hoffnung Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 kako da ne. ali nisam siguran da oni mogu da se gaje. jel svemir beskonacna materija ili ima ulaz i izlaz?
pt 2.0 Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 ne mogu ti objasniti svemir :( koji ti je omiljeni položaj kazaljki na satu (minutare i hehe, satare) i zašto? digitalci i čudaci koji ne nose satove stop!
hoffnung Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 10 sati ujutru. koja boja bube je najlepsa? [auto]
Amelija Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 ehh, teško pitanje, da li generalno, da li na meni, da li na osobi x, itd itd ali ajde generalno moja omiljena -- riđa super pitanje, nek ostane još malo
pt 2.0 Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 svetlosmeđa sa pramenovima izbledelim od sunca. isto
hoffnung Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 kesten + orange, ali da vuce vise na kesten i da izgleda sto prirodnije. inace, jednom mi je palo na pamet, buduci da sam crn, da se ofarbam u indigo boju. video sam to na jednom momku i dopalo mi se. kako bi meni to stajalo, pitanje je, ali bas mi se dopalo. skoro da nije upadljivo, mozda na suncu. npr. u mraku bi i dalje bio crn, ali na suncu bi se videlo. mislim da je i on bio prirodno crn/taman. izvinjavam se sto smaram, ali kada se kaze 'indigo' mozda zvuci kao da je upadljivo, da se vidi na kilometar. zapravo je vrlo "pristojno" ne pada mi druga rec na pamet trenutno. isto
Hippie Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 jeste kak se druziti a ne zaljubiti #prokletimrsavivanpiri
belch Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 pa šta fali malo se zaljubiškati, ništa strašno, kažeš sebi - e ovo mi prija i to je to, ostane na tome meni to ume da bude dosta sasvim isto
Hippie Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 mucno.. je kad dozvolis sebi da ga gledas u oci duze nego sto bi trebalo.... pa te proguta dubina svemira u kojoj nema beganja... fino lebdis i ne mozh nigde da se sakrijes...... dok te ne pukne neki meteoroid u glavu i vrati te u javu
Recommended Posts