Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

eating chocolate

laughing

kissing...

aj isto

Posted

kafu i surf ujutru

@kaligula - zato sto je lezbejka

moze isto ovo ajantovo

Posted

čitanje knjiga, viđanja sa porodicom, puste plaže i mala primorska mesta, jednostavne, tople ljude, razgovore i vreme sa m, zajedničke akcije sa prijateljima, da stvaram novo, red ili sistem radeći, bistar mozak u svitanje, fizičku bliskost. dobre hotele, vožnju automobilom ili vozom, saradnju sa boljima u poslu od mene. bogat sendvič, jabuke, svež jesenji dan u beogradu. prijatnu tkaninu na telu. kad osećam da sam negde dobrodošla.

isto.

Posted

ništa

isto

Posted

svitanje, kad me bude kosovi, prirodu, i ostale sasvim mirne i nevažne sitnice,   starinske nekako

isto

Posted

кад се надујем од прождеране лубенице да једва дишем

исто

Posted

volim bliskost sa ljudima koji mi prijaju. bez obzira da li oni bili nadrkani, ja cu uvek biti raspolozen sto ih vidim. volim jutro kada se probudim sam od sebe. volim da vidim usamljeno drvo, nekako se saosecam sa istim u tom trenutku - vrlo inspirativne misli mi padnu na pamet. kada mi dodju golubovi koje hranim. nema ih jedno vreme i zabrinem se, i pojave se kada se ne nadam. volim kada sam kod drugarice koja ima balkon koji gleda prema igralistu. cesto zaspim u fotelji jer mi taj zvuk graje prija - dremam. kada mi neko nesto posalje iz inostranstva. moze da bude bilo sta. npr. jedna devojka mi je poslala tri kamencica sa njene plaze. bio sam mnogo srecan zbog toga...

isto

Posted

ljuštenje sopstvene kože nakon perioda sunčanja, kad odvojiš parče kože veliko ko zakrpa. igranje voskom - da odvajam vosak koji se sliva niz sveću dok gori. zumu. 

isto.

Posted

da popijem hladno pivo za vreme ili posle voznje bajsa. kada pada kisa, volim da se poklopim kisobranom, imam osecaj kao da sam nevidljiv.

isto

Posted

Da podignem noge uz zid iznad uzglavlja kreveta, tako ležim naopako i čitam nešto. Da hodam po toplom pesku. Da pijem Earl Grey. Da mazim mačku dok prede.

isto

• 5 weeks later...
Posted

tango

šta bi trebalo peglati od odeće i ostalih tkaninastih proizvoda?

Posted

Sve sem čarapa, kaputa i šešira.

Ko je lep?