Jump to content
IGNORED

Kitchen Appliances

Allegra

Recommended Posts

Posted

Gde mogu da se kupe ručke za poklopce od šerpi/lonaca?

Smejaćeš se ali video sam "set" od 6 komada u jednoj kineskoj robnoj kući verovatno ima i na buvljaku.

Pričam o onim dugmastim ..

Posted

Ima neki reset taster?

Neka rupa za reset kao na ruteru?

ima da se izvadi iz elektriciteta da zaboravi ko je. ili da se nadje shtampani naputak da se otkrije sezame otvori se :lolol:

Posted

Ali zašto sirće stalno spominjete? Zar nije jednostavnije koristiti limuntus? Sirće odvratno smrdi. 

sad sam i ja manjina unutar većine  :D

sirće je ekonomičnije od limuntusa. ja imam uvek jednu onu prskalicu u kojoj ima sirćeta i malo vode. sidu leči, a moja kuća više nije prljava

:fantom:

Posted

damubijesh ako sam ikad uspela bilo shta da operem sircetom :unsure:

Posted

tuš kabina, ketler, prozori spoljna strana

:fantom:

Posted

Kad upadnem u loše društvo ja se operem posle sirćetom
Posted

Sve gde ima kamenca i masti.

Još u koNbinaciji sa sodom bikarbonom sidu leči

Posted

Ja sam nedavno testirao želudac ribajući fugne difuzom sirćeta i soli. Ne radi.

Posted

Sad ste me podsetili na one iz "Moja grcka pravoslavna svadba " oni Portokalos sa onim prsk prsk...

Posted

Plus iljadu za ketler.

Imao prvo taj neki clatronic, raspao se posle 10 godina korišćenja 24/7. Onda uzeli neki kao firmiran, da li Philips ili tako nešto, sjebalo mu se nešto posle par meseci. Onda opet Clatronic i evo ga šljaka nekoliko godina, kafa, čaj, grejanje vode za šporet, bilo šta. Čistim ga tako što u litar i po vode rknem šoljicu sirćeta i pustim dvaput da proključa, posle toga ga isperem za pola minuta da se ne oseća.

Posted

Ja sam nedavno testirao želudac ribajući fugne difuzom sirćeta i soli. Ne radi.

zaboravio si da dodaš sodu bikarbonu

i malo ulja

:Jova: 

Posted

Ali zašto sirće stalno spominjete? Zar nije jednostavnije koristiti limuntus? Sirće odvratno smrdi. 

sad sam i ja manjina unutar većine  :D

+1

Ja koristim nekakav limunov ekstakt, kupio u Maksiju.

Inače, moj ketl ima termostat, odlična stvar kad se sprema zeleni ili beli čaj, nikad ne dobaci do tačke ključanja kad ga zamolim. Ubio sam se od traženja i našao neki Filipsov.

Posted

Plus iljadu za ketler.

Imao prvo taj neki clatronic, raspao se posle 10 godina korišćenja 24/7. Onda uzeli neki kao firmiran, da li Philips ili tako nešto, sjebalo mu se nešto posle par meseci. Onda opet Clatronic i evo ga šljaka nekoliko godina, kafa, čaj, grejanje vode za šporet, bilo šta. Čistim ga tako što u litar i po vode rknem šoljicu sirćeta i pustim dvaput da proključa, posle toga ga isperem za pola minuta da se ne oseća.

clatronic dobar, i kuvalo i stojeci mixer. rabili vekovima.