Jump to content
IGNORED

Kitchen Appliances

Allegra

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Valk said:

Ali ja ne želim da ih zaobilazi. :hitler:

Da usisa prvu turu, da mogu da kažem nisam ja, robot je, što ne sklanjate, bando?!

Javljam kad testiram!

• Vojvodo,serdare 1
Posted
49 minutes ago, arheolog1981 said:

Smutiji, sokovi, šejkovi... tu su bezbrojne opcije. Kupio sam kuvar od Gordona Remzija Ultimate fit food pa se igram 

Zatim džemovi, domaća nutela, pirei... imaš na now eating samo neke od recepata koje sam probao 

Koliko vidim nema onu spatulu, i to obavezno tupu, sa nekom povrsinom koja moze da pritisne odozgo.

Kad se pravi nutela, ili nesto suvlje, nece sve da samelje, vec mora da se pritiska.

Ja imam Tefal, odlican je, samo je ona spatula ostra, i ne mogu lepo da naguram odozgo.

Posted
10 minutes ago, Valk said:

Ali ja ne želim da ih zaobilazi. :hitler:

Da usisa prvu turu, da mogu da kažem nisam ja, robot je, što ne sklanjate, bando?!

Sad sam istražio, ovaj moj će kocke prečnika 1cm da izede ali Boksijev neće... ima specifičan usisnik koji potpuno sprečava takve stvari. Neka Boksi potvrdi al ja mislim da ona narandžasta zajebancija na usisniku to sprečava...

• +1 1
Posted
10 minutes ago, brusli said:

Koliko vidim nema onu spatulu, i to obavezno tupu, sa nekom povrsinom koja moze da pritisne odozgo.

Kad se pravi nutela, ili nesto suvlje, nece sve da samelje, vec mora da se pritiska.

Ja imam Tefal, odlican je, samo je ona spatula ostra, i ne mogu lepo da naguram odozgo.

Ima ovo u pakovanju 

IMG_20250119_150102.jpg

Posted

E na to sam mislio, ali nisam video na sajtu.

Onda je top.

Posted
Just now, brusli said:

E na to sam mislio, ali nisam video na sajtu.

Onda je top.

I četkicu za čišćenje zgodnu, zaboravih da to slikam a isto se ne vidi na sajtu 

A ladno sam zaboravio da otpakujem ovu spatulu pa sam se malo patio s nutelom :D

IMG_20250119_150734.jpg

Posted

Sad vidim i cenu u Srbiji, 12.990 din, to je dzabe.

Ja sam ovaj moj platio pre par godina 15.000 din, a jos je losiji.

• +1 2
Posted
20 hours ago, Seabass said:

Ovo je jedini video gdje se posteno moze vidjeti kako radi. 

Imam utisak da se spremanjem hrane ne završava spisak aktivnosti koje debela radi sa mikserom

• Haha 1
Posted
21 hours ago, Seabass said:

pretis lonac 

Pre par godina zovem Metalac podršku da pitam gde ima da se uzme guma za pretis lonac. Uvredi se žena, kaže mislite ekspres lonac?

• Haha 1
  • Hvala 1
Posted
43 minutes ago, brusli said:

Sad vidim i cenu u Srbiji, 12.990 din, to je dzabe.

Ja sam ovaj moj platio pre par godina 15.000 din, a jos je losiji.

gde se to u srbiji kupuje? bas sam 'teo da kupim blender.

Posted
33 minutes ago, booyaka said:

Imam utisak da se spremanjem hrane ne završava spisak aktivnosti koje debela radi sa mikserom

Nije lako biti gojazan, zena preskoci dah samo sto stoji pored miksera. Bolest kao i svaka druga, ne treba se rugati.

Njen video je bio odlucan da kupim ovo cudo iako ga ona nije preporucila na kraju. Sve joj je dobro islo dok nije stavila tijesto za hljeb. Nije joj radilo jer je stavila previse za onoliku posudu, objasnili ljudi u komentarima. Inace mikser zvrji ko da je na mlazni pogon, a kad god vidim SMEG, nasmije me. 

10 minutes ago, bios said:

Pre par godina zovem Metalac podršku da pitam gde ima da se uzme guma za pretis lonac. Uvredi se žena, kaže mislite ekspres lonac?

Lol. U pravu je zena, pretis je neka bastardizacija od pressure. 

Posted

@Seabass Čim je toliko opsednuta hranom i nema šansu da izgleda drugačije, jbte zaljubljena je u kućne uređaje.

Slažem se da je to bolest.

Posted
2 minutes ago, booyaka said:

@Seabass Čim je toliko opsednuta hranom i nema šansu da izgleda drugačije, jbte zaljubljena je u kućne uređaje.

Slažem se da je to bolest.

Juce sam odgledao 6-7 review videa za SMEG mikser, ni jedan nije objasnio nista osim onoga sto mogu i sam da vidim na slikama. Njen video je bio odlican, provukla je mikser kroz sve brzine, uporedila sa drugim modelima i pomogla mi da donesem odluku. Hvala njojzi, zelim joj zdravlja i srece i da uziva radeci ono sto voli. :)

Posted
3 minutes ago, booyaka said:

Plus je i mazila mikser.

I tata ce. Jedva cekam. :D

• +1 1
  • Wub 1
  • Haha 5