April 12, 201411 yr Vuk jer može da se piše i malim slovom, liči malo na Crvenlkapicu malo na baku malo na bilo šta ili bilo koga kako se uzme... Koliko su graorasti šućmurasti?
April 19, 201411 yr ja ne znam ni sta to znaci da li ste ikad ikoga upoznali tako sto ste mu se na nekom jeziku smesnom stranom obratili [koj inace pojma nemate] al ste u imitiranju istog izuzetno dobri?
April 19, 201411 yr u snovima to stalno radim - pričam neke jezike koje u rl pojma nemam. isto, šteta da dobro pitanje propane na mene
April 28, 201411 yr ne :( ništa izmišljeni jezici, samo pravi da li nekad sanjate na stranim jezicima?
April 28, 201411 yr da ali to je neki univerzalni jezik snova. tu su ideje bitne a jezici se mesaju i svi sve razumeju. da li ste nekad sanjali da su vas uhvatili da se vozite bez karte u javnom prevozu?
April 28, 201411 yr ne, ali sam zato (u detinjstvu) n puta sanjala da ne uspevam da izađem na svojoj stanici (baba-selo) i tako užasnuta shvatam da napuštam do tada poznati svet - arhetipski strah isto
April 28, 201411 yr u, gde me nađe, to mi je jedan od ponavljajućih snova (da se vozim <uglavnom u tramvaju> bez karte i da dođe kontrola pa onda ju nemam kartu kud ću šta ću> imate li snove koji vam se često ponavljaju?
April 28, 201411 yr Da, u boji san...Putujem vozom,planine, modre, plavčaste. Ne pokušavam da analiziram taj san. Jednostavno sanjam. Ponekad čujem i zvuke. isto
April 28, 201411 yr ne identične ali tipske da: povratak u vojsku, vratio sam se u školu a 20 godina nisam učio biologiju i muzičko a kraj je godine i nemam ocenu. Penjem se uz strme stepenice bez ograde i sa puno rupa a svuda oko mene je provalija... isto
April 28, 201411 yr periodicno redovno sanjam kako letim/lebdim i kako se kristalno cistoj, svetlucavoj, dubokoj, mirnoj.. totalno carobnoj vodi divim isto
May 24, 201410 yr tja koliko ste votke (za hamleta, za ostale generalno alkohola) najviše popili za veče/dan/žurku?