zagorelo brasno koje (valjda mora?) propadne kroz rupice i skori se na dnu rerne
Skyhighatrist Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 (valjda mora?) :lol:Ne mora, opusti se. Malo nauljiš plek i turiš testo, to je sve...
assück Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 :lol:Ne mora, opusti se. Malo nauljiš plek i turiš testo, to je sve...nisi me razumeo, rogobatno sam se izrazio. mislio sam da bar malo brasna mora da propadne kroz rupice.posto testo uvek razvlacim na stolu posutom brasnom da se ne ulepi sve
Recommended Posts