Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

kako da ne. ali nisam siguran da oni mogu da se gaje.

jel svemir beskonacna materija ili ima ulaz i izlaz?

Posted

ne mogu ti objasniti svemir :(

koji ti je omiljeni položaj kazaljki na satu (minutare i hehe, satare) i zašto? digitalci i čudaci koji ne nose satove stop!

Posted

10 sati ujutru.

koja boja bube je najlepsa? [auto]

Posted

ehh, teško pitanje, da li generalno, da li na meni, da li na osobi x, itd itd

ali ajde generalno moja omiljena -- riđa

super pitanje, nek ostane još malo

Posted

svetlosmeđa sa pramenovima izbledelim od sunca. 

isto

Posted

kesten + orange, ali da vuce vise na kesten i da izgleda sto prirodnije. inace, jednom mi je palo na pamet, buduci da sam crn, da se ofarbam u indigo boju. video sam to na jednom momku i dopalo mi se. kako bi meni to stajalo, pitanje je, ali bas mi se dopalo. skoro da nije upadljivo, mozda na suncu. npr. u mraku bi i dalje bio crn, ali na suncu bi se videlo. mislim da je i on bio prirodno crn/taman. izvinjavam se sto smaram, ali kada se kaze 'indigo' mozda zvuci kao da je upadljivo, da se vidi na kilometar. zapravo je vrlo "pristojno" ne pada mi druga rec na pamet trenutno. 

isto

Posted

jeste

kak se druziti a ne zaljubiti #prokletimrsavivanpiri

Posted

pa šta fali malo se zaljubiškati, ništa strašno, kažeš sebi - e ovo mi prija i to je to, ostane na tome

meni to ume da bude dosta sasvim

isto

Posted

mucno.. je kad dozvolis sebi da ga gledas u oci duze nego sto bi trebalo.... pa te proguta dubina svemira u kojoj nema beganja... fino lebdis i ne mozh nigde da se sakrijes...... dok te ne pukne neki meteoroid u glavu i vrati te u javu