Ajant23 Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Hvatam se za glavu od tvoje duhovitosti... Vuk ili Šešelj?
logoped Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Vuk jer može da se piše i malim slovom, liči malo na Crvenlkapicu malo na baku malo na bilo šta ili bilo koga kako se uzme... Koliko su graorasti šućmurasti?
Hippie Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 ja ne znam ni sta to znaci da li ste ikad ikoga upoznali tako sto ste mu se na nekom jeziku smesnom stranom obratili [koj inace pojma nemate] al ste u imitiranju istog izuzetno dobri?
pt 2.0 Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 u snovima to stalno radim - pričam neke jezike koje u rl pojma nemam. isto, šteta da dobro pitanje propane na mene
Amelija Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 ne :( ništa izmišljeni jezici, samo pravi da li nekad sanjate na stranim jezicima?
prima Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 da ali to je neki univerzalni jezik snova. tu su ideje bitne a jezici se mesaju i svi sve razumeju. da li ste nekad sanjali da su vas uhvatili da se vozite bez karte u javnom prevozu?
duda Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 ne, ali sam zato (u detinjstvu) n puta sanjala da ne uspevam da izađem na svojoj stanici (baba-selo) i tako užasnuta shvatam da napuštam do tada poznati svet - arhetipski strah isto
Amelija Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 u, gde me nađe, to mi je jedan od ponavljajućih snova (da se vozim <uglavnom u tramvaju> bez karte i da dođe kontrola pa onda ju nemam kartu kud ću šta ću> imate li snove koji vam se često ponavljaju?
logoped Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Da, u boji san...Putujem vozom,planine, modre, plavčaste. Ne pokušavam da analiziram taj san. Jednostavno sanjam. Ponekad čujem i zvuke. isto
Hamlet Strašni Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 ne identične ali tipske da: povratak u vojsku, vratio sam se u školu a 20 godina nisam učio biologiju i muzičko a kraj je godine i nemam ocenu. Penjem se uz strme stepenice bez ograde i sa puno rupa a svuda oko mene je provalija... isto
Hippie Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 periodicno redovno sanjam kako letim/lebdim i kako se kristalno cistoj, svetlucavoj, dubokoj, mirnoj.. totalno carobnoj vodi divim isto
Amelija Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 tja koliko ste votke (za hamleta, za ostale generalno alkohola) najviše popili za veče/dan/žurku?
Recommended Posts