Allegra Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 po meni, od svega navedenog samo fritezu ne treba ni kupovati.ko je jos lud da se truje tim kolicinama ulja.
Glorfindel Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 (edited) Ako se nisi odlucila, kupi onaj dry cooker. Imaju ga moji roditelji, i vrlo je bio koristan po recima moje mame. Ona vazdan dugi sprema neku hranu i kaze da joj je to dosta pomoglo.Nego, na nekom od teleshopova ide reklama o onoj magicnoj rerni. Gost je onaj bucmasti Crnac sto je nekada bio kecer ili sta vec. Izgleda kao friteza, stavlja se zamrznuta il sveza hrana, bez dodataka ulja ili vode. Kao da je kombinacija klasicne rerne i mikrotalasne pecnice. Meni deluje kako totalna prevara. Edited October 16, 2009 by Glorfindel
renne Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Nije prevara, i nije mikrotalasna. Izuzetna sprava.
dig_chohano Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 (edited) Jbt, često naletim na tu reklamu i balim kad vidim deeeeebele steakove sa nekakvim šarenim povrćkama. Takođe bio ubeđen da valjaju nešto iz bloka 70. Koliko sam provalio to je neka kombinacija infrareda i vrelog kovitlajućeg vazduha? Edited October 16, 2009 by dig_chohano
zorglub Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 u Beogradu na žalost nigde. Ja ga godinama tražim, da ovaj moj od pre 30 godina ode u zasluženu penziju, ali mrka kapa. I ja ga trazim vec 2 godine. mislim, baš me briga za ikeu, ali i mene zanima famozni tučani tiganj. skoro je keva bacila pare na neki lažni.Mislio sam da sam jedini. Ovaj što poseduje gospođa mama nema teflona, ili bar ja mislim da ga nije bilo u toj primeni pre četvrt (i više, ne seća se ni ona kad ga je kupila) veka.
renne Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Koliko sam provalio to je neka kombinacija infrareda i vrelog kovitlajućeg vazduha?Tako je
Alphons Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 (edited) Gost je onaj bucmasti Crnac sto je nekada bio kecer ili sta vec.Only a fool don't know who Mr. T is.And I pity the fool.:DIzgleda kao friteza, stavlja se zamrznuta il sveza hrana, bez dodataka ulja ili vode. Kao da je kombinacija klasicne rerne i mikrotalasne pecnice. Meni deluje kako totalna prevara. Nije prevara, i nije mikrotalasna. Izuzetna sprava.a čemu to služi ?da pojasnim pitanje - ima li to svrhe uzimati kao delimičnu zamenu za mikrovalnotalasnu ? Edited October 16, 2009 by Alphons
Glorfindel Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Duhovit momak ovaj Alphons. J..o te Mr. T :D
yolo Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 jel to neki mali konvektomat? ako jeste to je sprava ubica.
Glorfindel Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 (edited) Onako kako je prikazano, deluje kao svemirski brod. Leti topao vazduh i ocas posla ti odmrzne i napravi pravi, polukrvavi (ili polupeceni jebem li ga) biftek, a pored njega krompri i kukuruz ko kod Wendy's. Jos se sam pere! Verujem renne-u da radi, ali nacin na koji je predstavljen je scarry.Edit: lapsus mozgus, napisao tost umesto biftek Edited October 16, 2009 by Glorfindel
Allegra Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 (edited) i meni je scarry, plasi me taj kecer, a i te reklame iz top-shopa i sl. su radjene sve na isti fazon - i izludjuju me. Edited October 16, 2009 by Allegra
ordi Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 elektricni pekac za pizzu ali ja ga koristim iskljucimo da u njemu przim/pecem krompir isecen na tankoprstici da polizes :))
bup Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 vredi li kupovati sporete sa tim fensi opcijama u rerni, ventilatori, infra raznobojna zracenja, grejanje sa raznih strana sa raznim oblicima grejaca, samociscenje (wtf?), gril, "oblikovane po uzoru na stare peci na drva" i tako to? kakva se jela pripremaju time i sta cemo raditi kada se zlostavljane masine pobune?
Recommended Posts