Anonymous Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 Rerne su im sranje, ja kupio neku old scool tursku, razbija. Ništa kvarc, stari, dobri grejač.
gospa buba Posted September 25, 2017 Posted September 25, 2017 pardonst, shtapni mikser. sitna oprema, ja ne kupujem nishta krupno, sve lomim <_<
ivy Posted September 26, 2017 Posted September 26, 2017 clatronik mlin za kafu,melje svakodnevno orahe i semenje vec 5tu godinu
Skyhighatrist Posted September 27, 2017 Posted September 27, 2017 Gde u Bgd da kupim dobar zester, nešto ovako:
Mil@n Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Stigao mi mudler sa alija, a i multi gulilica :D
Frank Pembleton Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Gde u Bgd da kupim dobar zester, nešto ovako: U liliju.Ima tamo gde su pomagala za struganje peta. Ne zajebavam se. Džejmi O. approved ...
Ras Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 U liliju. Ima tamo gde su pomagala za struganje peta. Ne zajebavam se. Džejmi O. approved ... Da iskoristim jedan od reklamnih slogana na koji sam prethodnih dana naleteo: Ahil likes this.
Frile Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 U liliju. Ima tamo gde su pomagala za struganje peta. Ne zajebavam se. Džejmi O. approved ... To Boldrik odavno koristi za strugani parmezan...
Čutura Posted September 28, 2017 Posted September 28, 2017 Gde u Bgd da kupim dobar zester, nešto ovako: http://www.wobyhaus.co.rs/proizvod_detaljno.aspx?item=0532365
InvisibleLight Posted October 5, 2017 Posted October 5, 2017 uzaludno tragam nedeljama za fakin cekicem za meso, al da je u 1 komadu, najbolje od inoxa a moze i aluminijumski. nema ni online ni po radnjama (supermarketi, metalac..) onda naidjem na ovo - koji oblik, koja cena, koji kvalitet <3 inace na ovom sajtu su akcije po 70%
pbg12345 Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 pomagajte! :D jel svaka masina za sudove moze da koristi i tecni detrdzent? do sad sam koristio one "tablete", ali vidim da su one uglavnom preko 2000 din 100 kom, a deterdzent ima vec od 400-500 din litar. i ako moze, jel velika razlika u kvalitetu pranja?
kud u maglu Simoviću Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 (edited) ja prvi put čujem za tečni deterdžent za mašinu, praškasti da ubedljivo najjeftiniji prašak, i so takođe, su u dm-u. neka njihova robna marka(denk mit) e nikad koristio tablete, uvek i samo prašak, sjaj i so meni extra, možda jer ne znam za bolje Edited October 9, 2017 by kud u maglu Simoviću
I*m with the pilots Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 Ne znam odgovor na tvoje pitanje ali imam preporuku za "classic" tablete u DMu i pakovanje od 60 ili 65 komada (ne znam tacnu cenu, ne nalazim na domacem sajtu koji kao da nema cene po proizvodima, a u Nemackoj kostaju 3 evra, dodaj na to npr. 150 dinara), te odlicno rade svoj posao. Uz to uzmes i njihovu so, tamo je bas jeftina a odrzava ti masinu. Marka je dakle "denk mit".
darling Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 pomagajte! :D jel svaka masina za sudove moze da koristi i tecni detrdzent? do sad sam koristio one "tablete", ali vidim da su one uglavnom preko 2000 din 100 kom, a deterdzent ima vec od 400-500 din litar. i ako moze, jel velika razlika u kvalitetu pranja? na pijaci kod madjara pakovanje od 100 1000 dinara, somat il finis.
KnightLore Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 Ako pod pojmom tečni deterdžent misliš na gel za mašinsko pranje onda može da se koristi u svakoj mašini. Što se tiče tableta njima redovna cena u zavisnosti od pakovanja ide preko 20 dinara po tableti. Ali u svim domaćim supermarketima ima dvonedeljnu rotaciju akcijskih popusta tako da Somat ili Finish pakovanja od 100 tableta izadju oko 12 dinara po komadu. Link za akcijske cene: http://cenoteka.rs/proizvodi/kucna-hemija/masinsko-pranje-posuda?page=1 Imaš po radnjama u ponudi i trgovačke marke gde su cene od 5 do 10 dinara. Većini je kvalitet koliko para toliko muzike, ali jedino one iz DM-a mogu da se porede sa Somat ili Finish tabletama. Ovog meseca ti je akcijska cena 65 komada za 450 din.
Recommended Posts