Jump to content
IGNORED

Kitchen Appliances

Allegra

Recommended Posts

Posted
55 minutes ago, Seabass said:

nikad mi nije trebao ni za sta.

Sam si sebi odgovorio, jedino ako ćeš u kuhinji da ga držiš kao ukras.

Posted
6 minutes ago, slepa živana said:

prelepi su svi ti smeg retro uređaji

kakav li im je kvalitet? 

Upravo istrazujem. 

1 minute ago, igoraki said:

Sam si sebi odgovorio, jedino ako ćeš u kuhinji da ga držiš kao ukras.

Mozda pokrenem youtube channel ko onaj Adamov japanac. :D

Lakse je umijesiti puter i jaja u tijesto za brioche ili kolace. Izgleda ko grom, svrbe me pare, volim da perem zdjele. :D

• Haha 3
Posted
10 minutes ago, Boksi said:

Odličan. Vidi cenu kod nas :angry:

Hide contents

IMG_6136.thumb.jpeg.b35ef2487510ca0884914b51b4005d2d.jpeg

90K, koliko je to u pravom novcu? 900 ojra? 

Posted (edited)
4 minutes ago, Seabass said:

90K, koliko je to u pravom novcu? 900 ojra? 

750 otprilike.

Kupuj odma 10 komada i metni na kupujem prodajem za 500.

Edited by igoraki
  • +1 1
  • Haha 3
Posted (edited)
30 minutes ago, slepa živana said:

prelepi su svi ti smeg retro uređaji

kakav li im je kvalitet? 

Mi imamo frižider. Masivan je, vrata debela, može jedno komotno unutra u slučaju atomskog napada. 
Jedina zamerka koju imam je što kad mi ostane vina pa hoću sa blago nabijenim pampurom da stavim u vrata ne može da stane.

Sledeći put kad budem kupovala frižider bez flaše ne idem.

edit: mi smo našli polovan u Kraljevu. Kao nov, uvoz iz CH ili DE. Jesu im skuplji uredjaji, ali u EU ima sniženja, a ovo kod nas ne znam šta je. Malo je reći bezobrazluk.

Edited by Boksi
  • Hvala 1
Posted
1 hour ago, Seabass said:

Lomim se dal' da pazarim stand mixer. Oduvijek sam htio da imam, a nikad mi nije trebao ni za sta. 

UqVqYW7.jpg

Na snizenju za £250, vrlo je sexy i zove se SMEG. 

jes lep, taman za japanca. :lol:

ne znam kakav je ovako.

ja imam vec jedno deset godina kitchen aid i prezadovoljan sam. tokom godina sam jos pokupovao nekih dodataka i sad radi sve - mesi, muti, melje meso, orahe, renda sitno, renda krupno, secka, ljusti, pravi kobasice... jedino ne cisti za sobom.

smeg frizider je najlepsi usvijet al nepraktican. ogroman a unutra nije bas dobro organizovan, ne moze mnogo stati. i zamrzivac je mizerno mali. cenim da je ok za burzoaziju koja slabo jede kuci, ne puni frizider a u zamrzivacu drze samo led i sampanj. pogotovo nije za porodicne ljude s decom.

Posted
3 minutes ago, adam said:

ogroman a unutra nije bas dobro organizovan, ne moze mnogo stati. i zamrzivac je mizerno mali.

Spoiler

IMG_6137.jpeg.656b9db93a0701de4576b48926dacb3c.jpeg

Au contraire :D 

Mi imamo onaj najveći. Stane sve lepo. Kuvamo redovno. A ja volim da imam zalihe. 

Posted
4 minutes ago, adam said:

jes lep, taman za japanca. :lol:

ne znam kakav je ovako.

ja imam vec jedno deset godina kitchen aid i prezadovoljan sam. tokom godina sam jos pokupovao nekih dodataka i sad radi sve - mesi, muti, melje meso, orahe, renda sitno, renda krupno, secka, ljusti, pravi kobasice... jedino ne cisti za sobom.

smeg frizider je najlepsi usvijet al nepraktican. ogroman a unutra nije bas dobro organizovan, ne moze mnogo stati. i zamrzivac je mizerno mali. cenim da je ok za burzoaziju koja slabo jede kuci, ne puni frizider a u zamrzivacu drze samo led i sampanj. pogotovo nije za porodicne ljude s decom.

Sinoc bio kad jednog druga pa se on kurcio sa Kitchen Aid mikserom i nagovarao me da i ja kupim, otud ovo. I danas napaljen gledam gdje cu s tim i vidim da ako malo poguram pasta maker, food processor, Juicer i Ninja blender, traman bi mogao da stane da ga nikad ne gledam. Od svega ovoga koristim pretis lonac i blender, ovo ostalo jok.

Kitchenaid je nesto skuplji, malo ispod £400 ali je vjerovatno za toliko i bolji od ovoga ali ja sam sucker za retro 50s design. Mnogo mi je gotivan, a i zove se Smeg. What's not to like? I za njega imaju ti dodaci za pastu, mljevenje mesa i slicne stvari, koje mi takodje ne trebaju. 

Posted
6 minutes ago, Boksi said:

Reveal hidden contents

IMG_6137.jpeg.656b9db93a0701de4576b48926dacb3c.jpeg

Au contraire :D 

Mi imamo onaj najveći. Stane sve lepo. Kuvamo redovno. A ja volim da imam zalihe. 

izvinjenje. onih par sto sam video nisu me impresionirali. osim dizajna, naravno. 

• +1 1
Posted

Ovo je jedini video gdje se posteno moze vidjeti kako radi. 

Posted

@adam Mada nijedan frižiderski zamrzivač ne može da se poredi sa dubincem. Ali imala sam i to i shvatila da ne živim kao moji roditelji i nemam povrće iz bašte, niti poručujem 50 pilića i svinjsku polutku ili dve i da mi samo zauzima prostor. Plus, što ode na dno ostaje na dnu. 

• +1 1
Posted

Sad dodje email sa porukom: "Thank you for your order..."

Vidjecemo za koji dan valja li to cemu.

• +1 1
  • Wub 1