igoraki Posted Saturday at 16:19 Posted Saturday at 16:19 55 minutes ago, Seabass said: nikad mi nije trebao ni za sta. Sam si sebi odgovorio, jedino ako ćeš u kuhinji da ga držiš kao ukras.
Seabass Posted Saturday at 16:30 Posted Saturday at 16:30 6 minutes ago, slepa živana said: prelepi su svi ti smeg retro uređaji kakav li im je kvalitet? Upravo istrazujem. 1 minute ago, igoraki said: Sam si sebi odgovorio, jedino ako ćeš u kuhinji da ga držiš kao ukras. Mozda pokrenem youtube channel ko onaj Adamov japanac. Lakse je umijesiti puter i jaja u tijesto za brioche ili kolace. Izgleda ko grom, svrbe me pare, volim da perem zdjele. 3
Seabass Posted Saturday at 16:31 Posted Saturday at 16:31 10 minutes ago, Boksi said: Odličan. Vidi cenu kod nas Hide contents 90K, koliko je to u pravom novcu? 900 ojra?
igoraki Posted Saturday at 16:34 Posted Saturday at 16:34 (edited) 4 minutes ago, Seabass said: 90K, koliko je to u pravom novcu? 900 ojra? 750 otprilike. Kupuj odma 10 komada i metni na kupujem prodajem za 500. Edited Saturday at 16:36 by igoraki 1 3
Boksi Posted Saturday at 16:36 Posted Saturday at 16:36 (edited) 30 minutes ago, slepa živana said: prelepi su svi ti smeg retro uređaji kakav li im je kvalitet? Mi imamo frižider. Masivan je, vrata debela, može jedno komotno unutra u slučaju atomskog napada. Jedina zamerka koju imam je što kad mi ostane vina pa hoću sa blago nabijenim pampurom da stavim u vrata ne može da stane. Sledeći put kad budem kupovala frižider bez flaše ne idem. edit: mi smo našli polovan u Kraljevu. Kao nov, uvoz iz CH ili DE. Jesu im skuplji uredjaji, ali u EU ima sniženja, a ovo kod nas ne znam šta je. Malo je reći bezobrazluk. Edited Saturday at 16:45 by Boksi 1
triple_nippled Posted Saturday at 17:04 Posted Saturday at 17:04 48 minutes ago, slepa živana said: prelepi su svi ti smeg retro uređaji kakav li im je kvalitet? kvalitet kao 3x jeftiniji delonghi npr isti aparat, drugacije upakovan. https://www.smegsrbija.com/smeg-ecf01creu/ https://www.shoppster.rs/p/0063797?utm_source=eponuda.com&utm_medium=product_price_click&utm_campaign=Eponuda.com&utm_term=es_0_1_pp 1
adam Posted Saturday at 17:32 Posted Saturday at 17:32 1 hour ago, Seabass said: Lomim se dal' da pazarim stand mixer. Oduvijek sam htio da imam, a nikad mi nije trebao ni za sta. Na snizenju za £250, vrlo je sexy i zove se SMEG. jes lep, taman za japanca. ne znam kakav je ovako. ja imam vec jedno deset godina kitchen aid i prezadovoljan sam. tokom godina sam jos pokupovao nekih dodataka i sad radi sve - mesi, muti, melje meso, orahe, renda sitno, renda krupno, secka, ljusti, pravi kobasice... jedino ne cisti za sobom. smeg frizider je najlepsi usvijet al nepraktican. ogroman a unutra nije bas dobro organizovan, ne moze mnogo stati. i zamrzivac je mizerno mali. cenim da je ok za burzoaziju koja slabo jede kuci, ne puni frizider a u zamrzivacu drze samo led i sampanj. pogotovo nije za porodicne ljude s decom.
Boksi Posted Saturday at 17:42 Posted Saturday at 17:42 3 minutes ago, adam said: ogroman a unutra nije bas dobro organizovan, ne moze mnogo stati. i zamrzivac je mizerno mali. Spoiler Au contraire Mi imamo onaj najveći. Stane sve lepo. Kuvamo redovno. A ja volim da imam zalihe.
Seabass Posted Saturday at 17:45 Posted Saturday at 17:45 4 minutes ago, adam said: jes lep, taman za japanca. ne znam kakav je ovako. ja imam vec jedno deset godina kitchen aid i prezadovoljan sam. tokom godina sam jos pokupovao nekih dodataka i sad radi sve - mesi, muti, melje meso, orahe, renda sitno, renda krupno, secka, ljusti, pravi kobasice... jedino ne cisti za sobom. smeg frizider je najlepsi usvijet al nepraktican. ogroman a unutra nije bas dobro organizovan, ne moze mnogo stati. i zamrzivac je mizerno mali. cenim da je ok za burzoaziju koja slabo jede kuci, ne puni frizider a u zamrzivacu drze samo led i sampanj. pogotovo nije za porodicne ljude s decom. Sinoc bio kad jednog druga pa se on kurcio sa Kitchen Aid mikserom i nagovarao me da i ja kupim, otud ovo. I danas napaljen gledam gdje cu s tim i vidim da ako malo poguram pasta maker, food processor, Juicer i Ninja blender, traman bi mogao da stane da ga nikad ne gledam. Od svega ovoga koristim pretis lonac i blender, ovo ostalo jok. Kitchenaid je nesto skuplji, malo ispod £400 ali je vjerovatno za toliko i bolji od ovoga ali ja sam sucker za retro 50s design. Mnogo mi je gotivan, a i zove se Smeg. What's not to like? I za njega imaju ti dodaci za pastu, mljevenje mesa i slicne stvari, koje mi takodje ne trebaju.
adam Posted Saturday at 17:50 Posted Saturday at 17:50 6 minutes ago, Boksi said: Reveal hidden contents Au contraire Mi imamo onaj najveći. Stane sve lepo. Kuvamo redovno. A ja volim da imam zalihe. izvinjenje. onih par sto sam video nisu me impresionirali. osim dizajna, naravno. 1
Seabass Posted Saturday at 17:54 Posted Saturday at 17:54 Ovo je jedini video gdje se posteno moze vidjeti kako radi.
Boksi Posted Saturday at 17:59 Posted Saturday at 17:59 @adam Mada nijedan frižiderski zamrzivač ne može da se poredi sa dubincem. Ali imala sam i to i shvatila da ne živim kao moji roditelji i nemam povrće iz bašte, niti poručujem 50 pilića i svinjsku polutku ili dve i da mi samo zauzima prostor. Plus, što ode na dno ostaje na dnu. 1
Seabass Posted Sunday at 11:03 Posted Sunday at 11:03 Sad dodje email sa porukom: "Thank you for your order..." Vidjecemo za koji dan valja li to cemu. 1 1
arheolog1981 Posted Sunday at 12:11 Posted Sunday at 12:11 Ja uzeo pe nedelju dana Xiaomi smart blender https://www.mi.com/global/product/xiaomi-smart-blender/ Prezadovoljan sam ovim čudom. Još nisam omašio sa nekim uređajem od Xiaomi a imam jedno 10 njihovih stvari u stanu 1 1
Recommended Posts