Jumanji Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 Ja ga cistim alkoholnim sircetom. Uvece sipam vodu do max, prokljuca, dosipam sirce do vrha, resetkicu ubacim unutra, ujutru prospem, isperem toplom vodom, gotovo.
teacher Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 17 hours ago, I*m with the pilots said: Koja razmera limuntusa i vode je dobra za čišćenje od kamenca? Imam one nase klasične kesice limuntusa od 10g. Obično radim sa vodom od turšije ali je nemam više kupi ovo, gotovo za 2 minuta https://shop.rewe.de/p/heitmann-reine-citronensaeure-375g/26638
Fakundo Sava Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 9 hours ago, Anonymous said: Nego pitanje za predmetni topik, gde, šta i da li uopšte treba išta kupiti od onih (jeftinih) mini pica pekača? Imam jedan i dobar je za mnoge stvari, przenje krompira, ribe, mesa Ali za picu nikako, probali jednom i samo tad, verovatno ne stvori dovoljnu temperaturu Rerna na max i teraj
beta Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 2 hours ago, Frank Pembleton said: Koliko posle ispiraš da se "izgubi" miris i ukus? ... Shiit has hit the fan... renne odgovorio, jednom je dovoljno
aram Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 10 hours ago, Anonymous said: Nego pitanje za predmetni topik, gde, šta i da li uopšte treba išta kupiti od onih (jeftinih) mini pica pekača? ili neće biti jeftina, ili neće valjati... bolje kupi kamen za pečenje pice i hleba
Frank Pembleton Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 ili neće biti jeftina, ili neće valjati... bolje kupi kamen za pečenje pice i hlebaŠta a to se onda stavi u relnu[emoji769] ta kamena ploča?Jel to ima kod nas? ... Shiit has hit the fan...
aram Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 jep, u lernu se stavi... verovatno ima po oglasima, ne bih znao. a povremeno bude u Lidlu za deset evra.
gospa buba Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 sad zelim i taj kamen. bash ti hvala sent from bubamoto
3opge Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 2 hours ago, Host said: Meni najbolja cupi ispecena u gvozdenom tiganju. Gvozdje napravi bolju koricu sa strane od kamena, a nije podlozno lomljenju. Disclaimer: nisam ja peko. ko to pece pice u gvozdenom tiganju?
decak Kejt Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 9 hours ago, beta kentauri said: sirće+bikarb soda za čišćenje odvoda za sudoperu. deder, ovo me zanima, kako radiš?
kud u maglu Simoviću Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 gruneš u odvod sudopere bikarb, pa preko sirće ako baš nećeš da odvrćeš ispod sinka one cevke
beta Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 17 minutes ago, decak Kejt said: deder, ovo me zanima, kako radiš? dve kašike bikarb sode i oko 1.5-2dl sirćeta. pustiš par minuta da deluje pa ispereš vodom. bikarb kupujem u zdravoj hrani na meru nije onaj za skupi iz lilija ili apoteke.
Recommended Posts