Jump to content
IGNORED

Kitchen Appliances

Allegra

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Seabass said:

I tata ce. Jedva cekam. :D

koju boju si izabrao?

Posted
4 minutes ago, slepa živana said:

koju boju si izabrao?

advXXT3.png

Salim se, ovaj je SMEG + Dolce&Gabbana, kosta £1000 i manji je od ovog mog 

Ja sam narucio pastel blue, kao na slici koju sam stavio nekoliko strana iza. :)

• +1 1
  • Haha 1
Posted (edited)
1 hour ago, bios said:

Pre par godina zovem Metalac podršku da pitam gde ima da se uzme guma za pretis lonac. Uvredi se žena, kaže mislite ekspres lonac?

Tako i ja pitala za originalni deo za TA peć Magnohrom i uz pogledtm dobila odgovor: “Znate, gospodjo, Jugoslavija se davno raspala.”

PRETIS iz Vogošće. Kakav je to lonac nad loncima bio kad je izlazio iz iste fabrike kao i municija.

Pojave se rezervni delovi ponekad na KP.

Edited by Boksi
  • Haha 2
Posted
4 minutes ago, Boksi said:

Tako i ja pitala za originalni deo za TA peć Magnohrom i uz pogledtm dobila odgovor: “Znate, gospodjo, Jugoslavija se davno raspala.”

PRETIS iz Vogošće. Kakav je to lonac nad loncima bio kad je izlazio iz iste fabrike kao i municija :rolleyes:

Pojave se rezervni delovi ponekad na KP.

Zato je ostalo Pretis, garant. Kao sto kolege englezi za usisivac kazu Hoover, umjesto vacuum cleaner. 

• +1 1
Posted

Jao, BC group, kod njih sam uzimala neke male kućne aparate i mobilni prošle godine. Sve pohvale i preporuke, oduševili su me ljubaznošću. Profesionalni i brzi. <3

Em se dobije dodatni popust na narednu kupovinu. : )

• +1 2
Posted

Bcgroup najbolji u cijeli svijet, može i cenjkanje 

• +1 2
Posted

Da, da, to sam zaboravila, može da im se predloži cena. : D

• Vojvodo,serdare 1
Posted
1 minute ago, Eleniko said:

Bcgroup najbolji u cijeli svijet, može i cenjkanje 

Pre xy godina sam jednog rege pevača sa Jamajke vodila u šoping. U tržnom centru u radnji sa satovima krenuo da se cenjka. Mene taman da krene sramota da hvata, kad se odjednom sve pretvori u bliskoistočni bazar i na kraju on kupi sat za 100€ manje od naznačene cene.

sorry za off

• Haha 2
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
1 minute ago, Boksi said:

Pre xy godina sam jednog rege pevača sa Jamajke vodila u šoping. U tržnom centru u radnji sa satovima krenuo da se cenjka. Mene taman da krene sramota da hvata, kad se odjednom sve pretvori u bliskoistočni bazar i na kraju on kupi sat za 100€ manje od naznačene cene.

sorry za off

u čileu se isto cenka u robnim kućama

ja to ne umem :lol: 

• Haha 2
Posted
1 minute ago, slepa živana said:

u čileu se isto cenka u robnim kućama

ja to ne umem :lol: 

Ni ja. Potpuni duduk :D 

• Haha 1
Posted

Ima li neko iskustva sa Mehrzer posuđem i noževima? Nameračio sam se za sad na gril tiganj 28x28cm DIAMOND BLACK... na lepoj je akciji