Jump to content
IGNORED

pitam te pitas me

3Mo

Recommended Posts

Posted

Hvatam se za glavu od tvoje duhovitosti...

Vuk ili Šešelj?

Posted

Vuk jer može da se piše i malim slovom, liči malo na Crvenlkapicu malo na baku malo na bilo šta ili bilo koga kako se uzme...

Koliko su graorasti šućmurasti?

Posted

ja ne znam ni sta to znaci

da li ste ikad ikoga upoznali tako sto ste mu se na nekom jeziku smesnom stranom obratili [koj inace pojma nemate] al ste u imitiranju istog izuzetno dobri?

Posted

u snovima to stalno radim - pričam neke jezike koje u rl pojma nemam.

isto, šteta da dobro pitanje propane na mene

• 2 weeks later...
Posted

ne :( ništa izmišljeni jezici, samo pravi

da li nekad sanjate na stranim jezicima?

Posted

da ali to je neki univerzalni jezik snova. tu su ideje bitne a jezici se mesaju i svi sve razumeju.

da li ste nekad sanjali da su vas uhvatili da se vozite bez karte u javnom prevozu?

Posted

ne, ali sam zato (u detinjstvu) n puta sanjala da ne uspevam da izađem na svojoj stanici (baba-selo) i tako užasnuta shvatam da napuštam do tada poznati svet - arhetipski strah

isto

Posted

u, gde me nađe, to mi je jedan od ponavljajućih snova :lolol:

(da se vozim <uglavnom u tramvaju> bez karte i da dođe kontrola pa onda ju nemam kartu kud ću šta ću>

imate li snove koji vam se često ponavljaju?

Posted

Da, u boji san...Putujem vozom,planine, modre, plavčaste. Ne pokušavam da analiziram taj san. Jednostavno sanjam. Ponekad čujem i zvuke.  

isto

Posted

ne identične ali tipske da: povratak u vojsku, vratio sam se u školu a 20 godina nisam učio biologiju i muzičko a kraj je godine i nemam ocenu. Penjem se uz strme stepenice bez ograde i sa puno rupa a svuda oko mene je provalija...

isto

Posted

periodicno redovno sanjam kako letim/lebdim i kako se kristalno cistoj, svetlucavoj, dubokoj, mirnoj.. totalno carobnoj vodi divim 

isto

• 4 weeks later...
Posted

tja™

koliko ste votke (za hamleta, za ostale generalno alkohola) najviše popili za veče/dan/žurku?

• 3 weeks later...
Posted

neka daska

koliko dugo ste studirali