Boksi Posted Sunday at 12:18 Posted Sunday at 12:18 @arheolog1981 javljaj utiske! Da nemaš možda robot usisivač njihov?
Seabass Posted Sunday at 12:19 Posted Sunday at 12:19 3 minutes ago, arheolog1981 said: Ja uzeo pe nedelju dana Xiaomi smart blender https://www.mi.com/global/product/xiaomi-smart-blender/ Prezadovoljan sam ovim čudom. Još nisam omašio sa nekim uređajem od Xiaomi a imam jedno 10 njihovih stvari u stanu Ja imam Nutri Ninja koji bez problema moze i kamenje da melje ali nije ga lako oprati jer se blendano zavuce u navoje poklopca i dihtujucu gumu. Isusove muke izvaditi to i onda izbjegavam koristiti osim da pravim prezlu od starog hljeba.
arheolog1981 Posted Sunday at 12:27 Posted Sunday at 12:27 2 minutes ago, Boksi said: @arheolog1981 javljaj utiske! Da nemaš možda robot usisivač njihov? Imam robotinja onog najjeftinijeg, Mop E5... super stvar. Hoće malo da naskače na barske stolice napaljenko al sam počeo da ih sklanjam pa je sad cool Moj stan je mali pa je ovo sasvim OK ali nije da nisam razmišljao o skupljem kao što je S20 On ima napredne opcije laserske navigacije i mapiranja... opirem se jer mi zaista ne treba al viđećemo Blender je zaista fenomenalan, imaš na now eating u poslednje vreme šta sam pravio u njemu, sve mu je šala što sam zadao... 1
arheolog1981 Posted Sunday at 12:29 Posted Sunday at 12:29 7 minutes ago, Seabass said: Ja imam Nutri Ninja koji bez problema moze i kamenje da melje ali nije ga lako oprati jer se blendano zavuce u navoje poklopca i dihtujucu gumu. Isusove muke izvaditi to i onda izbjegavam koristiti osim da pravim prezlu od starog hljeba. Ja sipam u ovaj litar vode i pustim program čišćenja na velikoj brzini. Evo juče sam pravio pire od graška i nane, pa to je kaos bio u njemu... ručno bih oprao tačno nikad. Pustio ciklus pranja i eno ga kao nov 1
Boksi Posted Sunday at 12:31 Posted Sunday at 12:31 Mi uzeli S20 na nekom sniženju, ali eno ga još neraspakovan (long story). Ima li nešto na šta treba da obratim pažnju? Nemam iskustva.
arheolog1981 Posted Sunday at 12:43 Posted Sunday at 12:43 11 minutes ago, Boksi said: Mi uzeli S20 na nekom sniženju, ali eno ga još neraspakovan (long story). Ima li nešto na šta treba da obratim pažnju? Nemam iskustva. Pustiš ga da radi on mapira prostor prvi put kad se pokrene i to je to. Kad završi vrati se kući na postolje. Ima jedno 3 puta veći rezervoar za vodu od ovog mog, plus može da mu se izabere opcija preko aplikacije da samo usisava, da samo pere ili i jedno i drugo... odlična stvar. Ovaj moj to nema već mu moram ukloniti rezervoar za vodu ako ne želim da pere pod kad usisava. Naravno u rezervoar ne stavljati nikakvo sredstvo za pranje podova već kap dve na krpu 2
Shan Jan Posted Sunday at 12:44 Posted Sunday at 12:44 Meni blender skuplja prasinu a moze da drobi gvozdje. Sta spremas u njemu @arheolog1981 a sto ne moze sirovo da se jede? Inace verovatno znate al da kazem foru za pranje kuvala - samo iseckas limun u pola litra vode i prokuvas par puta. Ko nov. 1 1 1
makondo Posted Sunday at 12:57 Posted Sunday at 12:57 12 minutes ago, Shan Jan said: @arheolog1981 Inace verovatno znate al da kazem foru za pranje kuvala - samo iseckas limun u pola litra vode i prokuvas par puta. Ko nov. Može i kesica limuntusa u litar vod, radi posao, skida kamenac i štroku 3 1
arheolog1981 Posted Sunday at 12:58 Posted Sunday at 12:58 11 minutes ago, Shan Jan said: Meni blender skuplja prasinu a moze da drobi gvozdje. Sta spremas u njemu @arheolog1981 a sto ne moze sirovo da se jede? Inace verovatno znate al da kazem foru za pranje kuvala - samo iseckas limun u pola litra vode i prokuvas par puta. Ko nov. Smutiji, sokovi, šejkovi... tu su bezbrojne opcije. Kupio sam kuvar od Gordona Remzija Ultimate fit food pa se igram Zatim džemovi, domaća nutela, pirei... imaš na now eating samo neke od recepata koje sam probao 1
Seabass Posted Sunday at 13:00 Posted Sunday at 13:00 13 minutes ago, Shan Jan said: Meni blender skuplja prasinu a moze da drobi gvozdje. Sta spremas u njemu @arheolog1981 a sto ne moze sirovo da se jede? Inace verovatno znate al da kazem foru za pranje kuvala - samo iseckas limun u pola litra vode i prokuvas par puta. Ko nov. To mozda pomaze ali nije 100% ucinkovito. Inace, blendaj voce i povrce sa malo vode i pijuckaj tokom dana, za mrsavljenje i zdravlje. 2
aram Posted Sunday at 13:27 Posted Sunday at 13:27 19 hours ago, Seabass said: ako malo poguram pasta maker, food processor, Juicer i Ninja blender a da proširiš kuhinju na dečju sobu, ko ih jebe nek spavaju na terasi 4 1
Valk Posted Sunday at 13:27 Posted Sunday at 13:27 44 minutes ago, arheolog1981 said: Pustiš ga da radi on mapira prostor prvi put kad se pokrene i to je to. Kad završi vrati se kući na postolje. Ima jedno 3 puta veći rezervoar za vodu od ovog mog, plus može da mu se izabere opcija preko aplikacije da samo usisava, da samo pere ili i jedno i drugo... odlična stvar. Ovaj moj to nema već mu moram ukloniti rezervoar za vodu ako ne želim da pere pod kad usisava. Naravno u rezervoar ne stavljati nikakvo sredstvo za pranje podova već kap dve na krpu Šta radi sa igračkama? Konkretno mislim na lego. 2
arheolog1981 Posted Sunday at 13:34 Posted Sunday at 13:34 2 minutes ago, Valk said: Šta radi sa igračkama? Konkretno mislim na lego. E nemam iskustva sa tim... u teoriji bolji modeli sa laserskom navigacijom bi trebalo da izbegavaju veće delove. Al u praksi nisam probao
Seabass Posted Sunday at 13:40 Posted Sunday at 13:40 10 minutes ago, aram said: a da proširiš kuhinju na dečju sobu, ko ih jebe nek spavaju na terasi Stojace na radnom stolu, uvijek na vidiku (i pri ruci), jer izgleda do jaja. 1
Valk Posted Sunday at 13:40 Posted Sunday at 13:40 Ali ja ne želim da ih zaobilazi. Da usisa prvu turu, da mogu da kažem nisam ja, robot je, što ne sklanjate, bando?! 3 1 1
Recommended Posts